- Konu Sahibi Canparcam055
-
Acikcasi doktorum hic umursamadi bile sadece bilmis ol diye soyluyorum dedi. Ben de cok endiseliydim bir de cok iyi bir perinatoloji uzmanina gorundum o da parlaklik falan kalmamis sikma canini dedi. Siz de icinizi ferah tutun, sağlıkla kucaginiza alin insallah.Benim de parlaklık şuan gitti gittiği halde sıkıntı olmaz inşAllah değil mi doktorunuz bişey söylemiş miydi
Amniyosentezden önce hangi testleri yaptirmustinizDown sendromu dediler test sonuçlarına göre.4 doktora gittim 2 si profesördu. Test sonucunu yok sayamayız dediler. Sonra ankaraya hitim amniyosentez oldum.sonucunda sağlıklı bir evla dogrdum. Bazen doktolar yanılabiliyor.oglumhn burnunu küçücük ve üst kemiği nerdeyse yok:) boynu da aşırı kalın mesela. Yani amniyosentez olmadan net sonucu bilemezsin.birde tevekkül etmek lazım bol bol.
Amniyosentezin az da olsa düşük riski var, fetal DNA testi yaptırın, sizden kan alıp yurtdışı laboratuvara yolluyorlar, 10 günde falan sonuç geliyor. Beklemesi zor ama risk yok en azından . Biz şimdi ne desek boş Allah yardımcınız olsunArkadalar lütfen bişey deyin bisye yazın dünden beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. 20 haftalik hamileyim.İkili ve üçlü tarama testlerimin sonucuna çok güzel demişti doktor.Dünde ayrıntılı ultrasyonum vardı.Bebeğimin kalbinde parlaklik böbreklerinde genişleme görülkü down sendromlu olabilir dedi amisentez uygulamasını onerdi ama bu da düşüge sebep olabilir dedi.pzt günü başka bir hastanede bebeğime ekg cekilecek.Özel bir hastaneye gidiuroum amisentez uygulamasi ücretli acaba ücret için mi korkuttular bilmiyorum.Ama çok çok üzülüyorum başına böyle bişey gelen var mi ?lutfen benim gönlümü iyi edecek bişeyler yazın .üzülmekten helak oldum ve bebeğimi de uzdugumü biliyorum
Şaka gibi yine bir 20 . Haftalara kadar gelip sonraları amniyosentez yapsak daha iyi aldatmaca vakası .. !oldu ki yaptırdın aldıracak misin .. tamamen kurmaca insanı yıpratmak için ve maddiiyat iicn yapilan bir durum evet ücretli tabikiiArkadalar lütfen bişey deyin bisye yazın dünden beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. 20 haftalik hamileyim.İkili ve üçlü tarama testlerimin sonucuna çok güzel demişti doktor.Dünde ayrıntılı ultrasyonum vardı.Bebeğimin kalbinde parlaklik böbreklerinde genişleme görülkü down sendromlu olabilir dedi amisentez uygulamasını onerdi ama bu da düşüge sebep olabilir dedi.pzt günü başka bir hastanede bebeğime ekg cekilecek.Özel bir hastaneye gidiuroum amisentez uygulamasi ücretli acaba ücret için mi korkuttular bilmiyorum.Ama çok çok üzülüyorum başına böyle bişey gelen var mi ?lutfen benim gönlümü iyi edecek bişeyler yazın .üzülmekten helak oldum ve bebeğimi de uzdugumü biliyorum
Yeni okudum mesajınızı 2 li ve 3 lu.2 lı temiz çıkmıştı 3 lü de nerdeyse ihtimal%100 e çok yakindiAmniyosentezden önce hangi testleri yaptirmustiniz
Ben de yaptırdım serenity. 10 iş gününde geldi sonucum Nifty Ankara da yapılıyor, ben Amerikada yapılan testi yani Serenity i yaptırdım. Çok şükür amniyosenteze benim de gerek kalmadı. İleri ki gebeliğim bana önerir misiniz?Aminiyosentezden önce nifty ya da serenity gibi ABD de yapılan testlerden yapılıyor. Bana serenity yapıldı o negatif olunca Aminiyosentez gerek kalmadı.
Bence perinatoloğa gidip ona danışın. İzmirdeyseniz perinatolog önerebilirim.
Bakın böbrekten korkmayın o doğar doğmaz geçiyor aynısı oğlumda vardı benim arkadaşımın da down sendromlu dediler çocuk doğdu sapasağlam minik bir kız hicbsy yoktu korkmayın abartiyorlarArkadalar lütfen bişey deyin bisye yazın dünden beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. 20 haftalik hamileyim.İkili ve üçlü tarama testlerimin sonucuna çok güzel demişti doktor.Dünde ayrıntılı ultrasyonum vardı.Bebeğimin kalbinde parlaklik böbreklerinde genişleme görülkü down sendromlu olabilir dedi amisentez uygulamasını onerdi ama bu da düşüge sebep olabilir dedi.pzt günü başka bir hastanede bebeğime ekg cekilecek.Özel bir hastaneye gidiuroum amisentez uygulamasi ücretli acaba ücret için mi korkuttular bilmiyorum.Ama çok çok üzülüyorum başına böyle bişey gelen var mi ?lutfen benim gönlümü iyi edecek bişeyler yazın .üzülmekten helak oldum ve bebeğimi de uzdugumü biliyorum
Tam aşı bu, benim de doktorum istedi, birkaç aya yaptıracağım. 35 yaş sonrası gebeliklerde isteniyor.Nifty? Test diye bir test varmış. Adı tam olarak bu olmayabilir ama buna yakın. Daha net sonuç veriyormuş. Bir de yaşınız ileriyse zaten öyle testlerin hepsi kritik sonuç veriyor diye biliyorum.
Izmirin en iyi perinatalogu Sermet Sağol dur. Halen Ege Üni de perinatoloji heyet baskanidir. Kendisine gitmenizi gözüm kapalı öneririmBen de yaptırdım serenity. 10 iş gününde geldi sonucum Nifty Ankara da yapılıyor, ben Amerikada yapılan testi yani Serenity i yaptırdım. Çok şükür amniyosenteze benim de gerek kalmadı. İleri ki gebeliğim bana önerir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?