- 3 Ekim 2018
- 244
- 220
- 33
- 31
- Konu Sahibi Canparcam055
-
Arkadalar lütfen bişey deyin bisye yazın dünden beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. 20 haftalik hamileyim.İkili ve üçlü tarama testlerimin sonucuna çok güzel demişti doktor.Dünde ayrıntılı ultrasyonum vardı.Bebeğimin kalbinde parlaklik böbreklerinde genişleme görülkü down sendromlu olabilir dedi amisentez uygulamasını onerdi ama bu da düşüge sebep olabilir dedi.pzt günü başka bir hastanede bebeğime ekg cekilecek.Özel bir hastaneye gidiuroum amisentez uygulamasi ücretli acaba ücret için mi korkuttular bilmiyorum.Ama çok çok üzülüyorum başına böyle bişey gelen var mi ?lutfen benim gönlümü iyi edecek bişeyler yazın .üzülmekten helak oldum ve bebeğimi de uzdugumü biliyorum
Evet bebeğimin böbrek genişlemesi teşhisi kondu takip ettiler sıvı alacağız dediler kabul etmedim imzamı atıp çıktım bebeğim 2 yaşında ve şükürler olsun bişeyi yok sen terliklerini yaptır ama korkma drlarda yanılıyor bazenArkadalar lütfen bişey deyin bisye yazın dünden beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. 20 haftalik hamileyim.İkili ve üçlü tarama testlerimin sonucuna çok güzel demişti doktor.Dünde ayrıntılı ultrasyonum vardı.Bebeğimin kalbinde parlaklik böbreklerinde genişleme görülkü down sendromlu olabilir dedi amisentez uygulamasını onerdi ama bu da düşüge sebep olabilir dedi.pzt günü başka bir hastanede bebeğime ekg cekilecek.Özel bir hastaneye gidiuroum amisentez uygulamasi ücretli acaba ücret için mi korkuttular bilmiyorum.Ama çok çok üzülüyorum başına böyle bişey gelen var mi ?lutfen benim gönlümü iyi edecek bişeyler yazın .üzülmekten helak oldum ve bebeğimi de uzdugumü biliyorum
Bende yaptirmadim 2li de 3lu de. Zaten tup bebekle oldu. Zaten cocuktan vazgecmicem kendimi strese sokamam hiç dedimTam da ikili test zamanindayim.
Yaptırma konusunda kararsızdım.
Konu sayesinde yaptirmamaya karar verdim.
O testler yüzde yüz güvenilir değil. Arkadaşlar yazmış.
Benim de cevremde pek çok örnek var.
Boşuna moral bozukluğu.
Aldırma gibi bir düşünce yoksa sanırım tevekkül edip yaptırmamalı..
Icinizi ferah tutun.
Üzülmeyin.
Canım 3 lü testte genetik sorun var denen arkadaşımın sağlıklı bir bebeği oldu.Pre natal (doğum öncesi) dönemde uzmanlaşan doktorlar var.Araştır ve bu konuda iyi bir kadın doğum uzmanına git.Hatta anne karnındaki bebeğe müdahale edip operasyonlar bile yapılıyor artık.Belki de down ile benzer belirtiler gösteren ama anne karnında müdahale ile çözülebilecek bir problemdir.Ağlamak çözüm olsa keşke ama annelik güçlü olmayı öğretir insana.Vakit kaybetmeden bu alanda uzman bir doktora git.Sağlıkla ,sağlıklı bebeğine kavuşman dileğiyle..Arkadalar lütfen bişey deyin bisye yazın dünden beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. 20 haftalik hamileyim.İkili ve üçlü tarama testlerimin sonucuna çok güzel demişti doktor.Dünde ayrıntılı ultrasyonum vardı.Bebeğimin kalbinde parlaklik böbreklerinde genişleme görülkü down sendromlu olabilir dedi amisentez uygulamasını onerdi ama bu da düşüge sebep olabilir dedi.pzt günü başka bir hastanede bebeğime ekg cekilecek.Özel bir hastaneye gidiuroum amisentez uygulamasi ücretli acaba ücret için mi korkuttular bilmiyorum.Ama çok çok üzülüyorum başına böyle bişey gelen var mi ?lutfen benim gönlümü iyi edecek bişeyler yazın .üzülmekten helak oldum ve bebeğimi de uzdugumü biliyorum
baska bi perinatologa gittim o da kalpte delik yok beyinde buyume var o da zeka geriliği dedi valla sasirdim kaldim kime inanacağız2 gun once ayrintili da bende ayni seyleri duydum. perinatologum bebegin kalbinde delik ve parlama oldugunu bununda down sendromu belirtisi oldugunu soyledi. yurtdisina kan gondererek ya da bebekden sivi alinarak yuzde 99 net bir bilgi alabilecegimizi aldirmak istersek yardimci olacagini soyledi. ense kalinligi burun kemigi ikili test hersey normal sadece kalpte delik ve parlama var. cok tedirginim uzgunum allaha siginiyorum insallah korktugumuza ugratmaz. baska bir perinatologada gidecegim arkadaslarimdan bir cogunun bebeğinde kalbinde delik vs olmus doktorlar hic down sendromundan bahsetmemisler sadece dogdukdan 1 sene sonra kensiliginden kapanmazsa tedavi yontemlerinden bahsetmisler. bilemiyorum benim.doktorummu cok pimpirikli riskleri soyleyeyim yuku uzerimden atayim.diyor bilemiyorum.
Benim de parlaklık şuan gitti gittiği halde sıkıntı olmaz inşAllah değil mi doktorunuz bişey söylemiş miydiBenim bebegimin kalbinde de iki yerde parlaklik vardi (hiperekojen odak sanirim diger ismi). Dogdu, su an 5.5 aylik, doguma yakin gitmisti parlaklik.
Arkadalar lütfen bişey deyin bisye yazın dünden beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. 20 haftalik hamileyim.İkili ve üçlü tarama testlerimin sonucuna çok güzel demişti doktor.Dünde ayrıntılı ultrasyonum vardı.Bebeğimin kalbinde parlaklik böbreklerinde genişleme görülkü down sendromlu olabilir dedi amisentez uygulamasını onerdi ama bu da düşüge sebep olabilir dedi.pzt günü başka bir hastanede bebeğime ekg cekilecek.Özel bir hastaneye gidiuroum amisentez uygulamasi ücretli acaba ücret için mi korkuttular bilmiyorum.Ama çok çok üzülüyorum başına böyle bişey gelen var mi ?lutfen benim gönlümü iyi edecek bişeyler yazın .üzülmekten helak oldum ve bebeğimi de uzdugumü biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?