Ne olur bisey deyin bana

Aminiyosentezden önce nifty ya da serenity gibi ABD de yapılan testlerden yapılıyor. Bana serenity yapıldı o negatif olunca Aminiyosentez gerek kalmadı.
Bence perinatoloğa gidip ona danışın. İzmirdeyseniz perinatolog önerebilirim.

Tüm yorumları okuyamadım ama aşağı yukarı herkes hemfikir ve birçok insanın başına gelmiş.Yeğenim için de aynı şeyi söyledi doktor.Ensesi kalın diye down sendromlu dedi.Hatta ileri giderek düşünün taşının gelin aldırın tarzı konuştu.Başka doktora gidildi kontroller yapıldı.Şuan kendisi 2.5 yaşında dünya tatlısı, çok şükür ki sağlığı sıhhati yerinde.Başka doktorlara görünün.Tek doktorla yetinmeyin kesinlikle.

Öncelikle üzmeyin kendinizi, başka bir hastaneye gidin, onlar da aynısını söylerse önce fetal DNA testi yaptırırsınız güvenilirlik oranı %99,98. Ona göre aminiyosentez yaptırırsınız. Bir sürü örnek var, yazmış arkadaşlar hemen kendinizi yıpratmayın. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.

Burun kemiği ölçümü ense kalinligi hersey çok güzeldi.İkili ve üçlü tarama testlerim çok güzel çıkmıştı.Ayrıntılı ultrasyonda çıktı bu sorunlar.Eyüp Ekici.hangi hastanede ?

Hayret bişey bu dr nüsfetteleri

Ama bebeğim büyüdü artık.Ultrasyonda tüm hareketlerini görebiliyorum.parmağını emiyor eliyle gözlerinı kapatiyor vb
HaZir olmasam bile ona kıyamam

Canim iyi bir prof bulupona git bence adana da ebru hanim var kayseri de mustafa basbug var bence madem aminiyosenteze gitti olay o zaman dedigim gibi iyi bi dr bul

Arkadaşım sakin ol, bak geçenlerde bir konuda yazmıştım onu alıntıladım uzun diye. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ama bebeğim büyüdü artık.Ultrasyonda tüm hareketlerini görebiliyorum.parmağını emiyor eliyle gözlerinı kapatiyor vb
HaZir olmasam bile ona kıyamam
Bakın burada kimse size fikir veremez çünkü hayatınızı siz yaşıyorsunuz. Eşim dahil ailemim tüm bireyleri kürtaj olmamı daha ilk gebeliğim olduğunu söyledi. 14.haftalıktı henüz. Ben kabul etmedim ne olursa olsun o benim dedim ve başladım down hakkımda bişeyler öğrenmeye çalışmaya. Tamamen duygusal değil mantıkende kabul etmiştim bebeğimi. Tüm eğitim süreçleri ve hayata karşı savaşlarımda yanında olacağıma güvendim. Eşimin ısrarıyla fetal dna testi yaptırdık sonra ve sonuç negatifti. Yani ben o gün ailemin ve bana down bildirimini yaptığını belirten kağıda imza attıran doktoru dinleseydim eğer şuan uyuyan 2.5 yaşındaki kızım hayatımda olmayacaktı. Sizden tek ricam eğer sonuç dna testiyle de pozitif çıkarsa eğer maddi ve manevi ben bunla başa çıkabilirmiyim cevabını vermeniz. Çünkü biz burdan ne desek boş sizin yanınızda değiliz. İnşallah Allah gönlünüze göre verir sağlıkla kucağınıza alırsınız.

bugüne kadar böbrek genişlemesi için normal kontrollerde Bi şey denmiş miydi.. bebek erkek mi.. erkeklerde de olabiliyor...

bugüne kadar böbrek genişlemesi için normal kontrollerde Bi şey denmiş miydi.. bebek erkek mi.. erkeklerde de olabiliyor...
Hayır ayrıntılı ultrasona girmemiştim henüz ozaman. Tabi down denince perinatoloji uzmanı bir prof ta ayrıntılıya girdim oda bana down sendromlu değil diyemem dedi ve dna testini önerdi böbreklerle ilgili bir yorumda bulunmadı sadece bebeği besleyen sol damarımda tıkanıklık olduğunu teşhis etti ve doğuma kadar coraspin kullandım. Bana imza attıran devlet hastanesinde bir doktordu. Kızım var Allah bağışlarsa.

Kuzenıme de oyle dediler ama bebek normal dogdu. Testlerden anlasıldı sonradan

Benimde ikili testim üçlü testim hepsi kötüydü hata ultrasyonda bile ense kalinlasmasi var down Sendromulu dediler doktorumda çok iyi bir doktordu karnından ssu alalım bbirde öyle bakalım aama bebek ölebilir dedi istemedik buda benim imtihanim cennetimin anahtarı dedim kabulendim sapasağlam 3yasinda bir kızım var.Allahim ne verirse hayirlisini versin hastaliginda sagliginda kendini üzme sakin ol tevekkül et ins bir şey olmaz.

Yengemin ablasının çocuğunada down sendromlu olabilir denmişti hemde kendisi radyolog bir ay bekledi amiosentez testi için saçına ak düştü üzüntüden sağlıklı bir bebeği oldu on sene önce Rabbim bilir Allah yardımcınız olsun sabırlı olun dua edin pozitif düşünün bu testleri yaptırmak aslında insana üzüntü verebiliyor verilene teslim olmak kabul etmek daha güzel en azından doğuma kadar üzmezdiniz kendinizi.

Burun kemiği ölçümü ense kalinligi hersey çok güzeldi.İkili ve üçlü tarama testlerim çok güzel çıkmıştı.Ayrıntılı ultrasyonda çıktı bu sorunlar.Eyüp Ekici.hangi hastanede ?
ankara eyüp ekici yazarsanız muayene adresi çıkıyor kendısı çok tecrubelıdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…