Ne olur bisey söyleyin bunalıma giriyorum

catherinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
354
249
103
Kızlar benim sırtımda 10 yıldır geçmeyen sivilceler var 24 yaşımdayım lise1den beri çekiyorum. Bu yüzden çok doktora gittim polikistik overım varmış ve bu da yapıyormuş. Ama bu hastalığın çaresi olmadığı için etkilerini de sürdürüyor. Soğan suyu içiyorum ama o da iyice midemi hasta etti kusacak duruma geliyorum. Ben nasıl bu sivilcelerle gelinlik giyicem bikac sene sonra bunalıma girdim iyce bu yüzden 1 değil 2 değil 10 yıldır uğraşıyorum resmen. Bugün askılı giydim baktım aynaya çok kötü duruyor çıkardım kısa kollu giydim mecbur kimsede yok herkesin cildi pamuk gibi yok mu bunun bir çaresi denize girince azalıyor ama sonra tekrar çıkıyor :KK1::KK1::KK1:

Kızlar benim sırtımda 10 yıldır geçmeyen sivilceler var 24 yaşımdayım lise1den beri çekiyorum. Bu yüzden çok doktora gittim polikistik overım varmış ve bu da yapıyormuş. Ama bu hastalığın çaresi olmadığı için etkilerini de sürdürüyor. Soğan suyu içiyorum ama o da iyice midemi hasta etti kusacak duruma geliyorum. Ben nasıl bu sivilcelerle gelinlik giyicem bikac sene sonra bunalıma girdim iyce bu yüzden 1 değil 2 değil 10 yıldır uğraşıyorum resmen. Bugün askılı giydim baktım aynaya çok kötü duruyor çıkardım kısa kollu giydim mecbur kimsede yok herkesin cildi pamuk gibi yok mu bunun bir çaresi denize girince azalıyor ama sonra tekrar çıkıyor :KK1::KK1::KK1:
Hormon bozuklugundan olsa gerek peki ilerde cocugu etkilemezmi sivilce yerine ilerisini dusuneseniz derim..

evet tuzlu su çok iyi geliyor. ben bir süredir kaya tuzunu banyoda ertip kullanmaya çalışıyorum. sanki işe yarıyor gibi belki deneyebilirsiniz. bir de saç kremi kullanıyorsanız dikkat edin sırtta kalınca o da sivilce yapıyor.
bunların dışında da doktor en iyi çözüm bence. işe yarar kremler verirler mutlaka

O hormonlar düzelmeden kurtulamazsınız. Sorun cildinizde değil, hormon dengesizliği var.

Doktorunuz ilaç vermedi mi? Soğan suyu kullanmaya devam edin. Bir arkadaşım da pko lu. Muhakkak hormon tedavisi olun.

Sivilceyi geçin, allah korusun çocuk yapmada zorluk çıkıyor.

Kuzenimde oyleydi yuzude oyleydi bi hap var cok yan etkili ama sivilcelerede etkili simdi gecti tamamen.

O hormonlar düzelmeden kurtulamazsınız. Sorun cildinizde değil, hormon dengesizliği var.

Doktorunuz ilaç vermedi mi? Soğan suyu kullanmaya devam edin. Bir arkadaşım da pko lu. Muhakkak hormon tedavisi olun.

Çocuk için sorun olmaz dedi doktor

Aslında hormon testinde de bişey çıkmadı

evet tuzlu su çok iyi geliyor. ben bir süredir kaya tuzunu banyoda ertip kullanmaya çalışıyorum. sanki işe yarıyor gibi belki deneyebilirsiniz. bir de saç kremi kullanıyorsanız dikkat edin sırtta kalınca o da sivilce yapıyor.
bunların dışında da doktor en iyi çözüm bence. işe yarar kremler verirler mutlaka
Saç kremi kullanmıyorum sampuani da kafami one egip yikiyorum temas etmesin diye. Sizde de mi var sivilce sirtinizda sizinde mi pcostan

Sen bunu problem ettiğin için sana kimsede yok gibi geliyor, bunu yadırgayacak yada kötü bakacak bir insan olduğunu sanmıyorum. Ne istersen giyin arkadaşim. Hayatın insanların göz zevkini bu kadar takıp kendini bunalıma sokacak kadar değersiz değil. Herkes kendine baksın.

Rahatsızlığınızi değil de sivilcelerinizi bu kadar onemsemeniz tuhaf.

Pkolusunuz ve tek sıkıntısınız sivilce mi?
Adet düzensizliği, tüylenme, erkek tipi saç dökülmesi pkonu yaygın etkileridir.
Evt pko iyileşmez geçmez fakat uygun ilaç tedavisiyle pkonun olumsuz etkileri bastırılır. Saçınız dökülmez, sivilceleriniz söner vb

Pkolusunuz ve tek sıkıntısınız sivilce mi?
Adet düzensizliği, tüylenme, erkek tipi saç dökülmesi pkonu yaygın etkileridir.
Evt pko iyileşmez geçmez fakat uygun ilaç tedavisiyle pkonun olumsuz etkileri bastırılır. Saçınız dökülmez, sivilceleriniz söner vb
Bende diğer etkileri olmuyor adet düzensizliğim vs yok çok şükür doktor zaten az kist var dedi ve doğurganlık da var dedi. Yani bende tek etkisi sivilce ve doğal olarak evet tek sıkıntım sivilce.

Back
X