- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi elamesvay_
Arkadaşlar 4 aydır nişanlıyım nişanlımla 1 yıldır beraberiz bu süreçte pek bi sıkıntı yaşamadık. Ama kayınvalidem ve görümcem için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ilk başta aşırı ilgililerdi beni sevgiye boğuyorlardı ne zaman ki nişan sürecine girdik o süreçte çok fazla dahil olmaya çalıştılar görümcem 18 yaşında giydiğim elbiseden tuttuğum davet evine kadar her şeyi öğrenmeye çalışıyordu ilk başta abisi evleniyor diye hevesine verdim çünkü 2 kardeşler tek abisi ondan ama daha sonra bu durum beni çok boğmaya başladı örneğin sürekli bana kıyafet modeli atıyordu bu sana çok yakışır gibi sözlerle ama daha sonra bu iş o kadar farklı bir boyuta geldi ki kaynanam sürekli benim kızım çok zevkli onunla çık alışverişe baskısı başlandı. Bir şekilde mesafemi koruyarak kendi tarzımdan ödün vermedim ama ilk saygısızlıklarına kadar benden habersiz gelin ve kına ile ilgili bir yerle anlaşma yapacaklarmış ben görümcemin seçtiği yerden seçecekmişim kıyafetimi tabi ki bunu asla kabul etmedim kabul etmediğimde tavırları değişti ama yine de kavgaya dönüşmediği için nişanlıma yansıtmadım kendim hallediyorum diye düşünüyordum hep. En sonki kriz tuttuğum davet evine benden habersiz paravan yaptırmalarıydı bu kavgaya dönüştü kaynanam ailesinin muhafazakar olduğunu eğer yaptırmazsak zor durumda kalacaklarını söyleyip özür diledi bu yüzden yine nişanlıma yansıtmadım bunu da bir şekilde hallettiğimi düşünüyordum ama ta ki benden habersiz düğün salonunu tuttuklarına kadar. Gitmişler nişan sürecimin her şeyine karışan görümcem ve kaynanam benden habersiz düğün salonu tutmuşlar sebepleri ise sen çalışıyorsun eğer aralıkta tutmazsak çok pahalanacak bunu duyduğumda nevrim döndü ağlayarak nişanlıma anlattım meğer benden önce nişanlımı çoktan manipüle etmişler sürekli nişanlım bana söz veriyorum o düğün salonunu beğenmezsen iptal edeceğim dedi ama beğeneceksin biliyorum kızkardeşim seni o kadar çok seviyor ki seni üzmeyeyim diye beni sürekli uyarıyor ben elbette onunla konuşacağım ama ne olur artniyetli olduğunu düşünme sadece ön planda olmayı fazla seviyor dedi ben dedim ki gelecekte yanımda olacak mısın bir sorun yaşadığımda elbette dedi ama yaşamayacağına söz veriyorum ailemi zamanla tanıyıp seveceksin annem sürekli senin güzelliğinden bahsediyor mesela dedi nişanlıma öyle bi inandırmışlar ki beni sevdiğini asla istediğim cevapları alamadım onu seviyorum birlikte gerçekten çok mutluyuz ama manipüleye açık biri bu saygısızlıklara tahammül edecek enerjim yok benim ayrılmak istemiyorum ama çok tehlikeli geliyorlar bana çıkmazdayım ne olur fikir verin