• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur fikirlerinizi yazın

insallah degildir bitanem ama hani insanin aklina gelenler maalesef sinirli...Allah gecinden versin tabii ama insallah arsa para mülk gibi bisey cikar,icini ferah tut bakalim,babanada israr et,anlatmasi icin güven ortami sagla..

Bu bankaya gidebilme şansın yok mu nerde bu banka orda kalabileceğin bir yakının var mı diycem ama bu sefer de açıklama yapman lazım güvenebileceğin biri olması lazım yani..

en iyi çözüm bence babanla konusmak
öyle böyle konusmak değil karsına çıkıp ısrarla sorup cevabını alacaksın

Bence bakmamanız daha iyi olur, şuan bakarsanız o şeyden sorumlu olursunuz ..merak etmwniz çok normal ama ben olsam zamanını beklerdim galiba..

annenizi aldatma nedenlerini yazmış olabilir mi acaba..şimdi açıklasa annen itiraz eder yok öyle olmadı böyle oldu diye.hani ben öldükten sonra bana inanır gibisinden...

şimdi babanızın çok üstüne giderseniz kasayı falan da iptal ettirebilir.. ama evlatlık mıyım, başka kardeşim mi var deyip bi tepkisini ölçün bence..

Bencede evlatlık olayı yada kardes olayı degıldır.Belkı neden aldattıgını yazıyordur,para yada mal bırakmıştır.Yasattıkları ıcın senın onu affetmenı ıstıyordur..Israr et soylemezsede unut gıtsın,zamanını bekle.Allah uzun ömür versın

Back
X