ne olur herkes fikir versin :(

Batmanlimovik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
24
5
86
kızlar bana yardım edinn benim 5 senelik bi sevgilim var vee senlerden beri ben askerle polisle evlenemem dedm çünkü ben ailemden uzakta yaşamak istemiyorum hemde doğuda çalışma imkanım çok az özel sektörde. asker olma olma dedim gitti astsubay oldu şu an eğitimde siz olsanız ne yapardınız bana akıl verin beni bırakırsan hakka girersin diyo bende sen hakka girersin ben zaten gitme gidersen ben olmam dedim gitti asker eşleri zormu yapabilirmiyim karacı astsubay :(

yapamam bn öyle düşünüyorum ama beni dinlemedi 5 sene çıktık dinlemesi lazımdı benim görüşüme sayg duymadı

Asker polis eşi olmak zordur zahmetlidir
Ama geliri o kadar cazipleştiki günümüz şartlarında insanlar ölümü bile göze alıp asker polis oluyor
Tercih sizin böyle bir durumda net birşey denmez heralde

ayrılmıyo da hakka girersin ah alırsın bırakamazsın diyo dedimde tamam sen bana saygı duymadın ama ben sana saygı duycam ben 2mizi mutsuz ederim ilerde dedim

ayrılmıyo da hakka girersin ah alırsın bırakamazsın diyo dedimde tamam sen bana saygı duymadın ama ben sana saygı duycam ben 2mizi mutsuz ederim ilerde dedim

Ayrıl arkadaşım hiç bekleme

Sen onu asker olarak tanımamışsın o seni zora sokuyo

Öyle düşüncesi varsa yıllarca niye saklamış?

Hayat bitane

Irtibat kurmayi birak o zaman. Sen kes tüm bağları. Arama sorma firsat verme. Vazgecer bir noktadan sonra

kızlar bana yardım edinn benim 5 senelik bi sevgilim var vee senlerden beri ben askerle polisle evlenemem dedm çünkü ben ailemden uzakta yaşamak istemiyorum hemde doğuda çalışma imkanım çok az özel sektörde. asker olma olma dedim gitti astsubay oldu şu an eğitimde siz olsanız ne yapardınız bana akıl verin beni bırakırsan hakka girersin diyo bende sen hakka girersin ben zaten gitme gidersen ben olmam dedim gitti asker eşleri zormu yapabilirmiyim karacı astsubay :KK43:
hayatta büyük konusmamak lazım...
hakka gidersin ne demek, mecbur musun Allah Allah ?

icinde gram mutlu olacagin hissi yoksa erkek arkadasini ikna etmeye bak.

kızlar 5 senelik sevgilim öyle bi anda bitmiyor illa olcam diye bşey yok diyo belki zorlanırm yapmam şu an eğitimdeyim falan diyo ay inanın 1 aydır zor durumdayım cidden bıraksam günaha girermiyim

Niye günah olsun.
Hem siz hep söylemişsiniz istemediğinizi buna rağmen gitmiş asker olmuş. Günahsa ona günah.

Ayrılın veya ayrılmayın diyemem.
Ben kendim de bu mesleklerin içindeyim, zor ama ayrı bir manevi havası da var. Ben öyle düşünüyorum en azından.
Gurbetlik zor, beklemek zor, canımız ağzımızda yaşamak zor.
Ama Allahıma emanet hepsi.
Sevginiz varsa aileler onaylıyorsa, hayata aynı bakıyor anlaşıyorsanız bozmayın bu ilişkiyi.
Yapamam derseniz bitirin, karar sizin.

Niye günah olsun.
Hem siz hep söylemişsiniz istemediğinizi buna rağmen gitmiş asker olmuş. Günahsa ona günah.

Ayrılın veya ayrılmayın diyemem.
Ben kendim de bu mesleklerin içindeyim, zor ama ayrı bir manevi havası da var. Ben öyle düşünüyorum en azından.
Gurbetlik zor, beklemek zor, canımız ağzımızda yaşamak zor.
Ama Allahıma emanet hepsi.
Sevginiz varsa aileler onaylıyorsa, hayata aynı bakıyor anlaşıyorsanız bozmayın bu ilişkiyi.
Yapamam derseniz bitirin, karar sizin.
karacı astsubay sevgilim bunlaın çalışma alanları nasıl bilginiz varmıı

İçinden gelmiyorsa zorlama bu ilişkiyi. Başından beri er kişinin ideali polisi asker vs olmakmış. Sen ideallerini bir erkek için vazgeçermiydin ? Günahı sevabı yok bu işin rahat ol...

Yapamam diyorsunuz zaten ötesi yok.
Evlenip boşanmaktansa şimdi ayrılın, asıl devam etmeye çalışırsanız hakka girersiniz.

Ama kendi adıma konuşmam gerekirse sevdiğim adam asker oluyorum dese olma demem, onunla her yere de giderim.
Mesleğiniz ne bilmiyorum elbet. Adama hayatınızı adayın her şeyden vazgeçin demiyorum ama asker olmaya karar verdi diye ayrılmakta doğru gelmiyor.

Back
X