ne olur herkesten yardım ve görüşlerini istiyorum...

evet arkadaş kurbanı arkadaşlarının arabası yok...ve yalamalık yapıyolar eşime istedikjleri yere beraber gidebilmek için..diyorum bizim arabamız olmasaydı onlar eşleriyle ve çocuklarıyla gezerdi senle işleri olmazdı diyorum anlamıyor ne alakası varmış..gecen haftasonu bende onsuz konsere gittim canım istediğinden değil sadece tepkisini ölçmek için suçluymuşum ben neden söylmeden gitmişim.geçn kızlar gibi ne işim varmış konserde..yalnıda değildim kendi 2 yeğeniyle gittim...sen bana söylüyormusun bende eşimle gitmek istiyordum ama sen istemedin diyorum gitme o zaman diyor...bu arada ben 29 eşim 36 yaşında...

söylediklerinde çok haklısın canım yeni evlendiğimizde kayınvalidemlerle yeme içme birdi..ilk oğlum orda oldu...ev kelebelıktı heralde ilgisini belli edemiyo diye düşünürdüm hep..yeni ayrıldığımız zaman 2. oğlum oldu...ilgisizdi ama bu kadar hat safhada değil..1,5-2 yıldır bu kadar ilgisiz...bide işi gereği sürekli şehir dışına gidiyor..birkaç ay kaldığı oluyor eşimin...sakın başka biri var diye düşünmeyin ne olur konduramadığımdan değil kardeşiyle beraber gidiyor ve attığı adımdan haberim var ..çok dikkatliyimdir ve hiçbir yanlışını yakalamadım.bazen keşke yakalasam diyorum.korkutmak tehdit etmek daha kolay olurdu.ama zaten öyle biri değil..fikrin hoşuma gitti..uzmana gitmek istediğimi söyleyeceğim..inşallah faydası olur...teşekkür ederim bana mesaj yazan herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…