- Konu Sahibi yalnxixz yxixldxixzlar xsxahitti
-
evet 2 tane oğlum var....ayrılmayıda denedim babamın evine gittim bıraktım çocuklarıda tak ertti artık diye 2 gün geçmedi sen hakılsın ilgilenmedim seninle dedi.sensiz olmuyomuş anladım dedi..yalvardı yakardı beni almadan gelmedi eve...ne kadar belli etmemeye çalışsamda çocuklarda çok etkileniyorlar evdeki huzursuzluktan...ondan bişey istemedimmi..gecenin 2sinde kahveden eve döndüğünde güler yüzle karşıladımmı aramız çok ii ama o istediği zaman ve o ne isterse öyle olacak herşey.. ben mi abartıyorum sizce???
sanırım hatayı baştan yaptınız en başında bu gibi sorunlar varken evlili dha tazeyken her iki tarafta birbirinden bıkmamış soğumamışken telafi edilebilcekken yapmanız gerekirdi
bence bazı şeylere geç kalmışsınız artık yerleşmiş kalıplaşmış bir evliliğiniz var bundan sonra ne yapsanız garipsenir ve eşiniz kabul etmez benim fikrimce..
ama onu evden soğutan sizmisiniz yoksa ev ortamımı yoksa sevmeden mi evlendiniz bunlarda önemli
benim babam iş çıkışında koşa koşa evine gelirdi
gelirken güller getirirdi anneme
babam annemi çok severek evlenmiş
biz 20 yaşındaydık babam evini aksatmazdı öyle söyleyeyim
kahveye gitmezdi
bizsiz gezmeye gitmezdi
sen şimdi ne durumdasın bu duruma nasıl geldin bilmeden tavsye vermemiz sakıncalı olmaz mı?
ayrıca eşin değişimleri ne derece kabul edecek birisi mesela bir uzmana gitmek isteseniz gider mi?
Senden önceki yaşantısı nasıldı, ya da ailesi nasıl, belki de babayı taklid ediyordur.
bence huyu, kişiliği böyle,soğuk kanlı,samimi değil.
değişeceğini sanmıyorum, bu tip erkekler genelde yaşlandığında nalıyorlar eşlerinin kıymetini.
bu şekilde kabulleneceksiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?