ne olur herkesten yardım ve görüşlerini istiyorum...

yalnxixz yxixldxixzlar xsxahitti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
211
4
96
44
Sakarya
nerden başlıcamı bilmiyorum :) ben 10 yıllık evliyim... eşim bana ve çocuklarına karşı çok ilgisiz sebebini bilmiyorum..evde mümkün olduğu kadar az zaman geçirir..boş vakitlerinde sürekli kahvededir..zaten işi gereği sık sık şehir dışına çıkar..yanımızda olduğu zamanlarda mümkün olduğu kadar evde durmaz....kahveye gider bizden çok arkadaşlarıyla vakit geçirir ..mesela bi yere gidecekse biz hiç aklına gelmeyiz önce arkadaşlarına sorar onlarla ayarlanır ve gider ben niye böyle yapıyosun dediğimde konuştuk gittik sen gelip ne yapacaktın falan der. ben bi yere gidelim dediğimde ise ya yorgundur yada canı istemez çoook ısrar edersem gideriz ama gittiğimiz yerdede eve gelincede burnumdan getirir hareketleriyle.lafa sıra gelince neyin eksik diyor ben niye evde durmuyorsun diyorum evde dursam ne olcak diye saçma bi cevap verir.çocukları çok sever ama lafta..hasta olurlar doğru düzgün ilgilenmez bide falanca zaman bilmem nereye gitmiştin ya ondan hasta oldu der.herşeyle ben ilgilenirim arada bir sorun çıktımı niye böyle diye bana kızar bide...ben sürekli onun iyiliği için uğraştım.10 yıldır hayatımdan vazgeçtim mutlu olalım diye üzerime düşen neyse fazlasıyla yptım..anlatabildiğim kadarıyla sizce ben nerde hata yaptım.vede şimdiden sonra ne yapsameşim birazcıkta olsa hatasını anlar.???????? CADIARZU

Çocuklar?
Sanırım birden fazlalar...
Eşinizin sorumsuz olduğunu bile bile onu baba yapmışsınız günah değil mi onlara?
Hadi eşiniz kötü,umursamaz,ilgisiz de siz neden kendinizle beraber çocuklarınızı yaktınız ki?
Konuşmuşsunuz anlamamış,çocuklar hasta olmuş ilgilenmemiş.. Sizi bebelerini kaybetme korkusu yok ki adamda..
Ya devam edeceksiniz ya da bitireceksiniz!

evet 2 tane oğlum var....ayrılmayıda denedim babamın evine gittim bıraktım çocuklarıda tak ertti artık diye 2 gün geçmedi sen hakılsın ilgilenmedim seninle dedi.sensiz olmuyomuş anladım dedi..yalvardı yakardı beni almadan gelmedi eve...ne kadar belli etmemeye çalışsamda çocuklarda çok etkileniyorlar evdeki huzursuzluktan...ondan bişey istemedimmi..gecenin 2sinde kahveden eve döndüğünde güler yüzle karşıladımmı aramız çok ii ama o istediği zaman ve o ne isterse öyle olacak herşey.. ben mi abartıyorum sizce???

Çocuklarınızı neden babaya bırakıp ailenize gittiniz ki?akannehir
Kaç yaşındalar ki yazık size muhtaç onlar!
Tamam bir şans daha demişsiniz ama kullanamamış işte,daha neyi bekliyorsunuz?
Ama nolur yavrularınızı bırakmayın bir daha sakın sakın!:gitme:

böyle bir adama 10 yıl dayanmışsınız. Bravo!
darısı önünüzdeki diğer 10larca yıllara
sanmaki düzelir
bu onun kişiliği
değiştiremesin
değiştirebilseydin 10 yıl önce başarırdın
yazık
hem senin gençliğine hem çocuklarına!

bende eşinin değişeceğine ihtimal veremiyorum maalesef:1no2:
kendine çeki düzen verecek olan adam 10 senede yapardı bunu
tek yol eşini boşanmayla korkutmak olabilir.belki ciddi ciddi ayrılmayı düşündüğünü anlarsa biraz kendine gelir
diğer yolunda eşini böyle kabullenip vurdumduymaz davranacaksın ama bu da zor biliyorum:1closedeyes:

sanırım hatayı baştan yaptınız en başında bu gibi sorunlar varken evlili dha tazeyken her iki tarafta birbirinden bıkmamış soğumamışken telafi edilebilcekken yapmanız gerekirdi
bence bazı şeylere geç kalmışsınız artık yerleşmiş kalıplaşmış bir evliliğiniz var bundan sonra ne yapsanız garipsenir ve eşiniz kabul etmez benim fikrimce..
ama onu evden soğutan sizmisiniz yoksa ev ortamımı yoksa sevmeden mi evlendiniz bunlarda önemli
benim babam iş çıkışında koşa koşa evine gelirdi
gelirken güller getirirdi anneme
babam annemi çok severek evlenmiş
biz 20 yaşındaydık babam evini aksatmazdı öyle söyleyeyim
kahveye gitmezdi
bizsiz gezmeye gitmezdi
sen şimdi ne durumdasın bu duruma nasıl geldin bilmeden tavsye vermemiz sakıncalı olmaz mı?
ayrıca eşin değişimleri ne derece kabul edecek birisi mesela bir uzmana gitmek isteseniz gider mi?

10 yıldır bu şekilde alıştırmışsınız, şimdi evde dur deseniz ne fayda.
Eşiniz eminim 10 yıldır böyledir, şu saatten sonra da zor değişir.
Açıkçası 10 yıl nasıl dayandınız, şimdi de öyle dayanacaksın diyordur eşiniz.
Tavırlar evliliğin ilk zamanları net olmalı heralde, sonra geçmiş ola.
Tabi ömür boyu böyle çekmek zorunda değilsiniz.
Benim aklıma değişmesi adına bir fikir gelmiyor,
daha doğrusu şu saatten sonra zor değişir bence.

Senden önceki yaşantısı nasıldı, ya da ailesi nasıl, belki de babayı taklid ediyordur.
bence huyu, kişiliği böyle,soğuk kanlı,samimi değil.
değişeceğini sanmıyorum, bu tip erkekler genelde yaşlandığında nalıyorlar eşlerinin kıymetini.
bu şekilde kabulleneceksiniz..

severek evlendik canım...ben herşeyi alttan aldım zamanından beri.onun bu rahatlığıda bu yüzden zaten uzmana gitmek mi? ona göre herşey normal tek sorun benim düşüncelerim..ben yanlış düşünüyorum ona göre abartıorum herşeyi..neyim eksikmiş ??sevgi ilgi bekliyorum çok mu sizce??

evet hayatım haklısın huyu aynı babası..ama babasının bu kadar değil ilgisizliği.3 erkek kardeşi daha var hiçbiri evine ve ailesine karşı böyle değil.ne zaman annesinin yanında şikayet etsem babasıda aynıydı değiştiremezsin diyor..bide diğer oğulları evine bağlı çekemiyor bare bu öyle olmasın gibi bi tavrı var..sanırım bana fazlasıyla güveniyor sanırım.hep sustum böyle devam eder diye...

çocuklar kaç yaşında? çalışıyor musun?
sanırım sende eşinde 30 yaşlarda olmalısınız , artık kahve kültürü mü kaldı yaw, babalarımızın zamanında değilmiydi o. bu yaşta bi adamın sabah akşam kahvede ne işi var
bence eşin birazda arkadaş kurbanı, uyuşmuş bi şekilde beraber hareket ediyorlar sanırım
aile dediğinin ne olduğunu ve sorumluluğunu kavrayabilmiş değil
seni umursuyomu peki, sende gezmeye gittin mesela onsuz ne diyo, sen benimle gezmeyi sevmiyosun madem ayrı ayrı takılalım de

walla hani böyle bir olay olduğunda donup kalınır el ayak tutmaz olur bişey yapamazsın ya seninki sanki öyle
afedersinde üstünden 10 koca yıl geçene kadar aklın neredeydi
kızacağım sana çünkü severek evlenmişsiniz üstelik
görücü usulü falan olsa ısınmaydı alışmaydı eşim baskındı vs dersin ama adam seni seviyomuş evine alıştırmak daha kolay olurdu
10 yıl yahu dile kolay
1 değil 2 çıocuk yapmışsınız
ikisini büyütmüşsünüz
1. sini yapınca fark edemedinizmi ilgisizliğini
bence genel olarak sizin suçunuz çünkü bunu düşünmek içinde geç kaldınız
tek çözümünüzde bir uzman gibi geliyor
dışardan birisi bakmalı

en iyisi eşinizde deyinki
madem ben yanlış düşünüyorum ben uzmana gitmek istiyorum sende benim yanımda ol bende yanlışlarımı görüp düzelteceğim de
tek başımamı gidiyim doktora de
hem orda benim yanlışlarımı sende anlatırsın de
belki ikna olur
eşin siz öyle düşünüyorsunuz diye suçlarsa
kabul et
tamam bişey demiyorumki
ben artık bunu çözmek için psikolojik yardım almak istiyorum yoksa yakında kafayı oynatacam
2 çocuğunada kim bakacak ben kafayı yersem hasta olursam
evine ocağına kim bakacak de bi bakalım

Degismez bu adam arkadasım tam 10 yıldan bahsediyorsunuz bunca zaman gecmis degismemis,simdi hic degismez.Yapabileceginiz tek sey bir avukat bulup bosanma davası acmak olacaktır.

artık kendi hayatını yaşa..

o değişir elbet. ama zor değişir.

bence kendine ayrı bir tempo tuttur. akşamöa çocuklarla sen ilgilen şöyle yap böyle yap.. diye ona da görevler ver.
ve ona ' çocuklar bir aile olduğumuzu bilmiyor. biraz onlarla beraber vakit geçirmeliyiz. kötü örnek olmayalım diye belirt. kendinizde de değişiklikler yapın.
üzerine düştükçe o kendini çeker.

arkadaşım 10 yıl geçmiş. eşin kendisini böle kabul ettiğini düşünüyordur eminim. çevremde de var böle erkekler çok sinir olurum. ne zaman eve gelir, ilgilenirlerki ailesiyle. hatta çok çalıştığı dönemde eşime bazen serzenişte bulununca. kahve alışkanlığım yokki benim der. bende derimki olsaydı, zaten sen olmazdın. ee canım adam kahveye gitsin diyemi evlenirki insan.

bence aile terapistine ihtiyacınız var. eşinin öle kendi kendine düzelmesi imkansız. bir arkadaşın önerdiği gibi kendin için gidiyor gibi yap gidin doktora.

Bir kez Şans verdin hala herhangi bir değşiklik yoksa ya dizni kırıp oturucan yada ayrılıcaksın. . Yapıcak başka birşey yok. Değişmeyeceğine eminim çok yakınımdada aynı vaka var.Ordan biliyorum :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…