Ne olur kötü birsey yapmadin deyin anneler =(

Tabi yorgunluk hep var. Bu sabah bas agrisiyla uyandim zaten. Tuvalete gitsem pesimden agliyor öyle geciyor günlerim. cok hareketli ve pesimden her yere geliyor yemek yerken bile agzimi yaktim. Ama bunu hak etmiyordu. Sekizde yatiririm 15 dakika sonra uykuya dalardi genelde. simarikliktan yapti sandim kizdim ama megersem saat yediymis off of

kızım da 10 aylık bende sekizde uyuturum hep öyle alşıştı.sizi çok iyi anlıyorum.üzülmeyin artık.

Okurken ben de kötü oldum ama bilerek yaptığınız bir şey değil pişman olmuşsunuz bunun üzerine arkadaşın da dediği gibi sabah uyanınca sarıp sarmalayın ve şımartın :) kendinizi de üzmeyin derim :)

Uzme kendini.. bebekler bizim gbi degil hrm daha cok kucuk .sabaha yine gülücüklerle uyanacak .. hic birsey hatirlamayacak .. olur böyle seyler daha beterleri de var
Mesela benim oglum 9 aylikken uyumakda direndigi bir gun ben de cocuk kalktikca yatirdim kalktikca yatirdim cok yorgundum dalar gbi oldugum bir anda cocuk bana dogru gelmeye calisti yari dalgin oldugumdan yari aralik gozlerimin onunde besikten kafa ustu düştü :KK43:

Seni rahatlatmak icin anlatıyorum ama cok agladim. salya sumuk doktora gittik coksukur bisey olmadi...

Gece emzirirken barisirsiniz bolbol öper koklar af dilersin bebisinden.
Siz cocugunuzla hemen barismisinizdir insallah. Bana tereddütle bakacak olmasini düsünmek bile icimi parcaliyor su an. Tek istedikleri sevgimiz biraz oyun ama cadi annesi zorla uyuttu bugün:KK61:

Bu kadar saati saatine bebek buyuten annelere hem imreniyorum, hem sasiriyorum.

Evet ilk cocugum. Kalbini kirmak en son istedigim sey.. Minik de olsa kizabiliyor bana, yani ben öyle hissediyorum =(

yok üzülmeyin anlarlar onlar her şeyi. ilk oğlum doğduğunda ben de böyle hassastım da şimdi saat 10 olup da hala kılıç-kalkan ekibi gibi gezince evde, valla borazan yutmuş gibi haykırabiliyorum :27: üzülmeyin o sizi daha çok yorgun, bitkin hatta sinirli görecek.. ama anne sevgisini hiç bir duygu bastıramıyor, o size hep aşık olacak :)

özür dileyin sabah bebekler herşeyi anlarmış eminim bunu da anlayacaktır :) sıkmayın canınızı vicdanen rahat değilsiniz belli ama o kadar da büyük bişey değil ki bu sizin onu ne kadar sevdiğinizi hissediyordur :)
Herseyi hissettiklerini düsündügüm icin su an onunla yüzlesmek istiyorum. Kizima cok üzgünüm anne yanlis yapti demek istiyorum ve elim kolum bagli melegim uyudu. Bir gece atlatmam gerekiyor özür icin iste bu beni bitiriyor nasil uyuyacagim bilemiyorum

Herseyi hissettiklerini düsündügüm icin su an onunla yüzlesmek istiyorum. Kizima cok üzgünüm anne yanlis yapti demek istiyorum ve elim kolum bagli melegim uyudu. Bir gece atlatmam gerekiyor özür icin iste bu beni bitiriyor nasil uyuyacagim bilemiyorum
gece uyanmaz mı hiç? canımsın ya vicdanına hayran kaldım sana kırılmamıştır çoktan unutmuştur bile rahat uyu..

Insanlik hali olabilir boyle. Ben hamileyim hem de ikiz kimbilir ben neler yasayacam. Bir blogda okumustum. Kadin ikizlerini emzirirken birini emzirip yataga birakmis ama yorgunluk heralde digerini aliyorum diye yine onu almis. Biri kucagimda agliyor emmiyor digeri yatakta agliyor susmuyor cildirdim filan d3mis. Sonradan farketmis ki kucaktaki tokum diye yatakdaki de acim diye agliyormus.
Insanlik hali k3ndinizi cok uzmeyin. Ertesi gunde bence cok abartmaya gerek yok. Bu sefer de cocuginuzun duzenini diger turlu bozmus olacaksiniz. Ben ogretmenim ve cocuklarda gozledigim en kotu durum anne babanin tutarsizligi. Cocukla bigun baska bi gun baska olunca cocuklar hayata karsi dengesizlesiyor. Hic duzeninizi bozmayin bence yarin da her zaman nasilsa oyle
annelik guzel sey vesselam :))

yok üzülmeyin anlarlar onlar her şeyi. ilk oğlum doğduğunda ben de böyle hassastım da şimdi saat 10 olup da hala kılıç-kalkan ekibi gibi gezince evde, valla borazan yutmuş gibi haykırabiliyorum :KK53: üzülmeyin o sizi daha çok yorgun, bitkin hatta sinirli görecek.. ama anne sevgisini hiç bir duygu bastıramıyor, o size hep aşık olacak :)
Evet sinirli halimi görüyor kiziyorum da fakat sucsuzdu bu gece. asil suclu saate düzgün bakmayan annesi. simariklik yapti dedim daha kizdim yavrucaga. Insallah büyür de sizin cocugunuz gibi oynar da ben de hakli olarak bagiririm ona. Beni sever ve güzelce kapatiriz geceyi =(

gece uyanmaz mı hiç? canımsın ya vicdanına hayran kaldım sana kırılmamıştır çoktan unutmuştur bile rahat uyu..
Uyanir en az üc kere, sinir zorlarsa bes alti kere. emer uyur ama kesmeye calisiyorum deliksiz uyusun diye. Ama uyanirsa ne sevmeler öpmelere doyamam insallah anlar da affeder beni. Gece uyanmasini ilk defa bu kadar cok istiyorum anlayacagin

Olur oyle seyler be guzelim.takma kafana.uyandiginda op kokla saril bide simartirsin bisey olmaz zaten o unutur ki.

Evet sinirli halimi görüyor kiziyorum da fakat sucsuzdu bu gece. asil suclu saate düzgün bakmayan annesi. simariklik yapti dedim daha kizdim yavrucaga. Insallah büyür de sizin cocugunuz gibi oynar da ben de hakli olarak bagiririm ona. Beni sever ve güzelce kapatiriz geceyi =(
Üzülme canım,sen fark etmiş olsaydın saati erkenden yatırmazdın zaten,artık senin cimcime erken uyduğu için erkenden kalkar.:KK48::KK48:

Aman ya hangimizin annesi agladik diye kalp carpintisi gecirdi saatlerce agladi acaba hangimiz 10 aylikken annemiz aglatti diye pskolojimiz coktu hep hatirladik vs tamam uzulursun bosuna agladi diye de bu zamane anneleride cocuk gık dese gidecek yahu abartmayın hepimiz bebek olduk cocuk olduk birsuru kisi anne oluyor tamam ana yuregi duygusallik filanda cozutunca bazi seyleri pskolojik hastaliklar vs cogaliyor zaten sonra niye bu kadar antidepresan vs tuketiliyor diyoruz cocuk agladi diye atak geciren anne karsidan amanda ne duygusal duruyor olabilir ama bu abartip derinlestirmek gereksiz

Bu kadar saati saatine bebek buyuten annelere hem imreniyorum, hem sasiriyorum.
Sekizde yataga gideriz birtek burada zorlarim onu. Yoksa hep onun dedigi olur ama saat sekize alistirdim. Uyku saatleri bozulmasin diye ne öglen disari cikabiliyorum ne de aksam misafir alabiliyorum. Ama degiyor ve melegim sekizde uyuyor cok yaramaz olsa da

Ahhh bende uyku eğitimi veriyorum bugün 5. Gun ama kucağımda uyudu nasıl olucakkk hiiiç bilmiyorum sende üzülme canım gece kalktığında süt verirken usulca özür dile o hisseder emin ol.

Uyanir en az üc kere, sinir zorlarsa bes alti kere. emer uyur ama kesmeye calisiyorum deliksiz uyusun diye. Ama uyanirsa ne sevmeler öpmelere doyamam insallah anlar da affeder beni. Gece uyanmasini ilk defa bu kadar cok istiyorum anlayacagin
fazla bekletmez umarım seni :)

Yorgunluktan saatleri karistirmissiniz. Uzulmeyin. Uyandiginda.kiziniz unutacak zaten.. O da derdini anlatmaya calosmis.. :)) ama yinede.cocuk uyumuyor diye bagirmayin saati sasirmamis.olsaniz bile. Keyifli gunler..

Insanlik hali olabilir boyle. Ben hamileyim hem de ikiz kimbilir ben neler yasayacam. Bir blogda okumustum. Kadin ikizlerini emzirirken birini emzirip yataga birakmis ama yorgunluk heralde digerini aliyorum diye yine onu almis. Biri kucagimda agliyor emmiyor digeri yatakta agliyor susmuyor cildirdim filan d3mis. Sonradan farketmis ki kucaktaki tokum diye yatakdaki de acim diye agliyormus.
Insanlik hali k3ndinizi cok uzmeyin. Ertesi gunde bence cok abartmaya gerek yok. Bu sefer de cocuginuzun duzenini diger turlu bozmus olacaksiniz. Ben ogretmenim ve cocuklarda gozledigim en kotu durum anne babanin tutarsizligi. Cocukla bigun baska bi gun baska olunca cocuklar hayata karsi dengesizlesiyor. Hic duzeninizi bozmayin bence yarin da her zaman nasilsa oyle
annelik guzel sey vesselam :))
Cok sükür anneyim ama iste bu düzenini ben ellerimle bugünlük bozdum onu da belli ki cok sasirttim ve kizdirdim. Durumun farkindayim ve pismanim cok. 10 aylik ama akli cok calisoyr bu yzden daha da gerginim bir an önce unutturmak kendimi affettirmek istiyorum butun derdim bu su an

Back
X