Ne olur kötü ifadeler yazıp rencide etmeyin sadece sormak ve paylaşmak istiyorum

Ben iyi bile dayandım senelerdir. En son 6-7 ay önceydi nelerini yakaladım eşimin. 20 şer 30 ar dakika konuşmalarını, milletin fotolarını beğenmelerini, olmadık insanlarla olmadık muhabbetlere girmelerini.
oh iyi yaptım. çok iyi oldu canıma değsin.
hatta daha da ileri gidicem gidip sosyal medyadan ekleyecem bakalım nasıl oluyormuş
hem kocalık yapma hem git gönlünü eğlendir sonra eve gel yok muamelesi yap, yuvayı kurtarmaya çalışayım evlat edinelim diyeyim ona da HAAAYIIIIRR e bi git işine Allah aşkına

Bence bunlar tamamen yalnızlıktan aslında o adama aşık değilsin hayalindeki adama aşıksın belki onunla olursan onun istediğin gibi olmadığını anlarsın.Bosanmis olsan adama nasıl yakınlaşman gerektiği taktikler verirdim ama şuan etik olmaz.
Boşanma sonrası kullanırım sen şimdiden söyle :KK51:

şaka şaka. ekleyeceğim ama sosyal medyadan karar verdim. yazmayacağım. belki fleet falan atarım. bakalım beni kabul edip bakacak mı profilimde ne paylaştığıma. gerçi kabul etse ve baksa da bu hoşlandığı anlamına gelmez.

Bence siz çocuk meselesine çok takılmışsınız diğer adamı da o yüzden istiyorsunuz. Yazım stilinizden de pek iyi bir ruh hali içinde olmadığınız anlaşılıyor. Bir uzman yardımı gerekli gibi. Bu durumu normal bulan üyelere de şaşırdım.
evet. doğru. çocuk meselesine çok takıldım.

Oh çok iyi yaptım beee. İnsanım ben insan! Hem cinsellik yok, hem adam yerine koyan yok, hem çabalarıma karşılık veren yok! Nasıl olsa boşanıcam! Sen kendi derdine yan! O zaman yeniden evlenicem ve aile kurucam inşallah. Dünya varmış!

Ben iyi bile dayandım senelerdir. En son 6-7 ay önceydi nelerini yakaladım eşimin. 20 şer 30 ar dakika konuşmalarını, milletin fotolarını beğenmelerini, olmadık insanlarla olmadık muhabbetlere girmelerini.
oh iyi yaptım. çok iyi oldu canıma değsin.
hatta daha da ileri gidicem gidip sosyal medyadan ekleyecem bakalım nasıl oluyormuş
hem kocalık yapma hem git gönlünü eğlendir sonra eve gel yok muamelesi yap, yuvayı kurtarmaya çalışayım evlat edinelim diyeyim ona da HAAAYIIIIRR e bi git işine Allah aşkına
kocanız yanlıs seyler yaptı dıye bu sıze yanlıs seyler yapmanıza hak tanımaz
bosanırsınız bosandıktan sonra ne ıstıyorsanız yaparsınız
daha ılerı gıdıcem sosyal medyayı ısın ıcıne sokucam falan dıyorsunuz
herkes kendısıne yakısanı yapar
kocanızdan farkınız olmalı resmı olarak bosanmadan yaptıgınız hersey kendınıze kotuluk olur
ıyılıgınız ıcın soyluyorum

şaka şaka. ekleyeceğim ama sosyal medyadan karar verdim. yazmayacağım. belki fleet falan atarım. bakalım beni kabul edip bakacak mı profilimde ne paylaştığıma. gerçi kabul etse ve baksa da bu hoşlandığı anlamına gelmez.
Bence siz sağlıklı düşünemiyorsunuz şu anda. Bu söyledikleriniz mantıklı değil çünkü.

O zaman yeniden evlenicem ve aile kurucam inşallah.
Ne olursa olsun şu an evlisiniz ve daha boşanmadan evlenme planı yapmanız hiç normal değil. En kısa zamanda destek alın ve kimseyi sosyal medyadan falan eklemeye kalkmayın sakın.

Çok normal eğer eşinle mutlu ve huzurlu değilsen kim olsa sanırım boşluğa düşerdi.. kendni suçlama önceliğin boşanmak sonrasına hayat seni sürükleyecek zaten. :)) hakkında hayırlısı olsun umarım çok büyük bir aşkla evlenir mutlu bir anne olursun arkadasım :KK200:

Çok normal eğer eşinle mutlu ve huzurlu değilsen kim olsa sanırım boşluğa düşerdi.. kendni suçlama önceliğin boşanmak sonrasına hayat seni sürükleyecek zaten. :)) hakkında hayırlısı olsun umarım çok büyük bir aşkla evlenir mutlu bir anne olursun arkadasım :KK200:
İnşallah tek temennim bu

Boşandıktan sonra farklı bir hayat kurunca geçer bence. Farklı erkeklerle tanışır, sosyalleşirsiniz. Bu durumlar yüzünden o adam aklınıza geliyordur. Ölmeyin mutlu olun. İşiniz, uğraşınız, sosyal bir çevreniz olmalı.

Adamın seni ifşa etme ihtimali var eşine söyleyebilir kocanın duyup sana zarar vermeyeceği ne malum
ben adama söylemezsem beni nerden ifşa edecek. tamam söylemeyin. canınız sağolsun. ama iyice meraklandım

Boşandıktan sonra farklı bir hayat kurunca geçer bence. Farklı erkeklerle tanışır, sosyalleşirsiniz. Bu durumlar yüzünden o adam aklınıza geliyordur. Ölmeyin mutlu olun. İşiniz, uğraşınız, sosyal bir çevreniz olmalı.
Hahaha ölmeyin mi. Ölmeye hiç niyetim yok
Çok sağolun :)

Söylemem neden biliyomusun boşanmadan kullanırsın falan adamı tavlarsın sonra eşin öğrenir al başına belayı olmaz

Adamın seni ifşa etme ihtimali var eşine söyleyebilir kocanın duyup sana zarar vermeyeceği ne malum
helal olsun sıze :KK68:
konu sahıbının hayatında sızın gıbı 1 arkadası olsa belkı daha baska olurdu dıyecegım ama burada bızım soyledıklerımızı cıddıye almıyor maalesef
keske soyledıklerınıze kulak kabartsa

helal olsun sıze :KK68:
konu sahıbının hayatında sızın gıbı 1 arkadası olsa belkı daha baska olurdu dıyecegım ama burada bızım soyledıklerımızı cıddıye almıyor maalesef
keske soyledıklerınıze kulak kabartsa
Buraya gaza gelip böyle yazdığıma bakmayın. Kimseye yürüdüğüm filan yok. Ne olur ne olmaz hayatımı tehlikeye atamam zaten. Ne hali varsa görsün. Geçici hesap açtım kapatmasını da bilirim 2 dakikalık iş. Fotom bile yok sadece ismim var.
Biliyorum her şeyi. Buraya yazan herkes haklı konuşuyor. Teşekkür ederim herkese.

arkadaşım bile olsa böyle bir konuyu paylaşamam ki zaten. ağzıma kürekle vurur kim olsa.

Back