• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur okuyun akıl verin :(

Ablacim çok büyük bir yanlışın tam icindesin nasıl yaparsın bunu kızına? Elbet gizli kalmayacak birgün hersey ortaya çıkacak nasıl bakacaksin evladinin eşinin yüzüne? Esin ne yaparsa yapsın hatta ihanet bile etse bu sana bu hakkı vermez. .hiç kendine hafifletici sebepler arama ;sen bunu en çok kızına yapiyorsun. ..çok büyük bir yanlış çok. ..o üçüncü sayfa haberleri var ya onlar da hep böyle gizli kalacak zannedenler unutma!
Ablacim aglayarak ellerim titreyerek yaziyorum cok utanıyorum ve bazı seylerin artık farkına vardim tesekkur ederim

Elbette esime karsi kendimi cok suçlu hissediyorum yüzüne zor bakiyorum ama ayrilamiyorum da ailem boyle birseyi kabul etmez asla
hahaha.

ailen elin herifine metres olduğunu duyarsa ne yapacaksın?

ailene sordun mu ki aldatırken, boşanmak için izin bekliyorsun?

dul olsan eve kapatırlar çünkü. böyle rahat cinselliği bulamazsın. koynunda iki erkek. dünya sana güzel.

tek sebep bu olabilir ancak.

Edepsiz bi annesi olmasını evladınıza yakıştırabiliyormusunuz? İnsan sırf evladı için vazgeçer bu pislikten. Kocanı sevmiyorsan boşanın adam da hayatına baksın. Ama tabi korkuyorsun sen boşansan sevgilinin ailesi de sevgilin de kabul etmez ortada kalırsın. O herif adam olsa evli barklı kadına yaklaşmaz.

o evlendiğinde durumunuz daha da çıkmaza girer. yada daha çok kul hakkına girersiniz kendinizi tutamayıp. bir an önce ayrılın lütfen. insanlık hali, olabilir diyorum durumunuza, kınamıyorum. zaten siz de farkındasınız yaşadıklarınızın yanlış olduğunun. neresinden dönerseniz kar.

o evlendiğinde durumunuz daha da çıkmaza girer. yada daha çok kul hakkına girersiniz kendinizi tutamayıp. bir an önce ayrılın lütfen. insanlık hali, olabilir diyorum durumunuza, kınamıyorum. zaten siz de farkındasınız yaşadıklarınızın yanlış olduğunun. neresinden dönerseniz kar.
Hepinize hak verdim cok büyük hatanin icinde oldugumu gördüm hepinize teşekkür ederim cahillik benimkisi aptallik artik adi ne olursa ..

Hepinize hak verdim cok büyük hatanin icinde oldugumu gördüm hepinize teşekkür ederim cahillik benimkisi aptallik artik adi ne olursa ..
yoo o kadar hafif değil yaptığın.
parayla yapanların parasız yapanısın.

yalnız bizde boşanmak yok, ailem şöyle katı, böyle geri diyenlerin;

tren yapacak kadar arsız, cesur olması.

bilim açıklasın bunu.

sevgi eksikliği insanlara çok şey yaptırabilir. kendinize de bu kadar yüklenmeyin, çöküntü yaşarsınız. olan oldu artık, geleceğe bakın. önemli olan hatanızdan dönme kararlılığınız.

yoo o kadar hafif değil yaptığın.
parayla yapanların parasız yapanısın.
Haklısınız kendimi savunacak birseyim yok ama şunu bilin ki herzaman boyle seylere en cok karsi gelen insanlar arasinda biriydim keske yapmasaydim .
sevgi eksikliği insanlara çok şey yaptırabilir. kendinize de bu kadar yüklenmeyin, çöküntü yaşarsınız. olan oldu artık, geleceğe bakın. önemli olan hatanızdan dönme kararlılığınız.
Eşime suç bulmuyorum tek suclu benim esim dunyanin en kotu insani bile olsa bunu haketmiyordu. Ama belki de herseyde bi hayir var buraya yazdim bazi seylerin gerçeğini gördüm

bence sevgi eksikliği değil zar fazlaydı.

zar gitti, korku bitti.

Çok tuhaf gerçekten. Yakalanmaktan da korkmamışsınız gözünüz donmus sizin.

Haklısınız kendimi savunacak birseyim yok ama şunu bilin ki herzaman boyle seylere en cok karsi gelen insanlar arasinda biriydim keske yapmasaydim .

Eşime suç bulmuyorum tek suclu benim esim dunyanin en kotu insani bile olsa bunu haketmiyordu. Ama belki de herseyde bi hayir var buraya yazdim bazi seylerin gerçeğini gördüm
samimiysen boşanacaksın başka yolu yok.

Lütfen on yargılı olup beni kinamayın çıkmazdayım :KK43: hepinize merhaba bunlari yazarken cok utanıyorum ama artık düşünmekten kafayi yiyeceğim. 24 yaşında 4 senelik evli 3 yaşında bir kızım va. bundan 8 sene önce biriyle görüşüyordum cok seviyorduk birbirimizi deli divane o beni ben onu. 2 sene görüştük ailem asla kabul etmedi. Kişiyi ve bizi ayırdılar cok direndik olmadı. Sonra ayrildiktan 3 sene sonra eşim girdi hayatıma aşık olmadım sadece biraz sevgi ile devam ettim yoluma ailem eşimi kabul etti ve evlendik. Ilk zamanlar gayet guzel giden bir evliliğimiz vardı lakin 2 seneye kadar eşim sürekli elinde telefon surekli oyun oynuyor ne benimle ne kizimla ilgileniyor işi dustugu zaman gelir sonra devam eder ayni evin içinde iki yabancı gibi.. Tam bu bosluktayken seneler önceki eski sevgilim buldu beni birkez telefon da konusmak istedigini söyledi aradim konuştuk çok ozlemisiz hala evlenmemis hala seviyor sonra birbirimizi gormeye karar verdik olan oldu karsi koyamadim beraber olduk tam 1.5 senedir görüşüyoruz cok utanıyorum herkesten eşimden kizimdan ama kendime karsi koyamiyorum m defalarca kez biraktim ama dayanamayıp tekrar tekrar aradim.ve birakamiyorum ve evleneceğini söylüyor ailesi sürekli sıkıştırıyor ama ben onu birakamiyorum böyle hep devam edelim biz bu isin günahı degiliz dedi ailen böyle olsun istedi vermediler dedi şimdi nbana ne olur akil verin ne olurunutamiyorum birakamiyorum ne yapicam:KK43:(((
bu gibi çirkin durumlar hic saklı kalmıyor mutlaka çıkıyor hemde daha vahim olaylarla cinayet gibi artik çocuk mu olur koca mi olur Allah cc korusun da.müge anlının programları geliyor aklıma hep boyle konularda.

Ablacim aglayarak ellerim titreyerek yaziyorum cok utanıyorum ve bazı seylerin artık farkına vardim tesekkur ederim
Yardım edelim sana...hepimiz hatalar yaparız ama bu ağır bedeli olan ve yüreğin yırtılsa yapmaman gereken bir hata...inan ki ortaya çıkar ve evladından olursun...vazgeç. ..dön bu yanlıştan. ..Mahkeme bile Sana vermez evladını inan...akıllıca davran asla boş bırakma kendini. ..eşin her ne yaparsa yapsın asla dönüp arama...Tüm yolları kapat ablacim...tövbe et dua et maneviyatina yogunlas. ..EŞİNDEN VE KIZINDAN RUHUNDA ÖZÜR DİLE. ..

Fazla ağır sözler. Yaptığımın farkindayim lutfen sizde kendinize gelin .
eski sevgilinle neden en ergen en cahil döneminde değil de evli çocukluyken sevişir insan sence?

asıl ergenlikte yaşanır tüm ilkler.
cahillik, tecrübesizlik vs daha baskındır.

evli ve çocuklu bir kadını nasıl durduramaz?

Hiçbir şey ,aileniz izin vermese dahi aldatma bahanesi olamaz, olmamalı.
Üstelik yavrunuz var.
Ya hamile kalırsanız hiç düşündünüz mü.
İlla ki başkasını sevseniz bile ,boşanıp öyle birlikte olmalıydınız.

Back
X