Biranlık mutluluk için ömür boyu pişmanlık sizce değer mi?Eşiniz öğrenirse sizi sevmese dahi erkeklik gururu incindiği için size zarar verebilir arada en çok ezilen de çocuğunuz olur. İlgi görmek istiyorsunuz haklısınız ama eşinizden gelmiyorsa bu ilgi başkasına koşmadan önce bir eşinizle konuşun, halledemeyeceğiniz sorunlar varsa boşanın, ailenizin sizi kabul etmesi mi gerekiyor illa ki? Çocuğunuz okula başlayınca siz de çalışırsınız. Belki gençliğinizde içinizde kaldığı için bu istek ama şöyle düşünün boşanıp sizle evlenmek varken neden bu şekilde sürdürüyor? Madem sizi seviyor hem size hem çocuğunuza baksın o halde, neden adınızı lekeliyor, ilerde çocuğunuza senin annen böyle bir insan deseler ki, ben o kısmı açıkça yazmıyorum ne hissedeceksiniz? Annem kendi zevki için benim hayatımı mahvetti demeyecek mi bu çocuk? Kendi nefsinize yenilip hayatınızı mahvetmeyin, sizi seviyorsa eşinizden boşanıp onunla evlenin yok gönül eğlendiriyorsa ki durum böyle görünüyor, bırakın o gençliğinize ait bir anı olarak kalsın. Sevmiş olabilirsiniz severek ayrılan bir çok insan var, eski sevgilisini unutamadan yeniden evlenenler de var ama bilmiyorsunuz ki belki sizin eşiniz çok daha iyi bir eş ve iyi bir baba? Belki evli olsanız hergün dayak yiyecektiniz şuan konuştuğunuz kişiden. Ama yasak olduğu için ve hem çocuğa hem de size karşı bir sorumluluğu olmadığı için rahat. Eşiniz çalışıp eve ekmek getiriyor mu? Yarın o getirdiği lokmayı helal eder mi size bunları öğrense? Eşiniz kötü dahi olsa boşanabilirsiniz ama bu hataya daha fazla düşmeyin. Allah doğru yola iletsin hepimizi.