• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur okuyun..

Canım aileleri nekadar silebileceksin sen kendi ailenle ne kadar görüşmeye çeksin hiç bir suçu yokken ? Bence daha ciddi konuşmalar yapmanız lazım kendinizden odun vermeden
nasıl konuşmam gerekli kafam durdu en son konuşmuştuk tamam demştik herşeye ama yine aynı ..

nasıl konuşmam gerekli kafam durdu en son konuşmuştuk tamam demştik herşeye ama yine aynı ..
Bunun son şansları olduğunu bu şekilde devam ederse çokta surmeyecegini soyle mesela.ciddi olduğunu anlayacağı şekilde baktın laftan anlamıyor ömrünü çürütmeye değmez boyleleri icin

Afferin bravo. Devam et. Adam seni insan yurduna koymasin sen onlari insan yurduna koyup ona güvenerek yaninda kalmaya devam et. Derdin ne senin? Mutsuzluk icin mi Evlendin. Anneni istemeyeni neden istiyorsun. Kendi aileleri mi kiyemetli bu dunyada. Yazık. Omrune yazik. Duzelmiyolar hic bosa umitlenme. Valla bak. Daha beter oluyolar emeklerine yanip tutusursun sadece yazik sanada.

uzun bir aradan sonra merhaba eşimle en son tartıştığımızda baba evine gitmiştim. .2 ay yaklaşık orda kaldım . kısaca anlatayım s,zlere kayınpederim annemin ve eşimin yanında siz bo.k.... demişti . tartıştı ve bunun üzerine cocuğumla baba evine geldim . 1 ay sonra eşim aradı ve bana görüşelim dedi . konuştuk anlaştık aileleri araya sokmuyacaktık ve anne ve babalarımıza gitmeyecektik nezaman özür diler bana iyi davranırlar ozaman giderim demiştim eşime ... bide insan gelini olduğuı gbi kabul etmeli bence değiştirmeye çalışmamalı.. . bundan 1 sene sonra bayramda yine tartıştık ailemin elini öpüceksin dedi bana sonra senin ailene gideceğiz dedi. bende özür dilesin öperim dedim. ozaman öpmüyeceksen bana güle güle baban gelsin alsın dedi. arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız? kafam durmuş durumda..
Bazılar kaybetmeden yada başlarna kötü bişy gelmedn dank etmiyolar. Teyzemde çok çekti kv. Ama 15 senelik evlilkten sonra enişten artık tamm görüşmeyin dedi. Düşün artık. O da şöyle bi olay neticesnde ' kv geldi teyzeme anneannemlere babamlara falan söylendler teyzem artık kaldıramadı bayıldı falan öyle yani'

Babanızın gelip sizi almasına ihtiyacınız yok, güle güle dendiyse hoşçakal deyip evden kendiniz çıkın. Evlilik bu kadar değersiz bir olay değil. Verilen değer ve üslup buysa beklemeyin derim. Blöfleri de yemeyin.

Ne rahat laflar bunlar? Baban seni gelsin alsin ne demek? Bi kavga da hemen soylenebiliyor mu? Bu rahatligi adama nerden verdiniz? Cikin gidin baba evine. Donmemek uzere. Bosanin.

Back
X