Ne olur yardım eder misiniz? Lütfen yargılamadan fikir verin 3 saatim kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esin doğru bir şey demiş.
Eğer affedeceksen gitmenin bir anlamı yok.
Aileler affetmez ve kolay unutmazlar.
Sürekli olarak önünüze gelecek en olumsuz olayda
O sebeble hamilesiniz ve bence evinize girin ve iyice düşünün.
Kavgaya nasıl başladınız
Neler oldu ?

Tansiyonumun düşük olduğu bir gün evde yanımda durmak yerine arkadaşıyla, arkadaşının bi işi için dışarı çıkmasıyla başladı. Sonra da büyüdü de büyüdü.

Mevzu nedir . Tokat af edilmez bir şey ama adami delirtecek bi hareketiniz mi oldu . Sabah poşet tasitmayan adam aksam neden tokat atsin
Poşet taşıtmama olayında da tartışmalıydık. Az önce bahsettim. Tansiyonumun düşük olduğu zaman evde benimle durmak yerine arkadaşıyla dışarıya çıktı. Bende surat astım düşüncesiz oldum bencil oldum konu uzadı gitti

Bu gece otelde kalma sansiniz var mi? Gece vakit hamile halinizle yola cikmanizi sahsen sakincali buluyorum. Yarin gidersiniz ailenizin yanina

Ailenizin yakınında Bi otele giderseniz eşiniz sizi evde bulamayınca hamile olmanızdan da ötürü merak edip ailenizi arayacaktır ve konu daha da büyüyecektir bence ailenize gidip kavga ettik hamileliğinmden dolayı zaten Duygusalım biraz uzaklaşmak istedim sizinle olmak iyi gelir diye geldim diyip konuyu didiklemelerini Bi nebze engelleyip o sırada daha rahat kafanızı dinleyebilirsiniz ama benim nacizane tavsiyem şu an gitmenizden yana ne kadar geri dönecekseniz gitmenizin manası yok gibi de gelse o bir anlık beni bırakıp gitti evladımı bir hatam yüzümden yanımda büyüyemeyecek korkusu bile ona bir şeyleri fark edip değiştirmesi için yetecektir sizi sevdiğine ve değer verdiğine inanıyorsanız
Ya

Uzadı ne şekilde siz mesela neler yaptınız? Tokatla birlikte birbirinizin yüzüne bakamayacak duruma gelmişsiniz. Madem gitmeye niyetlisiniz gidin gidişata göre hareket edin.

Hazırlayama kadar çok şeye çok saygısızlığa sustum. Evet karşılıklı tartıştık ama ben bunu hep acizlik olarak gördüm. Ve şimdi bana yapışınca blöf olarak değil gerçekten gitmek için hazırladım. Sonra fevri mi davrandım diye buraya yazdım. Şoktayım hala İnanın

Gitsin, sende uzan bence abartmissiniz. Adamın dibinde beklemesine gerek yok.

Lütfen cahilliğine verin. Etrafımda bile hiç görmediğim birşey başıma geldiği için bu dediğini yaparsam ne olur süreç nedir bilmiyorum
Yani hemen boşanma kararı veremiyorsunuz anladığım kadarıyla en azından hukuki olarak yaptırımları uygulayın ki ilerde böyle bir durumla karşılaşırsanız ve boşanma süreci olursa raporun 6 ay geçerliliği var. Umarım yaşamazsınız eşinizi tanımıyorum hamile olmanızdan dolayı düşünüp karar vermek için bir zamanınız olur diye rapor almanızı öneririm

Tokatı atan da o dönülmez yollara gireriz diyen de. Biraz güçlü olun. O dönülmez yola elini kaldırdığın an girmiştim ben diyip çıkacaksınız. Kalırsanız sizi daha kötü şeyler bekliyor olacak çünkü bak vurdum onda bile gidemedi diyecek

Ablanizin yanina gidin ayaklariniza kapanmadigi surece affetmeyin. Hem suclu hem guclu.

Siz niye gidiyorsunuz o gitsin? Darp raporu alın elinizde bulunsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…