- 30 Aralık 2009
- 24.063
- 97.439
- 1.123
- Konu Sahibi kendinedeli
-
Lütfen cahilliğine verin. Etrafımda bile hiç görmediğim birşey başıma geldiği için bu dediğini yaparsam ne olur süreç nedir bilmiyorumHerkes yaptığı şeyin bedelini ödemeli bence darp raporu alın ve uzaklaştırma talep edin, gerisine zamanla bakarsınız
Tansiyonumun düşük olduğu bir gün evde yanımda durmak yerine arkadaşıyla, arkadaşının bi işi için dışarı çıkmasıyla başladı. Sonra da büyüdü de büyüdü.Esin doğru bir şey demiş.
Eğer affedeceksen gitmenin bir anlamı yok.
Aileler affetmez ve kolay unutmazlar.
Sürekli olarak önünüze gelecek en olumsuz olayda
O sebeble hamilesiniz ve bence evinize girin ve iyice düşünün.
Kavgaya nasıl başladınız
Neler oldu ?
Pişman miydi ?Tansiyonumun düşük olduğu bir gün evde yanımda durmak yerine arkadaşıyla, arkadaşının bi işi için dışarı çıkmasıyla başladı. Sonra da büyüdü de büyüdü.
Poşet taşıtmama olayında da tartışmalıydık. Az önce bahsettim. Tansiyonumun düşük olduğu zaman evde benimle durmak yerine arkadaşıyla dışarıya çıktı. Bende surat astım düşüncesiz oldum bencil oldum konu uzadı gittiMevzu nedir . Tokat af edilmez bir şey ama adami delirtecek bi hareketiniz mi oldu . Sabah poşet tasitmayan adam aksam neden tokat atsin
Hayır ben düşüncesiz oldum bencil oldum yanımda olsa bana ne yapabilirmiş ki..Pişman miydi ?
Evet evet buna hiç dayanamıyorum işte.Hayır çok pişmanım aklımı yitirdim gitme birlikte iyileselim dese sessiz kalın evde kalın derim Hem suçlu hem güçlü birde tehdit ediyor gidersen kötüye gider diye
Ailelerin haberi olmaz eşiniz gidip anlatmadigi süreceBöyle bir şey yaparsam aileler duymadan hallolabilir mı acaba
Ailenizin yakınında Bi otele giderseniz eşiniz sizi evde bulamayınca hamile olmanızdan da ötürü merak edip ailenizi arayacaktır ve konu daha da büyüyecektir bence ailenize gidip kavga ettik hamileliğinmden dolayı zaten Duygusalım biraz uzaklaşmak istedim sizinle olmak iyi gelir diye geldim diyip konuyu didiklemelerini Bi nebze engelleyip o sırada daha rahat kafanızı dinleyebilirsiniz ama benim nacizane tavsiyem şu an gitmenizden yana ne kadar geri dönecekseniz gitmenizin manası yok gibi de gelse o bir anlık beni bırakıp gitti evladımı bir hatam yüzümden yanımda büyüyemeyecek korkusu bile ona bir şeyleri fark edip değiştirmesi için yetecektir sizi sevdiğine ve değer verdiğine inanıyorsanızİşte bu ne güzel anlatmışsınız. Dönecek miyim dönemeyecek miyim şuan bilemem zaman ne gösterir nerden bilebilirim. Sadece şuan me yapmam gerektiğine karar vermem gerekiyor. Ailemin yanına gitmesem bile en olmadi onların olduğu yerde bir otele gideyim bir hafta yada kaç günse diye düşünüyorum. O sırada da kendimi toparlarım biraz daha mantıklı düşünmeye başladım
Yaİşte bu ne güzel anlatmışsınız. Dönecek miyim dönemeyecek miyim şuan bilemem zaman ne gösterir nerden bilebilirim. Sadece şuan me yapmam gerektiğine karar vermem gerekiyor. Ailemin yanına gitmesem bile en olmadi onların olduğu yerde bir otele gideyim bir hafta yada kaç günse diye düşünüyorum. O sırada da kendimi toparlarım biraz daha mantıklı düşünmeye başladım
Uzadı ne şekilde siz mesela neler yaptınız? Tokatla birlikte birbirinizin yüzüne bakamayacak duruma gelmişsiniz. Madem gitmeye niyetlisiniz gidin gidişata göre hareket edin.Poşet taşıtmama olayında da tartışmalıydık. Az önce bahsettim. Tansiyonumun düşük olduğu zaman evde benimle durmak yerine arkadaşıyla dışarıya çıktı. Bende surat astım düşüncesiz oldum bencil oldum konu uzadı gitti
Hazırlayama kadar çok şeye çok saygısızlığa sustum. Evet karşılıklı tartıştık ama ben bunu hep acizlik olarak gördüm. Ve şimdi bana yapışınca blöf olarak değil gerçekten gitmek için hazırladım. Sonra fevri mi davrandım diye buraya yazdım. Şoktayım hala İnanınValiz hazirlamissiniz artık eğer şimdi o yoldan dönerseniz eşiniz size olan saygısını bir daha toplama çabasına girmez. En önemlisi de kendinize olan saygınızı koruyun. Valiz hazırlamak son yapılacak şeydir ama bir kere yapmışsınız geri adım atmayın. O şu anda kendi yaptığı saygisiLigin herkes tarafından duyulacagi 3ndisesi taşıyor. Ben de bir anneyim oğlum 3 yaşında. Tırnağı kırılsa içim acır, sizi de anneniz kıymetli büyüttü en azından ebeveynlerinizin size emekleri için kendinizi ezdirmeyin. Herkese bana tokat attı demenizr gerek yok ama bana yapmaması gereken bir davranışta bulundu kırıldım incindim. Dersiniz.
Gitsin, sende uzan bence abartmissiniz. Adamın dibinde beklemesine gerek yok.Poşet taşıtmama olayında da tartışmalıydık. Az önce bahsettim. Tansiyonumun düşük olduğu zaman evde benimle durmak yerine arkadaşıyla dışarıya çıktı. Bende surat astım düşüncesiz oldum bencil oldum konu uzadı gitti
Yani hemen boşanma kararı veremiyorsunuz anladığım kadarıyla en azından hukuki olarak yaptırımları uygulayın ki ilerde böyle bir durumla karşılaşırsanız ve boşanma süreci olursa raporun 6 ay geçerliliği var. Umarım yaşamazsınız eşinizi tanımıyorum hamile olmanızdan dolayı düşünüp karar vermek için bir zamanınız olur diye rapor almanızı öneririmLütfen cahilliğine verin. Etrafımda bile hiç görmediğim birşey başıma geldiği için bu dediğini yaparsam ne olur süreç nedir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?