- 29 Mart 2023
- 70
- -35
- 3
- 30
- Konu Sahibi kendinedeli
-
Ozur dileyip ayaklariniza kapanmaliyken, gidersen daha kotu olur diyerek sizi manipule ediyor.
Rağmen..hiç çaba sarf etmemesine rağmen
Hamilesiniz yine de fevri davranmayın tokatın affı olmaZ tabi ki de ama hamile olmanız önceliğiniz bebeğinizi düşünmek olmalı eşiniz büyük ayıp etmiş hamiyleken cok hasss oluyoruz ekstra duygusal fakat erkekşeribde eşlerine daha dikkatli ve saygılı sevgili davranmaları gerekiyor sizi alabilicel biri yok mu yakınınız vsBunuda düşündüm ama önceliğim gitmek oldu
Evet şimdi de kendisi çıktı gitti evden. Hâlâ aynı gidersen olay büyür dedi gitti. Kararliyim sanırım gitmeyeOzur dileyip ayaklariniza kapanmaliyken, gidersen daha kotu olur diyerek sizi manipule ediyor.
Boşanmayacaksanız blöf yapmanın anlamı yok. Bir süre evden gitmesini isteyin en azındanİyi akşamlar. Direk konuya girmem lazım vaktim kısıtlı. Bugün eşimle çok ciddi tartıştık. 6 aylık hamileyim ve bana tokat attı. Tartışma konusunda ikimizinde haksız yanları var biliyorum. Ama tokat kısmını kaldıramıyorum. Ablamı aradım şehir dışında yaşıyor. Yanına gitmek için haber verdim. Valizimi hazırladım. Biletimi aldım. Eşimin dediği tek şey olaylar daha çok büyür bileti iptal et dönülmez yollara gireriz. Bu ilk oldu bende çok şaşkın ve üzgünüm. Biletim 12de. Oturdum otobüs saatini bekliyorum valizlerimle. Hava çok soğuk çünkü çıkamam. Sizce valizi alıp çıkmalı miyim yoksa hiç çaba sarf etmemesine rağmen oturduğum yerde oturmalı mıyım
Hanımefendi hamileyim. Yeteri kadar ağlayıp kendimi sıktım. Montumla kapının önünde oturdum otobüs saatini bekliyorum. Taksiyle gideceğim valizlerimi taşıyamam yaAdamdaki piskinliğe bak hem tokat atmış hemde gidersen geri dönülmez yolla gireriz diye sizi boşanmak la tehtit ediyor. Sizde gitmeye pek gönüllü değilsiniz gibi geldi. havanı soğuk olduğu bahanesine sığınıyoruz
Hastane keşke yakında olsa. İnince yapabilirmiyim acaba yolculuk 5 saatTerminalden önce hastane gidip darp raporu da alın
O zaman kesin cıkın evden darp raporuda alınEvet şimdi de kendisi çıktı gitti evden. Hâlâ aynı gidersen olay büyür dedi gitti. Kararliyim sanırım gitmeye
Evet kiradayız. Bileti iptal edersem sen defolur gidersin dedim. Tamam yarin gelmem dedi. Bende bir gece bile aynı yerde kalamam seninle şimdi ya sen gidersin ya ben dedim. GitmiyorBu sadece başlangıç. Buna göz yumarsanız muhtemelen devamı hatta daha kötüsü başınıza gelecek. Adamda pişmanlık bile yok. Hatta üstüne tehdit eder gibi gidersen kötü olur diyor..
O evde kalıp uzaklaştırma kararı alamaz mısınız? Kirada mi oturuyorsunuz? Darp raporu alsanız sonra uzaklaştırma kararı alıp onu evden gönderseniz?
İstedim yarın giderim dedi. Yarını beklemek birlikte bir gece daha geçirmek istemiyorumBoşanmayacaksanız blöf yapmanın anlamı yok. Bir süre evden gitmesini isteyin en azından
Bence alın valizlerinizi ve ablanıza gidin aileler de karışırsa karışsın neden karışmasını istemiyorsunuz ki ailesi öğrensin nasıl bir oğlan yetiştirdiklerini ben de aynı durumu bebeğim 20 günlükken yaşadım bebeğimi alıp gittim aileme kavga ettik dedim şiddet kısmını bilselerdi işler daha da karıştırdı herkes böyle bir şey yaptığı için aşırı üstüne gitti karşılarına alıp konuştular ve aşırı utanç duydu lohusalık psikolojisiyle sağlam kararlar alamadım ama şu ana kadar aynı şeyi tekrarlamadı tekrarlarsa neler olacağını çok iyi biliyor bence gidinİyi akşamlar. Direk konuya girmem lazım vaktim kısıtlı. Bugün eşimle çok ciddi tartıştık. 6 aylık hamileyim ve bana tokat attı. Tartışma konusunda ikimizinde haksız yanları var biliyorum. Ama tokat kısmını kaldıramıyorum. Ablamı aradım şehir dışında yaşıyor. Yanına gitmek için haber verdim. Valizimi hazırladım. Biletimi aldım. Eşimin dediği tek şey olaylar daha çok büyür bileti iptal et dönülmez yollara gireriz. Bu ilk oldu bende çok şaşkın ve üzgünüm. Biletim 12de. Oturdum otobüs saatini bekliyorum valizlerimle. Hava çok soğuk çünkü çıkamam. Sizce valizi alıp çıkmalı miyim yoksa hiç çaba sarf etmemesine rağmen oturduğum yerde oturmalı mıyım
Valiz hazirlamissiniz artık eğer şimdi o yoldan dönerseniz eşiniz size olan saygısını bir daha toplama çabasına girmez. En önemlisi de kendinize olan saygınızı koruyun. Valiz hazırlamak son yapılacak şeydir ama bir kere yapmışsınız geri adım atmayın. O şu anda kendi yaptığı saygisiLigin herkes tarafından duyulacagi 3ndisesi taşıyor. Ben de bir anneyim oğlum 3 yaşında. Tırnağı kırılsa içim acır, sizi de anneniz kıymetli büyüttü en azından ebeveynlerinizin size emekleri için kendinizi ezdirmeyin. Herkese bana tokat attı demenizr gerek yok ama bana yapmaması gereken bir davranışta bulundu kırıldım incindim. Dersiniz.İyi akşamlar. Direk konuya girmem lazım vaktim kısıtlı. Bugün eşimle çok ciddi tartıştık. 6 aylık hamileyim ve bana tokat attı. Tartışma konusunda ikimizinde haksız yanları var biliyorum. Ama tokat kısmını kaldıramıyorum. Ablamı aradım şehir dışında yaşıyor. Yanına gitmek için haber verdim. Valizimi hazırladım. Biletimi aldım. Eşimin dediği tek şey olaylar daha çok büyür bileti iptal et dönülmez yollara gireriz. Bu ilk oldu bende çok şaşkın ve üzgünüm. Biletim 12de. Oturdum otobüs saatini bekliyorum valizlerimle. Hava çok soğuk çünkü çıkamam. Sizce valizi alıp çıkmalı miyim yoksa hiç çaba sarf etmemesine rağmen oturduğum yerde oturmalı mıyım
İşte bu ne güzel anlatmışsınız. Dönecek miyim dönemeyecek miyim şuan bilemem zaman ne gösterir nerden bilebilirim. Sadece şuan me yapmam gerektiğine karar vermem gerekiyor. Ailemin yanına gitmesem bile en olmadi onların olduğu yerde bir otele gideyim bir hafta yada kaç günse diye düşünüyorum. O sırada da kendimi toparlarım biraz daha mantıklı düşünmeye başladımBence alın valizlerinizi ve ablanıza gidin aileler de karışırsa karışsın neden karışmasını istemiyorsunuz ki ailesi öğrensin nasıl bir oğlan yetiştirdiklerini ben de aynı durumu bebeğim 20 günlükken yaşadım bebeğimi alıp gittim aileme kavga ettik dedim şiddet kısmını bilselerdi işler daha da karıştırdı herkes böyle bir şey yaptığı için aşırı üstüne gitti karşılarına alıp konuştular ve aşırı utanç duydu lohusalık psikolojisiyle sağlam kararlar alamadım ama şu ana kadar aynı şeyi tekrarlamadı tekrarlarsa neler olacağını çok iyi biliyor bence gidin
Böyle bir şey yaparsam aileler duymadan hallolabilir mı acabaHerkes yaptığı şeyin bedelini ödemeli bence darp raporu alın ve uzaklaştırma talep edin, gerisine zamanla bakarsınız
Gelelim dediler. Tokat mevzusundan bahsetmedim. Çok büyür çünkü. E gelirlerse de arayı bulmaya çalışırlar basit bişey sanarak. Şuan olacakları kestiremediğim için tedirginimHamilesiniz yine de fevri davranmayın tokatın affı olmaZ tabi ki de ama hamile olmanız önceliğiniz bebeğinizi düşünmek olmalı eşiniz büyük ayıp etmiş hamiyleken cok hasss oluyoruz ekstra duygusal fakat erkekşeribde eşlerine daha dikkatli ve saygılı sevgili davranmaları gerekiyor sizi alabilicel biri yok mu yakınınız vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?