ne olur yardım edin arkadaşlar

bana o lafı kullanaması canımı öyle acıttıki arkadaşlar sanki namussuzluk yapmışım oysaki hiç bi kötü niyetim yoktu lanet olsun neden böyle oluyor nedennsenağlama

Senden nefret edıyorum dıyen bırınden hala erkek arkadasım dıye bahsedıyorsun.
Oysa eskı olmalıydı artık.
Keske sende ona soyleseydın mıdenı bu bu kadar bulandırıyor ısem bana bı omur katlanabılecegını sanmıyorum.
Benım gıbı mıde bulandırıcı bırı ıle hayatını heba etme

Bırakın sızı demek her pazarlık yapan musterı mıde bulandırıcı gelıyor.
Yok sımdı bı canta ıcın boyle ıse ılerıde evde alısverıs zamanlarınızı dusunemıyorum bıle

Sıze sabır ona da akıl fıkır ınsan sevgısı ve bunun yanında bol saygı dılıyorum...

zaten bu kadar yılımı ona verdim için şuan da içim acıyor evlenme aşamasındaydık yakında nişanlanacaktık. Beni neden bu kadar suçluyor anlamıyorum neden hatasını kabul etmedi nedennn

insan hediyem olsun der birde parasıyla demiş yuh
seni sallamayanı sen de sallama fıstıgım ağırdan al

canım arayıp özür falan dilemiyor mu? hadise yaşandı ve evemi geldin bu yaptığının normal olduğunumu düşünüyor ? bencede çantayı geri vermelisin baktıkça sinirin bozulur. birde merak ettiğim genelde nasıldır ? böyle birşeyi ilk kezmi yaşıyorsun ? 7 yıldır ilk kez böyle bir tavırmı sergiliyor ?

öyle bi çıkmazın içindeyimki ne yapacağımı bilemiyorumm çok çaresiz hissediyorum kendimii ben ondanda böyle bi davranış görüyosam kime güveneceğim bu kadar yıl onu herşeyim yerine koydum sevdim saydımm ona hep sadık kaldımm herşeyimle sevdim onu neden bu kadar acımasız nedenn

hayır henüz aramadı tabiki her ilişkide oldugu gibi daha öncede tartışmamız oldu ama bu çok zoruma gitti hiç buna benzer bişey olmamıştı.

eve geldim biraz dışarda durdum evede giremedim ailem beni böyle görmesin diye dışarda oturdum ağladım sinirimdenn

Canım hakikaten tavrı çok ilginç onu sana hediye etmesi gerekirdi ne yapıyor parasını istiyor üstüne midesi bulanıyor bu zamanlarda böyle yapıyorsa evlenince düşünemiyorum yol yakınken çoook iyi düşün bence

evet canım bu çok zora gidecek birşey. evlenince daha büyük sorunlar yaşanır ve aldığın yaptığın herşey göze batar lafını eder gibi geliyor. çok kolay birşey değil ama uzun süre görüşmeyip bir düşün istersen bu tavrına taviz verirsen daha beterlerini yapar üstelik suçunu kabulde etmiyor ben olsam hemen ayrılırdım diycem ama sen ne yaparsın bilemem

söyledi lafa sanki kötü bişey yapmışın yarın bunu söylen kim bilir neler söyler böyle üzüldünle kalırsın canım :1closedeyes:

inanın hiçbişey düşünemiyorum ssağlıklı düşünemiyorumm düşündükçede bunalıyorum hemde çok bunalıyorum

aslında para konusunda normalde hiç hesapçı değildir tam tersi çok eli açık parasını kolay harcayan bi insandır çoğu zaman ben frenlemeye çalışırım.. Ama bu olayda niye böyle yaptı anlam veremiyorum düşünüyorum düşünüyorum bişey bulamıyorum

7 senedir birliktesiniz ve ufacık bir şeyden size midem bulandı diyorsa bence arkadına bile bakmadan uzaklaşın derim.

kesinlikle katılıyorum para bile almamalıydı ben bi kere en basta buna uyuz oldum

Hiç kendini üzüp kötü düşünme canım hatalı olan sen değilsin böyle düşünen böyle davranan biriyle sağlıklı bir evlilik olabileceğini sanmıyorum ama yinede sana kalmış herşey tanıyan bilen sensin

canım ya bu adam seni sevmiyor benim aşkım olsa ben demeden hemen bi tane hediye eder yahu

evet bende beklerdim bana hediye etmesini hadi hediye etmedi birde geliş fiyatından fazla söylediğini öğrenince zaten esas o zaman başımdan kaynar sular indi. Yani ha dışardaki müşteri almış ha ben aynı fiyat düşünebiliyomusunuz

bilemiyorum inanın eve geldiğimden beri ruh gibiyim hiç bi anlam veremiyorumm bu davranışına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…