ne olur yardım edin arkadaşlar

kadının bakış açısıyla: herhangi bir müşteriden farkım yok(yani manevi değer anlamında)
erkeğin bakış açısıyla:bana üç kuruşun hesabını yapıyor.(yani maddi değer anlamında)
bakış açıları farklı olunca ne sen hatasını kabul ettirebilirsin nede o sana ayıp ettiğini anlar..

benim 7senelik aşkım çanta begencekl satanda ben olcam ona hediye ederim ondan habersiz nekaba bi adam bu ya sinir bişi döverim böyle adam ıben

o çantayı suratına at gitsin
eminim ondan bidaha kar eder

ama ben parasında değilim isterse daha pahalı bi çanta olsun nedirki alt tarafı bi çanta ben neden böyled davrandıgına kızıyorumm ben parasında değilim kesinlikle...

Arkadaşım kendini gereksiz yere üzüyorsun.Çantayı sana hediye etmesi gerekirdi.Ayrica insan kac senelik kiz arkadasina bunlari derse yarin oburgun kocan olsa neler der.Soylemesi kolay biliyorum ama bence bu olay gercekleri gormen icin bir sans.Iyiki boyle bir olay olduda gercek yuzunu gorebildin.Hayatinda onsuz yeni bir sayfa ac ve kendini seni uzen insnalar icin uzme.

bakın bu saat oldu hala bi ses yok hiç aramadı hala haklıymış gibi tavır yapıyor bana görüyormusunuz eve geldim sakinleştirici içtim suan onla duruyorumm inanın

ama ben parasında değilim isterse daha pahalı bi çanta olsun nedirki alt tarafı bi çanta ben neden böyled davrandıgına kızıyorumm ben parasında değilim kesinlikle...

hayatım ben parasındasın demedim o böyle algılamış dedim gerçi kişi kendinden bilir işi demeden geçemeyeceğim..Ayy bırak küçük hesapların adamlığını yapsın..7 senenin ardından sen ayrılmayı eminim düşünmezsin ama bence o çantayı kafasına vurarak geri ver..bundan sonra haddini bilsin gururunu incitmesin..
:mymeka:

Bence bu adamda uzak dur ,ne demisler bir insani kavgada,tatilde ,yemekde ve alisveriste tanirsin sen tanimis olman lazim,hem bu meseleyi bahane edip sana icini dokmus ,pes derim bu tur erkekge,bosver degmez gulum...

Hayatım 7 senedir birlikteyiz diyorsun eminim bu ilk dangalaklığı değildir bu adamın.Çok üzgünüm çoook
İyi düşün derim tekrar gözden geçir ilişkini ve mantıklı düşünmeye çalış.
Benim de 7 yıldır birlikteliğim var. Sevgilim gelinlik işiyle uğraşıyor. Ben komşumuzun bebeği var onu çok seviyorum. Sırf ben onu seviyorum diye tanımadığı insana bana bile söylemeden gelinlik dikip getirmiş aşkım.:1hug:
Ne demek çanta parası istemek hem de geliş fiyatından ver dediğin halde ne parası aşkım der insan kötükedihüso çok sinir bozucu. Ufak bir olay gibi gözüksede bu olayı yaşaman senin için bir nimet olmuş bence arkana bakmadan kaç gitkaydirigubbakcemile

Canım ya boşver üzülme hiç hala kendini haklı görüyor inanamıyorm ya ne kadar sinir belki kolay geliyor diyebilirsin ama bırak gitsin düşünsene çantayı geçtik midem bulanıyor ne kötü bir söz ya

insanları anlamak o kadar zorki şuan bana kızdı söylendi ama benim hatam ne ben onu bilmiyorumm ben bişey yapmadım böyle yapıcak kadar kötü hiçbişey yapmadımm..

yol yakınken bırak dıyecegım ama dınlemeyecegınızıde tahmın edebılıyorum..
cok agır konuşmuş..
ıyı duşunun derım..
sonu olmayacak bır ılışkı gıbı ...
olsada ıyı yaşanmayacak gıbı...

Çantayı aynen geri verirdim yerinde olsaydım.. sengözlerimebaksanab

Benden midesi bulandığını söyleyen adamla bi dakikamı geçirmem..
Şokunu atlattıktan sonra icabına bakarsın umarım..

ayy ben kendimi yatıştıramıyorum bu adam evlenince günlük adisyon kesip senden hesapta ister birde cömert falan demişsin bu olayla hiç bağdaştıramadım cömertliği aşkın gözü kördür derler görmezden geldiğin başka bişi oldumu sen şu 7 seneyi birdaha gözden geçir...

evet zaten lafları içimi acıtan çantasını geçtim ben istemiyorum hiçbişey ama keşke o sözleri sarfetmeseydi çünkü el yarası unutulur ama dil yarası unutulmaz derler inanın söylenen sözler unutulmuyor insanın hep içinde yara olaraka kalıyor..

canım arkadaşların dediği gibi ayrılmayı düşünmezsin belkide ama bu duruma mutlaka tavrını koy onu daha iyi tanırsın yok hiçbirşey olmamış gibi devam edersen bu ilk olmaz heeeep devam eder adama bak ya midesi bulanıyormuş ben çok takıldım bu duruma

evet çıkmazın içindeyim diyorum yaa aptal gibiyim şuan ne yapıcağımı hiç bilmiyorummm tabiki tavrımı koyacağım ama şuan bu noktada bişey yapamıyorumm

arkadaşlar ben sakinleştiricinin etkisiyle iyice aptlallaştımm gözlerim bayılıyor ben şimdilik çıkıyorum yarın gelimeleri yine paylaşırım sizinle derdimi dinleyip fikirlerinizi paylaştıgınız için çok teşekkürler

ufak girintiler bütünün ayrıntısıdır aslında.. kaçırmamak lazım ki
ben bu adamı/kadını nasıl da tanıyamamışım demeyelim
tanıtıyor kendisini.. kendi gibi davranıyor..
yazarken aklıma geliyor, her davranışın bir nedeni vardır muhakkak.. acaba neden öyle davrandı diye düşünüyorum ama
kıvırmayıp "kendince" olan nedeni söyleseydi keşke.. anlaşılabilir bir tarafı olabilirdi..
ani tepki, kaba saba davranması iyi niyetleri de çürütüyor..
çoğul ayrıntılardan memnun iseniz bütünü kabul edin..

Altı üstü 3 kuruşlık çanta...
Paranın P sini bile telaffuz etmemeliydi bence..
Midem bulanıyor ne demek?Hiç hoş değil...
Sen bu evlilik planlarını bir kez değil birkaç kez gözden geçir..
Sonunda hüsrana uğrama da....

Git şöööle yeni başka bir çanta al kendine gözüne sok...
Peki ondan bu çantayı satın aldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…