ne olur yardım edin arkadaşlar

insan disardan gelen müsteriye bile böle davranmaz bee.. ne cins insanlarla ugrasiyor insan ticaret yaparken. senden para almasi bile sacma 7 seneni vermisin. bu kadar sacma sapan sey icin senden migdesi bulaniyorsa bence hic düsünme birak derim ne demek bu yaa. ve aslada affetmem. alsin cantalarini basina calsin.hayret bisey ya sinir oldum ben bile

valla benm de midemi onun tavrı bulandırdı kusura bakmasın!ne demek ya müşteri misiniz siz bikere parayla diyo,daha yanlış ordan başlamış.oldu olacak siz de 'aa ama şu dükkanda şukadar demişlerdi ozaman ben ordan alayım..'deseydiniz,pazarlık falan olsaydı he?Allah'ım noluyo bu erkek milletine böle töbe töbe yaa!!!!!! kötükedihüso valla bundan önceki 7seneyi bilemem ama,umarım daha fazlası olmaz

ne kadar basıtmış mıde bulanması...
o mıdeyle yazık çok uğrasır..
sen haklısın tavrını koy..

:1shok:ayy bide ilişki 7 senelik ben ilk okurken başta 1-2 haftalık bişeydir diye düşünmüştüm :1shok:
ayy kaç kurtar kendini bundan delikafadulden

valla arkadaşım bu adamın yanında senin bir çanta kadar değerin yok.bikere olsa olsa bir çanta kaç par olabilir bunu sana zaten hediye etmesi gerekir.diyelim abisiyle ortak diye ki asla sebep olamaz parayla verecek o da dediğin gibi en azından geliş fiyatına olur.ne demekmiş senden midem bulanıyor falan ne canını sıkıyorsun kusura bakma benim midem bulantı pisliğin teki yol ver gitsin.bu adamın senle ciddi düşünmediğine dairde her bahse girerim.sen bir çantanın acı insan mısın da seni bu kadar basit duruma düşürüyor.lanet böyle adamlara.

bende anlamış değilim bu tavrın altındaki sebebi yani ne olduysa oldu herşey bi tarafa ben bunu sordum diyede bu kadar ağır konuşulmaz hiç haketmedim ona yanıyorum ben hiç mi vicdan yok ve en çok şaşırdıgımda önceden hiç böyle değildi ne oluyorda böyle tuhaflaşıyor anlamıyorum. Abisiyle ortak olabilir bu bi engel değilki kendisi benim yerime veremezmi parasını 3 kuruşluk çanta alt tarafı ve hadi alsa bile bendende mi kar edicek böyle saçma bişey olamaz aklım almıyor düşünüyorum düşünüyorum aklım almıyor bunu..

Çok haklısın , ben olsam ben de üzülür ve hayal kırıklığına uğrardım.. Sana değer veren insan böyle mi yapar? Parası pulu sorun değil; sorun senin dışardaki hiç tanımadıkları bir müşteriden

farkının olmaması.. O sana değer verse ,abisi de verirdi diye düşünüyorum, böyle bir şey yapmazdı , çanta hediyesi olurdu veya senden kar almazdı..Bir çanta hediye etmekle batacak hali yok ya !

Dediğim gibi çok haklısın.. Hoş, midesi bulanan erkek arkadaşın olmuş.. Senin olacağın yerde...

Son düzenleme:
benim dünyam yıkıldı parası değil lanet olsun çantasına hiç bişey umurumda değil gördüğüm tavır içime oturdu

Defet gitsin basından onlamı ugrasacaksın. Konusma tarzından ben sunu çıkardım sevdemm bu şahıs sizi sevmiyor gayet belli bu ilişki sizin ısrarlarınızla mı devam ediyor. Ya da siz aşırı bir ilgi mi gösterdiniz soğudu sizden. Sonuç bu ilişkiden hayır gelmez baştan bitir bence.

birde haklıymış gibi tavır yapıyor bana hep o haklı zaten hep ben haksızım hiç kabul etmez

ben onu zorla tutamamki ama bu kadar yıl. onun sinirlendiğinde ağzından çıkanı kulağı duymuyor kırıcı konuşmalar yapıyor böylee ve hep kendini haklı görüyor sinir oluyorumm bendee

hayır aslında aşırı denilecek boyutta bir ilgim yok olması gerektiği kadar ve bizim normalde aramızda para lafı olmazdı ben ona bana hediye etmeni beklerdim dedimm ya ufacık şeyleri ne kadar büyütüyorsun iyi her yakınıma beyendi diye hediye edeyim daha yeni bi işe başladık bismillah yeri geldiğinde hediyede ederim hiçmi bişey almadım sana şeklinde konuştu benle..

sevdemm ben senin yeRinde oLsaydım ..

buraya konuyu açmadan basaRdım tekmeyi ...

7 seneLik birLikte oL oLma kim oLuyoR o yaa klava:

Ne insanLar var ya ... Bnce hmn iLişkini kes bu aDamLa !! :mymeka:

yuh diyecem kusura bakmayın kızlar.ne demek yani her yakınıma beğendi diye hediye mi edecem lafı.sizi akraba komşu kızı falan mı görüyor.bu laftan anla işte sana baktığı gözü.sen onun için bir yakını gibisin.yani hiçbir özelliğin yok seni farklı kılan özel kılan.

bu ne yaaa...nası yaniii:1shok:

7seneni verdin ve sana bu kadar saçma sapan bi konudan midem bulanıyomu dedi...

pesss....diycek söz bulamıyorum....:mymeka:bence sevgilin miadı dolmuşkötükedihüso

işte beni üzende bu zaten 7 senedir beraberiz ve şu gördüğüm tavra bakın inanın kaç senede çıksanız insan tanıyamıyor böyle sürprizler oluyor işte kime güveneceğiz bilmem

ve normalde bana bu insan şimdiye kadar biçok kez hediyeler aldı o yüzden bu tavrına inanılmaz derecede şaşırıyorum ve ben hadi dedim geliş parası neyse veriyim sonuçta o para çanta alınan yere verilecek esas şaşırdığım banada geliş fiyatı diye karlı fiyat söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…