ne olur yardım edin arkadaşlar

bence yol yakınken ayrıl bu sevgiliden,
yaptığı çok ayıp
hemde senden midem bulanıyo ne demek yaa
bööle diyen bi adam için daa
ne yapacağını mı düşünüyosunn

sana parayla satması bile hata bence.hediye edebilirdi.herseyi geçtim midem bulanıyorda ne demekmiş.bence bu olaydan sonra senin ona karsı midenin bulanması gerek benneyaptımki

O nasıl lafmış öyle...

Ben laçkalaşmış bir tarz gördüm sevgilinde...

Gözünün içine bakan kızlardanmsısın yoksa...

Nasıl bu cesareti buluyor.. kim var karşısında

Çok saçma ya... bide parayla çanta satıyor...

Sizmi müsade ediyorsunuz.. böyle saçmalamasına

ay okuyunca çok sinir oldum ya, hiç vaktim olmamasına rağmen birkaç bişey yazmadan edemiyeceğim.
hani hep derler ya bir insanı tanımak için ya yolculuk yapacaksın ya da alışveriş. doğruymuş gerçekten.

seninki tam tüccar olmuş canım senden bile kar alıyor, üstüne üstlük bide geliş fiyatıyla veriyorum diye yalan söylüyor. sonra sen öğrenince suçunu örtbas etmek için midemi bulandırıyorsun diyor. asıl senin ondan miden bulanmalı. hem yalancı hemde sana birsürü hakaret etmiş. sen de hiç bişey olmamış gibi seni eve bırakmasına müsade etmişsin. bide yol boyunca konuşmadı diyorsun. ne konuşacakki. söyleyeceğini söylemiş zaten. ama sen çok taviz veriyorsun anladığım kadarıyla, o da bunu bildiği için o kadar ileri gitmiş.
bence sen o çantayı götür geri ver, zaten bu laflardan sonra kullanamazsın. hatta suratına fırlat. daha fazla mideni bulandırmak istemem, al çantanı daha büyük karla başkasına sat belki zengin olursun de. ve arayıp sorma. o hatasını anlayıp kendini affettirmeli. seviyorsa bunu yapar zaten. ama sevmiyorsa bu iş bitmiştir zaten zorlamanın anlamı yok canım.

ben oLsam çantayı geri iade ederdim...paramı da geri isterdim..sonra da bu ilişkiyi bitirirdim...
madem öyLe işte böyLe... şakkıdı

pes yahu para alması en başta çok saçma insan hediye eder sonuçta bi çantayla batıcak değilya
bide senden midem bulanıyo demesi çok çok ayıp etmiş

yuhhhh, ağzım açık okudum.
senin yerinde ben olsaydım almazdım bile o çantayı. ne demek 7 senelik sevgiline bi çanta hediye edemeyecek kadar açmı bu adam?
altı üstü kaç lira bu çanta ya?
terbiyesiz insan...

:1shok: Bu kadar hakareti duyucak ne yaptın aceba!!
Asıl miğde bulandırı olan kendisi,bu ne böyle beee!!!
İnsan bırak geliş parasını beğendiysen hediyem olsun der!!
Kazmalık bu başka bir şey değil!!!
Varya şimdi alır o çantayı kafasına geçirirdim heee :mymeka:

ne çabuk midesi bulanıyomuş arkadaşın anlamadım yani mde bulancak ne var
7 senelik bi ilişkide nasıl söyler bunu çok ilginçç
ayıp etmiş ne diyimmm....

sen ona parasıı vereyim deseydin bile onun yok aşkım olurmu öyle şey demesi gerekiyordu kusura bakma çok terbiyesiz ve yüzsüzmüşkötükedihüso

ay bu ne yaa :1shok: şok oldum okurken.sen 7 yılını gerçekten bu insanla mı geçirdin CADIARZU

kötükedihüso
:1shok::1shok::1shok:

ayy güzelim nasil bir insan bu yaaa... yazikki ona 7 seneni vermissin cok yazik.. keske bosa harcamasaydin zamanini...
benim sevgilim bana öyle bisi dicek vallah oracikda birakir giderdim.. ndemek ya migdemi bulandiriyorsun.. bikere sevgilisisin sana hatta bedava vermesi gerekiyoo .. böyle biseyi ilk kez duyuyorum yaa.. nasil senden bide para alir, fiyatininida bi güzel söylemis hemde utanmadan fazla söylemis.. yani yuhh :tomato:diyorum baska bisi demiyorum.. ayip yaaa. kötükedihüso
benimki olsa vallah ne parasi der verir bana cantayi gerisin karismam .. onunda öyle yapmasi gerekiyorduu..
ayip etmis dogrusuu.. bana kalirsa illiskini bi gözden gecir.. bi canta yüznden sana böyle diyorsa yanii... gerisini düsünemiyorum

güzel dileklerin için sağol canım evet tabiki hemen canım cicim olmayacak. Bende ona bu yaptıgını bi şekilde hesabını başka yollarla sorucam elbet ama şimdi hemen kısasa kısas da yapmak istemiyorumm..

devam etmekte kararlısının daha bisi demem :tomato:

Arkadaşlar kız daha önce böyle bır sey olmamısdı dıyor mutlularmıs 7sene gecırmısler .bellıkı baska seylerın stresını kızdan cıkardı aralarındakı mesele para deıl .Öfkelerının kurbanları olmuslar.Bir kez kötü bir olay oldu diye silmek olmaz bence kendılerıne zman tanısınlar zmanlar çözerler fazla yuklenmeyın lutfennnn.Hemende canım cıcım deyıp hıcbısı olmamıs gıbı davranılmaz tabıykı ama zamanla hallederler.Hiçmi baskasına kızıp sevdıklerınızden cıkarmadınız öfkenızı.Bir anlık büyük bır hata yabmış..Belkı 1 hafta belkı 1 ay ama bu ılıskı bıtmemelı

canım evet tabiki böyle bir olay yaşamak benimde kafamı karıştırdı çok kırıldım çok üzüldüm ama bunca yaşanmışlık var arkamı dönüp gidemiyorum. Umarım bidaha böyle birşey olmaz. Bilemiyorum ne diyeyimki ALLAH hayırlısını versin.

evet tabiki hediye etmesi gerekiyordu zaten başka bi seçenek yok. Ne düşündüde öyle davrandı anlamayamadım halada çözmüş değilim. Paragöz bi insanda değil en çokda onu aklım almıyo öyle olsa zaten bu kadar şaşırmam. Ben tanımasam cimri derim ama paraya değer veren bi insan değil şimdi ihtiyacım olsun isteyeyim ne yapar ne eder bulur getirir. Ne biliyim ters tarafına mı geldi ne oldu anlayamadım. Ama ne olursa olsun tabiki haklısınız böyle yapmamalıydı 3 kuruşluk çanta için beni bu kadar kırmamalıydı. Nedir ki değermi bu kadar üzülmeme yıpranmama. Ama kimseye değer vermiyceksin hakikaten bu hepimiz için geçerli arkadaşlar erkek milleti böyle işte..

Sevdem ben kendinizi toparlıycağınıza inanıyorum.Kolay değil belki zor qünler olucak ama sevdiğin gönlünü alıcaktır .=)) 7Senenin hatrına =)):lepi:

Tabiki şuan içimde kırgınlık ve soğukluk var kolay mı kırılan bi kalbi tamir etmek. Ama bazende bi insana sana yaptıgı bu hareketin bi benzerinide sen ona yapıcaksınki yaptıgının ne demek oldugunu bizzat yaşayarak anlasın.

Sevdem ben kendinizi toparlıycağınıza inanıyorum.Kolay değil belki zor qünler olucak ama sevdiğin gönlünü alıcaktır .=)) 7Senenin hatrına =)):lepi:

Umarım öyle olur canım ama şuan ben içimden hala kırgınım olay çok yeni çünkü ama şuda var beni çok mutlu ettiği günlerde oldu olmadı değil. Kafam karışık çokda sağlıklı düşünemiyorum ama umarım hayırlı olur herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…