canım hayır daha öncesinde hiç böyle bişey olmadı ,aslında hiç para pul hesabı yapan bi insan değil yani çoğu zaman ben onu dengelemeye çalışırım hep.
olay baştan hem yanlış hem doğru olmuş.
yanlış olan: erkek arkadaşınızın satış yaptığı yerden birşey almaya kalkışmanız. yanlış olmuş. çünkü erkek arkadaşınız : benim hediye etmemi mi bekliyor? yoksa benim böyle bir işim olsaydı hepmi böle yapacaktı? alacağım ayağı çekerek aslında beni mi kullanmaya başlayacak? karmaşası içerisine girmiş olabilir.
zaman zaman hepimiz karmaşalar yaşarız hayatta öyle dğilmi?
doğru olan ise: erkek arkadaşınızın belkide gerçek yüzü buydu. yani kendi iş imkanı olunca ayakları yerden kesildi, ve gurur hat safhaya çıktı, belkide " artık daha iyi imkanlarım var, neden daha iyi bir kız bulmayayım! tavrına girdi. eğer böyleyse çok doğru olmuş. ve gerçeği görmüş oldunuz.
eskiden hediyeler alan bir insan sizden maddiyatı esirgemez.
ki senden miğdem bulanıyor lafıda: yanlış olanı kanıtlıyor.
bu lafı bu kadar basit söylemeside doğruyu gösteriyor bence.
uzun lafın kısası: sizin onu kullanabileceğinizden korkmuş, artı beyefendinin burnu büyümüş.
ilişkinin devamı da size kalmış.
zaten normaldede öyle bi insan olsa hani cimrilik gibi bugüne kadar beraber olmazdım onunla
Arkdaslar cok haklısınız ama ben kötü nietlı oldunu dusunmek ıstemıorum belkıde bı canta parası ıcın ayrılmalarnı ıstemedıım ıcın olabılır .Belkıde erkek işe yenı atıldıkları ıcın ılk desteğı normal fıyattan alarak senden bekledı ısler rayına oturunca belkıde sana hos bı jset yapıcakdı .Nebıleyım kendımce olumlu dusunmeye calısıyorum.
Bır dogum gunumde erkek arkdasım aramızdakı samımıyete dayanarak dogum gunu hedıyesını ne ıstedımı ısrarla bana sormusdu ıhtıyacın olayın bıseyı alayım felan deyıp ustume cok gelmısdı .Ya bırlıkte bır magazaya gıdıcekdık begendıgımı alıcakdık ya ben sölıycekdım o alıcakdı tavrı bu sekıldeydı.ısrarlarına dayanamayıp samımıyetımıze dayanarak orjınel beyaz convers ıstemısdım bana aldıgı rengın aynısından bende ona alarak suprıs yapmayı dusunuyordum.Dogum gunume bırkac qun kala kendıne beyaz convers almısdı .Banada dogum gunumde guzel özel gecelerde takılıcak bır kolye hedıye gelmısdı.Normal gunlerde takamıycaım bırseydı Aradan bıkac gun sonra sakayla karısık hanı ayakkabı alıcakdın bıttanem dediğimde.Ben senın babanmıyım ıhtıyaclarını o karsılasın gıbı bı tavırla karsılasmısdım ve cok sasırmısdım. Patavatsızlık mı yaptım dıye dusunmusdum ama ıhtıyacım olan bırsey alma teklıfınde o bulunmusdu Ve Benım begendıgım ayakkabıları kendıne almısdı =) Hayatta oluyo böyle seyler normalde asla para konusu gecmez aramızda suan askerde ve bana ordan para göndermek ıstıo asla kabul etmıyorum .ıhtıyacın olduunda benı arıcaksın dıyo. Ama o zman ıhtıyaclarını baban karsılasın demısdı .Bu olayında böyle bır sey oldunu dusunmek ıstıyorum .SEVENLER AYRILMASIN
Tartısmanızdan sonra karsılıklı konusdunuzmu hıc sölediği kelımeler ıcın üzgün değilmi bi gerekcesı varmıymıs son durum ne aranızdakı ?
Ben oturup dınlemenı öfkeyle haraket etmemenı ıstıyorum
Belkıde o senı yanlıs anladı .
Erkek mılletı işine nasıl gelıosa öle davranıyor cunku.
şimdiye kadar çook iyiydik beni başka konulardada hiç kırmadı diyebiliyormusun cnm
yani eğer ilk kez böle diyorsa bilemiyorum çok garip 7 yıl sonra o zaman sinirliliğine ver diyecem ama üzücü bi durum gerçekten
suna bak ya klim almiyo valla... birak sevgilisine parayla canta satmay birde ugradigii kelimelere bak yaa.... nebicim insan bu yaa birde 7 sene... nedemek bu yaaa tam 7 sene ve migdem bulaniyo senden. terbiyesiz herif! kizim sen hala böyle bi insanla olabiliyosan Allah sabir versinnnnnn.........hiç anlam veremedim bende o kadar üzgünümki şuan ben hiç haketmedim bu davranışı hiç haketmedim ona yanıyorumm
evet canım aradı konuştuk benim yanlış düşündüğümü ve yanlış anladığımı söylüyor yeni bir işe başladık şurda ben koşturmanın çabasındayım iş güç peşindeyim sen ne derdindesin niye böyle yapıyosun falan dedi. Bende böyle olmasını istemiyorum hep mutlu olalım istiyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?