ne olur yardım edin arkadaşlar

7 sene verdiğin sevdiğin adam bir çanta muhabbetindenmi bu kadar tam tum yaptı yazık be bırak canım bırak üzülme sakın hemde ne parası sana beğendin diye hediye etmeliydi

Bu adamdan koca falan olmaz şekerim.. Boşuna üzmüşsün kendini.. Üzüleceksen geçen yıllarına yan..

şimdiye kadar çook iyiydik beni başka konulardada hiç kırmadı diyebiliyormusun cnm
yani eğer ilk kez böle diyorsa bilemiyorum çok garip 7 yıl sonra o zaman sinirliliğine ver diyecem ama üzücü bi durum gerçekten

canım hayır daha öncesinde hiç böyle bişey olmadı ,aslında hiç para pul hesabı yapan bi insan değil yani çoğu zaman ben onu dengelemeye çalışırım hep.

ay eğer böyleyse başka bir durum olabilir.
kendi parası yoktur, abisine ayıp etmek istememiştir.
ya da ne bileyim mal satmak istemiştir, bak bende satış yapıyorum demek istemiştir abisine.

o zaman sadece kırıldım falan deyin anlatın olayı,
kendini affettirecek kadar kırgın olduğunuzu gösterin.
sizi geri kazanabilirse devam edin.
kazanamazsa.....

o laflardan sonra hala nasıl durabılıosun çok kötü yaa çantayı sana parayla vermesi bıle cok kotu bı durum gerçekten egerr cıddı dusunuosan bıran once vazgeçmelısın

canım ama henüz öyle burnu büyücek kadar bi pozisyon yok ortada yani bi mağaza açmış falan değil sadece abisiyle beraber aldılar dışarda satıyorlar öyle.

zaten normaldede öyle bi insan olsa hani cimrilik gibi bugüne kadar beraber olmazdım onunla

Tartısmanızdan sonra karsılıklı konusdunuzmu hıc sölediği kelımeler ıcın üzgün değilmi bi gerekcesı varmıymıs son durum ne aranızdakı ?
Ben oturup dınlemenı öfkeyle haraket etmemenı ıstıyorum
Belkıde o senı yanlıs anladı .
Erkek mılletı işine nasıl gelıosa öle davranıyor cunku.

evet canım ben sordugumda zaten aynı cevabı verdi işe yeni başladık bi morelle niye böyle yapıyosun dedi hiç mi sana bişey almadım ben falan dedi. sanki senden mi esirgiyorum gibi konuştu. Ama aslında keşke ben hiç almasaydım diyede düşünmeye başladım ben kötü düşünmemiştim ama ordan almasamda olurdu.

yuh diorum başka bişey demiorum . . bu nasl sevgidir. benim dükkanım olcak ve ben sevgilme parayla vercem . hadi öle bi halt etmiş bide üstüne üstelik bana bi ton laf saycak . . . ohh ne ala memleket . böylesinide ilk defa duydm walla

evet canım aradı konuştuk benim yanlış düşündüğümü ve yanlış anladığımı söylüyor yeni bir işe başladık şurda ben koşturmanın çabasındayım iş güç peşindeyim sen ne derdindesin niye böyle yapıyosun falan dedi. Bende böyle olmasını istemiyorum hep mutlu olalım istiyorum dedi.

evet canım para konusunda yapmadı böyle bişey zaten yapsa tahammül edemezdim çünkü çok cimri insandA hiç çekilmez diye düşünüyorum. Şimdi işte nişanlanıcaz falan diye ek işe başladı yan gelir olsun diye off ne biliyim ya bazen bu erkek milletine akıl sır erdiremiyorum çok tuhaflar yaa

hiç anlam veremedim bende o kadar üzgünümki şuan ben hiç haketmedim bu davranışı hiç haketmedim ona yanıyorumm
suna bak ya klim almiyo valla... birak sevgilisine parayla canta satmay birde ugradigii kelimelere bak yaa.... nebicim insan bu yaa birde 7 sene... nedemek bu yaaa tam 7 sene ve migdem bulaniyo senden. terbiyesiz herif! kizim sen hala böyle bi insanla olabiliyosan Allah sabir versinnnnnn.........
BEKAR KIZLARRRRRRRRRRRRR hepinizin sacini basini yolmak lazimmm KIZIM ACINNN ARTIKKK SU GÖZÜNÜZÜÜÜÜ, BIRAKIN DUYGUSAL OLMAYIII ; MANTIGINIZI KULLANINI; NEDEN RAHAT HUZURLU MUTLU SAYGILI BIR ORTAMDA SAYGILI BIR KISIYLE YASAMAK VARKEN: BÖYLE KENDINIZI NE OLDUGUNU BILMEDIGINIZ CUKURLARA ATIYORSUNUZZZ???????

Bende ınanıyorum arkdasa kotu nıyetlı oldugunu dusunmuyorum .Zaten yanlıs haraketlerı olsa bır ılıskı 7sene surmez .Cahıllıgıne ver nebıleyım yapıcı ol .Bırdaha böyle bırsey olursa ozman yolunu ayırırsın .Ha affedıpde hemen canım cıcım olmaz .Bıraz tavrını koy kırgınlıgını göster hatasını telafı etsın.Yıkmak kolay ama tamır etmek zor. Kendınce durumu acıklamayada calısmıs zaten emınım ozurde dılemısdır.Bıraz burnu sürtsün sonra sonra eskısı gıbı olun =) Mutluluklar dılıyorum
İş baska Arkdaslık baska =) çokda iş dışlı olmanın zararları bunlar evlenın artıkk =))

ayhhh şoklardayım ya inanmıyorum yaa
hemde parayla verdi hemde kandırmış oldu
hemde senden miğdesi bulanıyomuş
allah aşkına hala birliktemisin bu insanla yaaa?
lütfen değilim de

bu arada sadece ilk yazdığın msjı okudumda bu yorumu yazdım snrakilere bakamadım
abuk bişey yazdıysam yani kusura bakma
ilk msja göre yazıldı o yorumum

senın yerınde olsaydımm bıtane canta alır gotururdumm al hedıyemm olsun satarsın diye

Cok ayip etmis erkek arkadasin...Çok üzgünüm çoook

Gelis fiyatini gidis fiyatini bilmem...para bile almamaliydi senden....
Tühhh onun erkekligne...

Vallaha canim ben olsaydim o cantayi onun kafasinda parcalar sonrada kicina söyle okkali bir tekme atardimki nerden geldigni sasirsin...:mymeka:

Birde üstüne üstelik senden migdesi bulaniyormus....aslinda suan senin ondan igrenmen gerekirdi

Terbiyesiz....

hoş olmayan bir tavır terbiyesizlik yapmış e.arkadaşınız
ben senin yerinde olsam onla alakamı keserim 7 senemi bile vermiş olsam
madem midesi bulanıyormuş sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…