ne olur yardım edin arkadaşlar

çanta konusu o kadar önemli olmayabilir belki. Hediye etmek istemiyebilir ama o laf hiçbir insana söylenemez.
Üstelik 7 yıllık sevgilisine bunu söyleyebiliyor ve siz de hazmedebiliyorsanız artık evlenince her şeye hazır olun.

rica etsem erkek arkadaşına
senden midem bulandı sözünün nesini yanlış anlamış olabileceğini sorar mısın

Midesinin bulanması için size değil bir aynaya ihtiyacı var bence arkadaşınızın.
Hem suçlu hem güçlü diye böylelerine deniyor demek ki.

güzel dileklerin için sağol canım evet tabiki hemen canım cicim olmayacak. Bende ona bu yaptıgını bi şekilde hesabını başka yollarla sorucam elbet ama şimdi hemen kısasa kısas da yapmak istemiyorumm..

kusura bakma ama benimde ondan midem bulandı..bu ne yaaa.
sonuçta benim bi farkım olması gerekmez mi 7 senemi verdim ona ben
demişsin...
bu olayın üstüne sen hala düşünüyormusun yani?
bi kere kusura bakma ama adam olsa senden para almaz abisiyle ortak iş yaptığı için vermek zorunda olsa bile kendisi bunu ödemeliydi.senin yerinde olsam yabancı bir insan gibi çantayı iade eder parasınıda isterdim sonrada çekip giderdim.hatta kesin fiş kesmemiştir maliyeye şikayet ederdim :roflol:
şaka bir yana bu konu hakkında düşünmen vakit harcaman yanlış zaten hatayı başta yapıp 7 sene harcamışsın.

aynen bu turk degılmı yoksa ya bızım turk erkeklerı cepınde para olmasada yaratır yeterkı kıza rezıl olmamak ıcın helekı 7 senedır cıkıosunuz senın malın onun onunkı senın olması nasıl para alıo senden hadı alsın dıyelım nasıl ole seyler dıyo sen ne demıssın kı cok sınır oldum haaaaaaaaaaaa cokkkkkkk allah sabır versın

sen 7 seneni ver o sana bi çantanın lafını yapsın olacak iş mi bu yaaaa. Abisiyle ortak olması da hiçbirşey değiştirmez sonuçta 7 yıllık sevgilisisin ailesine karşı seni savunmalı şimdiden böyle yaparsa ohoooo evlenince neler olur bilemem.

Midesi bulanmışmış midem bulandı arkadaşından kusura da bakma.

Ayyy daral geldi içime 7 seneyii boşver kızım ya vur poposuna tekmeyi bu ne saçma şey böyle bana sevgilim böyle hitap edicek bende aglıcam napıyım dicemm ayy bırak gitsin şimdi böyle diyen evlendimi ne demez adama yol yakınken bay bay de hiç düşünme bana midem bulandı sözünü 10 yıllık kocam söyleyemez alırım aklını valla degil sevgilim söylicek :mymeka:

kaldıramıyorum nasıl kaldırırım deli olucam o kadar üzgünüm ki ama ayrılacak gücüde bulamıyorum kendimde ne yapacağımı bilemiyorum
iyi madem ayrilacak gücün yoksa kal yaninda
midesini bulandirmaya devam et

aynen yeminle ağzini burnunu dağitirim o kocaninzemuszemus

bu ne yaa 7 senelık ilişkinde sana mıdesini bulandırdığını sayıp döküyor nedenmiş efendım...
koskocaman bir saçmalık.para bile almaması lazım yaaa....ben olsam atardım cantayı kafasına ne halı varsa görsün...gör bak nasıl koşuyordu peşindee

Insan sevdiginin den para alirmi yaaaa...

Iyi evlenincede, o ekmegi yeme ben aldim, parasini ben ödedim derse hic $a$mam.

Kusura bakma canim ama, 20 tl yada her neyse, onun hesabini bile 7 yillik sevgilisinden istiyorsa yuh yani.

Sen bu beraberligi guzelce bir gozden gecir bence.

Selametle

İnsan böyle bişe başlasıysa ilk cantayı sana hedıye edıyorum canım der,en guzelını en pahalısını verırdı.Hadı aklına gelmedı dıyelım sen canta alıyım dedıgınde sec al canım demelıydı,hadı onuda yapmadı,senden kar yapıcak halım yokya ben şu paraya alıyorum demelıydı,onuda mı demedi kar yapıcaksa bıle acıklama yapıp abımle ortak işim kusura bakma fılan demelıydı.

Yaptığı edepsizliğin daniskası olmuş.klava:

Her kadın kaldıramaz bu cumleleri.. İlişk, laçkalamış geldı bana CADIARZU

sana deger vermiyor ve erkek adam hic sevgilisinden bir cantayi esirgermi yahu ! senin neyin varsa onundur , onun neyi varsa senindir iliski anlaminin bi kuralidir bu ! vede ustune senden migdesi bulaniyormus lafa bak hic gentelman degil sevgilin kusura bakma ! bu tarz erkeklerle evlenince seni hep 2.plana atanlardan olur ne bir dogumgunu kutlamasi ne sevgili gunu ne bir iltifat ne bir guzel laf ...cok banal bir evlilik hayati yasarsiniz benden soylemesi senden dusunmesi vereliniortak

:1shok: midesi mi bulanıyormuş? neden? aynaya mı bakmış? kötükedihüso
ben çünkü mide bulandırabilecek tek bunu görüyorum. bence 7 seneni kaybetmişsin. bir 7 seneni daha kaybetme derim. 1 kere hayata geleceğiz. bunuda gereksiz biri için dert ederek geçirme derim.

Bana o cantayı hediye etmemesinde bile ilişkimi oturur düşünürdüm...
Tabi ne canta mesele nede fiyatı...
Bana deger veren insan ve beni seven insan onun ücretini alıyosa hadda diğer kişilerle bir tutuluyorsa alsın cantasını başına calsın...
Başka cantacımı kıtlıgı:1closedeyes:
Cantacı dükkanıyla kendisine mutluluklar dilerim

yaptığı çok ayıp klava: bir çantayı bile çok görmüş sana, bence çanta için değil geçen 7 yılına üzül,yazık olmuş verdiğin emeklere arkadaşım....

bi kere çantanın parasını istemesi bile başlı başına bir ayıp,kendi akıl edip hediye etmesi gerekirdi bi incelik yapıp ama hadi neyse....
bir çantanın lafını edip midem bulandı ne biçim insansın falan çok ağır olmuş
duyanda ne yaptın sanacak
ben olsam hiç hesap sormaz, yani ayy bana dediğin fiyat normal satış fiyatıymış niye bana yalan söyledin demez,bu seviyesiz adamla ilişkimi keserdim
7 yıllık bir ilişkide kii bu ciddi bir ilişkidir,senin benim olmaz
ama seninki sen daha çantayı beğenir beğenmez "parayla ama haa" diye parayı hatırlatıyor bana çok ayıp geldi vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…