ne olur yardım edin bana ne olur...

çevrende annen baban var mı kız kardeşin erkek kardeşin ? yeğenin vs..
BENİM KİMSEM YOK.
Ailem bemden uc saat uzakta baska bir sehirde. Ben de yalnizim. Cocuguma hem annelik hem babalik yapiyorum. Sirtimi biridine dayamak gibi birsey dusunmedim hic.Allah bana saglik ve huzur versin dedim hep. Evet ben de yalnizim ama kendimi yalniz hissetmiyorum. Yalnizlik etrafin insan dolu olunca hissedilebiliyor. Tek basina ayaklarinin uzerinde durabiliyorsan kimseye ihtiyacin yoksa bundan daha keyiflisi yok.

pat diye olmuyor hanımefendi devlette o tayin işleri.derdimi burada paylaşıyorum.arkadaşlık sitelerinde işim olmaz.
Canım devlet memuruyum ben de biliyorum o işlerin nasıl olduğunu. Boş kadro takip edeceksin. Arkadaşım var tayin olunmaz denilen üniversiteden bakanlığa geçiş yaptı. Kurum değiştir gerekirse.

Allah yardimcin olsun cok zor seni azda olsa anlayabiliyorum. Dua et, vazgecme. Eninde sonunda kabul olur inan buna.
Ve bi kursa falan git cevre edinirsin komsu arkadas vs. Gerisini allah birak. Cikacaktir biri karsina. Nasip meselesi

Hatan surda:mutlugunu bir erkege bagliyorsun. Bu yanlis. Mutlu olmak icin bir erkege gerek yok. Mutlulugu birine baglaesan o kisi hayatindan ciktiginda ortalikta kakakalirsin. Mutlu olmak senin elinde. evliliginde huzur yoksa ayril. Baska bir sehire git gerekirse. Kendine yeni bir duzen kur. Korkma. O cesareti kendinde bulabilirsin.

Biz literaturden 'cocuk sahibi olmak', ' evcil hayvan sahiplenmek' gibi terimlerin kalkması, sahiplenme ve ait olma kavramlarinin doğmamis bebek ve hayvanlar için dahi kullanılmaması gerektiğini tartışırken siz 35 yaşında kadin 'sahiplenilmek' icin adeta dileniyorsunuz. kendinize esya muamelesi yapmaktan vazgeçin

BENİM KİMSEM YOK.

Bunlar gerekli değil

Bakın siz anlamak istemeseniz de kimsenin hayatı mükemmel değil

Hayatımız güzel olsun diye yırtınıyoruz

Kardeşim yok annem babama hayatımı anlatmam işten çıkarıldığımı iki yıl sonra öğrendiler

içim kan ağlasa da onlara hep güzel komik şeyler anlatırım hayatım mükemmel gibi görülür vs vs

Örneğin yaşım kırka yakın üniversiteye başladım hobi olsun diye mesela siz de deneyin hayatınıza hareket gelsin

Ya da girin mutfağa kek yapın yarın işe götürün vs yani hamle yapın hayata dövünerek çözüm olmaz

Yanlış düşünüyorsunuz, esas boşanmış anne babaya sahip olanlar daha çok dikkat eder evlenirken.
Karşı tarafta ne olması ne olmaması gerekir bilir, kendi isteklerini de bilir.
Siz sanki baştan yenilgiyi kabul etmiş gibisiniz.
Nişan dediğiniz nedir ki, atılır gider. Neden bile bile lades?

Bi ev arkadasi edin .. tek yasama .. ben 1 sene tek yasadim isim geregi uzaktaydimailemden ilk zamanlar cok zevkliydi ama sonra allahim ne kotu gunlerde oyle... depresyona girdim neden girdim anlayamiyordum.. meger yalniz yasamaktanmis.. evime koyume donunce anlasdim kendime geldim resmen.. ne kadar arkadasin cevre olursa olsun evde ses olmasi bi baska.. tabiki o ses eşinin sesi olsa en guzeli.. ama en azindan kendini toprlamak adina bi ev arkadasi edin

bu olabilir aslında

Son birsey daha soylemek istiyorum. Ben kimsenin beni sahiplenmesini istemem. Kolelik olur bence o. Saygi duysun dersen anlarim. Sahiplenilmek insanin ezik olmasina neden olur.

Son birsey daha soylemek istiyorum. Ben kimsenin beni sahiplenmesini istemem. Kolelik olur bence o. Saygi duysun dersen anlarim. Sahiplenilmek insanin ezik olmasina neden olur.
aslında demek istediğim aidiyet hissi.kendimi hiçbir yere ait hissetmiyorum..anlatamıyorum sanırım

BENİM KİMSEM YOK.

Canim yeryuzundeki tek kimsesiz insan degilsin. yurtlarda buyumus gene de umudunu yitirmemis bir suru insan var. ayrica bir arkadas da demis sen psikolojini duzeltmezsen hayatina girecek insan da duzeltemez. negatif olursan, bu enerjiyi yayarsan insanlar senden uzaklasir. bir an once ruh halini duzeltmeye calis. burdan duyacagin tek sey daha kotulerini dusunup sukretmek. ama terapi boyle degil. terapiyi reddetme.

Dünyanın yükünü kendi omuzlarından kendinde kaldırabilirsin. Her şeyin bir kolayı var. Yalnızlık mı diyorsun? Evcil bir hayvan edin. Kendini bile unutuyorsun Bir yere gidip gelmek mi zor geliyor? Taksi tut ya da islerini olabildiğince kısa mesafede hallet. İnsanların sözleri mi rahatsiz ediyor? Mesafe koy. Kendine iyi bir kız arkadaş edin. Dertlerini onunla paylas. Ama önce düşünce tarzını değiştir ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…