- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Ailem bemden uc saat uzakta baska bir sehirde. Ben de yalnizim. Cocuguma hem annelik hem babalik yapiyorum. Sirtimi biridine dayamak gibi birsey dusunmedim hic.Allah bana saglik ve huzur versin dedim hep. Evet ben de yalnizim ama kendimi yalniz hissetmiyorum. Yalnizlik etrafin insan dolu olunca hissedilebiliyor. Tek basina ayaklarinin uzerinde durabiliyorsan kimseye ihtiyacin yoksa bundan daha keyiflisi yok.çevrende annen baban var mı kız kardeşin erkek kardeşin ? yeğenin vs..
BENİM KİMSEM YOK.
Canım devlet memuruyum ben de biliyorum o işlerin nasıl olduğunu. Boş kadro takip edeceksin. Arkadaşım var tayin olunmaz denilen üniversiteden bakanlığa geçiş yaptı. Kurum değiştir gerekirse.pat diye olmuyor hanımefendi devlette o tayin işleri.derdimi burada paylaşıyorum.arkadaşlık sitelerinde işim olmaz.
çevrende annen baban var mı kız kardeşin erkek kardeşin ? yeğenin vs..
BENİM KİMSEM YOK.
bu olabilir aslındaBi ev arkadasi edin .. tek yasama .. ben 1 sene tek yasadim isim geregi uzaktaydimailemden ilk zamanlar cok zevkliydi ama sonra allahim ne kotu gunlerde oyle... depresyona girdim neden girdim anlayamiyordum.. meger yalniz yasamaktanmis.. evime koyume donunce anlasdim kendime geldim resmen.. ne kadar arkadasin cevre olursa olsun evde ses olmasi bi baska.. tabiki o ses eşinin sesi olsa en guzeli.. ama en azindan kendini toprlamak adina bi ev arkadasi edin
aslında demek istediğim aidiyet hissi.kendimi hiçbir yere ait hissetmiyorum..anlatamıyorum sanırımSon birsey daha soylemek istiyorum. Ben kimsenin beni sahiplenmesini istemem. Kolelik olur bence o. Saygi duysun dersen anlarim. Sahiplenilmek insanin ezik olmasina neden olur.
olur.Nisanlinla evlen o zaman. Iyi kotu demeyeceksin. Cocugun olur, o paranin derdine duser sen beni sev dersin yuvarlanip bir sekilde gidersiniz.
aslında demek istediğim aidiyet hissi.kendimi hiçbir yere ait hissetmiyorum..anlatamıyorum sanırım
çevrende annen baban var mı kız kardeşin erkek kardeşin ? yeğenin vs..
BENİM KİMSEM YOK.
Yaw aç eski konularını oku. Nasıl olur dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?