ne olur yardım edin bana ne olur...

Suan en buyuk mutsuzluk sebebiniz nisanliniz gibi geldi bana.onunla evlenmeyi kabullenemiyorsunuz tiksindiginiz bi adam cunku. kendinizi neden mecbur hissediyorsunuz ki? yasinizdan dolayi mi? evlendiniz diyelim 1 ya da 2 yil sonra bosandiginizda daha mi mutlu olacaksiniz?

Cnm seni çok iyi anlıyorum benim eşimin aileside böyle boşanmış lar birbirleriyle konusmuyorlar çok şükür yuvamizi kurduk iki çocuğumuz var ama eşim kıymetini asla bilmiyor boşanmış ailenin çocuğu olmak zor onunla evlenmek daha da zor belki bu yüzden seninle beraber olmak istemiyorlardir

Destek mi oluyorsunuz köstek mi? Konu sahibiyle beraber olmak istemediklerini nereden çıkardınız ki

İnsanların temel ihtiyaçları vardır. Sizin de anladığım kadarıyla sevgi/aidiyet duygusuna ihtiyacınız var. Aileniz bunu yeterince size veremediğinden bunu karşılamak için bir ilişkiye başlamışsınız ancak bu ilişki size istediğiniz duyguyu tam olarak veremiyor. Bu yüzden de boşluğa düşmüşsünüz. Yani tabi bu benim gözlemim, buradan bakmak ne kadar doğru olur bilemiyorum.

Psikologa gitmek o kadar da kötü bir düşünce değil aslında. Tam tersine anlatmak sizi rahatlatacaktır, belki hayatınızı baştan planlamanız gerekecektir. Nişanlınızdan ayrılın ya da ayrılmayın diyemem, sizin için hayati önemi olan bu kararı siz kendiniz vermelisiniz. Ancak bu boşluğu doldurmak için de ben bir uzman yardımı almanızı öneriyorum yine de.

yani ne diyim ki kkhy pes!
Bence de pes.. İnsanlar için yargılamak çok kolay maalesef..
Yeni ortamlara, yeni uğraşlara dalarsan belki istediğin mutluluğu bulursun. Hiç belli olmaz, hayat bu
Ama az önce de dediğim gibi senin önce kendine destek olman gerek. Sen kendini ayağa kaldırmazsan başkası yapamaz. At umutsuzluğu, kötü düşünceleri. Silkelen. Yarın yepyeni bir gün. Herşey senin elinde.

Yahu benim ailemde bir surtu bekar bayan var ,evlenip ayrilanda hic evlenmeyende var ,
İnsan ozunde yalnizdir ,
Siz zannediyorsunuz ki biri gelecek yaralarinizi saracak ,hep boyle birine ihtiytac duymak bagimlilik hastalik,
Kendi kendine yetebilmek en buyuk basaridir ,
İyi bir psikiyatr ve psikologtan beraber yuruyen terapi alin

Destek mi oluyorsunuz köstek mi? Konu sahibiyle beraber olmak istemediklerini nereden çıkardınız ki
etrafinizdaki insanlar anne baba bile karşı çıkıyor boşanmış düzensiz ailenin çocuğu ile olmaz diye bizzat tecrübe ettim acı bir şekilde belki konu sahibesinin nişanlısı da o şekilde baskı görüyirdur onu demek istedim yani yanlış anlaşılmasın

Birilerinden birsey beklemeden kendi kendime yete yete de yalniz kaliniyor be kizlar. Ben oyleyim mesela. Evin tek kiziydim. Evde okulda carsida pazarda tek. Is yerinde gruplasma gibi tuhaf bir iliski var. Evlendim, ne nazlayanim oldu ne niyazlayanim. En bastan sorumlulugu cok ustlendim diye simdi karsimda dunya yikilsa umursamaz bir herif. Bir seyide kendi dusunmez. Ona koş,bunu dusun,sunu yap. Hep tek tek tek basina. Cok isterdim nazli nazli sevilmeyi,pamuklara sarilmayi olmadi malesef. Bazilari cok sansli.

Evlenip boşanmışsın gene hala sorunlu biriyle mi evlenmek istiyorsun sırf yalnız kalmamak için?
Sevgi ve ilgi açlığı var orası belli her konun nerdeyse ilişkiler evlilik boşanma boşanmış kadını alan olmaz herkes ona kötü kadın gözüyle bakar bilmem ne
Senin karşına adam gibi adam çıkmadıktan sonra bekar olman boşanmış olman fark eder mi?

Sizi asla anlayamayacağım sanırım.
Tek çocuğum benim de kardeşim yok.
Babam da vefat etti.
Geriye annem kalıyor. Allah omur versin ayrı sehirdeyiz sık gidiip gelmiyoruz ama.
Bu kadar.
Samimi arkadaşlarım vardı mesafe onlarla da araya mesafe koydu pek konuşmaz olduk.
Benim bir isim de yok. Bazen akşama kqdwr hiç yüz gormuyorum msela.
Oturduğum şehri de pek sevmiyorum haliyle çıkıp gezesim gelmiyor.
Ama mutluyum.
Yalnız kalsam da kendimle guzel vakit geciriyorum.
Çünkü hayatın ne getireceği hic belli değil. Bir gün annemi yada eşimi kaybedip yapayalnız kalabilirim. Allah göstermesin uzun omur versin tabii de.
Kafa dengi arkadaş bul.
Nisanlinla mutlu değilsen sırf yalnız kalmamak için evlenme. Evlilikte de yalnız kalabilirsin. İki kişi bir evde yalnız olmak daha can sıkar emin ol.

Benim aile ortamında da öyle Amerikan dizilerindeki gibi olmadı, buradaki bir çok kişinin de olmamıştır. Ama faturasını da kendime kesmedim. ailelerimizi kendimiz secemeyiz ama hayat yolumuzu secebiliriz. Sen zayıf güçsüz olmayı seçiyorsun. Burada ekonomik özgürlüğü olmadığı için senden kat kat fazla sıkıntı çeken kadın var. Elinde mesleğin ve hayatini surdurecek gelirin var.Yeni bir şehir ve yeni bir başlangıç. Seni zincirle bağlamıyorlarsa tabi.

Kimseniz yok mu. Rabbiniz varya yetmez mi. Intihar diyorsunuz. Rabnm bilir ama cennet kokusu almak istemiyorsaniz yol sizin yolunuz. Yasiniz kucukde degil. Belki sorun sadece birinin sahiplenmemesi degildir. Sorunlari Allaha yaklasark cozeblirsnz . O zaman anlarsiniz ne kadar bos seyler icin uzuldugunuzu. Once Allaha yaklasn duanizi ictenlikle yapn. Goreceksiniz guzelllikler sizi nasil buluyor. Neden hep olumsuzluklar uzerinden gtmissiniz. Burada ne dertler okuyoruz. Caresii yok dupeduz. Sizin isiniz var . Sagliklisinizdr. Yanlizlignz asil alemde size kefaret olacak. Gunahlarinizi silecek bunlari dusunmelisnz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…