- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Benim babamin annesiyle babasi da ayrilmislar hem de taa babam 4 yasindayken.babaannem baskasiyla evlenmis, dedem de baska bi kadinla evlenmis. babam da kimsesiz gibi buyumus, babamla babasi dusman gibiymis hep. uvey annesinin zulmunden dolayi kizkardesi 14 yasinda hastalanip vefat etmis. ama babamla annemin cook mutlu evliligi var. tartisma bile olmadi bizim evimizde. anneme cok baglidir babam. yani sizin tespitinize katilmiyorum ben. eger karsiniza duzgun biri cikarsa neden iyi bir evliliginiz olmasin ki? Allah karakterli, iyi ve ahlaki duzgun birini cikarsin karsiniza.tiksindiginiz bi adamla asla evlenmeyin, kendinize deger verin, dua edinailesi düzgün olanlar iyi bir aile hayatına sahip olanlar evlilik hayatında da başarılı oluyor.ama ailesi boşanmış, ailesinden ilgi sevgi görmemiş insaların gelecekteki hayatları da mahvoluyor.
çok yalnızım kızlar.anlatamıyorum kimseye.aklımı kaçıracak gibiyim.dayanamıyorum.kimsenin umrunda olmamak çok çok kötü bir duygu.ALLAH a sığınıyorum.ama bir yere kadar dayanabiliyorum.yapayalnızım.geride yıkılmış bir evliliğim.saçma sapan bir adamla yaptığım nişan tanıdıkça tiksindiğim bir insan var.
işim var şükür ama eve geldiğimde duvarlar beni boğacak gibi.ne olur demeyin sosyal çevre vs...hepsini yaptım.derin sıcak bir ilişki istiyorum.bana sahip çıkacak değer verecek..ama yok .olmadı.benim kendi ailem de olmadı ki bana sahip çıkan değer veren.YAPAYALNIZDIM HALA ÖYLEYİM...NE OLUR DEMEYİN BANA ÇIK SOSYALLEŞ PSİKOLOĞA GİT.ÇÖZÜM BUNLAR DEĞİL.
inanın bana değil.ihtiyacım olan şey bir insanla samimi sıcak bir ilişki kurmak.evlilik çocuk.diğer türlü olmuyor.bana asahip çıkacak arkamda olacak bir ailem yok.
bunu yazarken ağlıyorum dayanamıyorum.hayatımda ilk kez ciddi ciddi intiharı düşünüyorum.sevemedim ben bu dünyayı.kazandığım paranın önemi yok.yok işte.ne olur tutun elimden yardım edin bana çok kötüyüm..
Herkesin tek sahibidir Allah. Yalnız değilsin.ailesi düzgün olanlar iyi bir aile hayatına sahip olanlar evlilik hayatında da başarılı oluyor.ama ailesi boşanmış, ailesinden ilgi sevgi görmemiş insaların gelecekteki hayatları da mahvoluyor.
çok yalnızım kızlar.anlatamıyorum kimseye.aklımı kaçıracak gibiyim.dayanamıyorum.kimsenin umrunda olmamak çok çok kötü bir duygu.ALLAH a sığınıyorum.ama bir yere kadar dayanabiliyorum.yapayalnızım.geride yıkılmış bir evliliğim.saçma sapan bir adamla yaptığım nişan tanıdıkça tiksindiğim bir insan var.
işim var şükür ama eve geldiğimde duvarlar beni boğacak gibi.ne olur demeyin sosyal çevre vs...hepsini yaptım.derin sıcak bir ilişki istiyorum.bana sahip çıkacak değer verecek..ama yok .olmadı.benim kendi ailem de olmadı ki bana sahip çıkan değer veren.YAPAYALNIZDIM HALA ÖYLEYİM...NE OLUR DEMEYİN BANA ÇIK SOSYALLEŞ PSİKOLOĞA GİT.ÇÖZÜM BUNLAR DEĞİL.
inanın bana değil.ihtiyacım olan şey bir insanla samimi sıcak bir ilişki kurmak.evlilik çocuk.diğer türlü olmuyor.bana asahip çıkacak arkamda olacak bir ailem yok.
bunu yazarken ağlıyorum dayanamıyorum.hayatımda ilk kez ciddi ciddi intiharı düşünüyorum.sevemedim ben bu dünyayı.kazandığım paranın önemi yok.yok işte.ne olur tutun elimden yardım edin bana çok kötüyüm..
"Hayatin yuku "derken ? Bende oyle saniyordum, evlendikten sonra yeni hayat ve hayatin yuku hafifletmek.. O yonden yanilmisim. Cocuklar hastalandiklari zaman, okula basladiklari zaman, cevre sorunlari basladigi zaman ozaman anladim.. Sade bir konuda hafifledim, oda calismamakevet illa hayatımda bir erkek olmalı.çünkü kimsem yok ailemden.yapayalnızım.illa bir erkek olmalı ki hayatın yükü omuzlarımdan kalksın ve çevremde benim diyebileceğim bir ailem olsun.bunun için illa bir erkek olmalı evet.
Yalnizlik hayatin da kimsenin olmaması değil sevmediği insanlarin arasında olmak tir.hemen o adamdan ayril. Sevdiğin bir uğraş bul kendine. Gerekirse aileni cikart hayatından. Ve asla sevmediğini halde kimseyi çekmek zorunda hissetme kendini. Bazen en büyük mutluluk yalniz olmak tir.ailesi düzgün olanlar iyi bir aile hayatına sahip olanlar evlilik hayatında da başarılı oluyor.ama ailesi boşanmış, ailesinden ilgi sevgi görmemiş insaların gelecekteki hayatları da mahvoluyor.
sen sevgiye ac kalmıssın her dala tutunmussun ama tuttugun dllar kırılıyor.sabır dilek birgün önüne öyle biri cıkacak kı tüm sıkıntın onunla bıtecek ınan banaailesi düzgün olanlar iyi bir aile hayatına sahip olanlar evlilik hayatında da başarılı oluyor.ama ailesi boşanmış, ailesinden ilgi sevgi görmemiş insaların gelecekteki hayatları da mahvoluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?