ne olur yardım edin bana ne olur...

Tanidikca igrendigin adamla niye birliktesin hala....

Maddi sıkıntin yok kendine güzel bi hayat kur iyi arkadaş çevresi yap

Kafani rahatlat hayattan zevk alicak seyler yap hobiler bul keyif almayı ögren

Bakimli bi bayan olmaya hayret et

Karsina o arada cıkar biri ilgisini çektigin iyi bi insani buluncada evlen

O adamla evlencen nolcak konu acican yine mutsuzum diye!Elindekilerin kıymetini bil önce bi¿

Önce istemen ve heves etmen lazim yoksa sayarsin yerinde...yeni bi hayat kurmayi sıfirdan herseye baslamayi dene...imkanin var buna belliki bahaneler üretmeyi bırakmalisin...

ayrıca nişanlın olacak iğrenç adamla hala birliktesin sanırım sen o adamdan ayrılmadıkça nasıl yeni insanların gelip seninle tanışmasını bekliyorsun

boşanmış bir ailenin çocuğuyum ve gayet de mutlu bir evliliğim allahıma şükürler olsunçok düzgün bi hayatım var, burda boş boş konuşan kendi kötü talihinin suçunu genelleyerek başka şeylerde arayan insanları dinleme ve asla tiksindiğin bir adamla evlenme, aidiyet olsun derken yok olursun sonra, geçmişinle ve kaderinle yüzleş ve affet, gör bak hafifliceksin

Sahip kelimesi Türkçe den kaldırılsın ilk imza veren ben olucam. Bu nedir arkadaş. Neden sahip çıksın birileri size. Yalnızlık da öyle evlenip çocuk yapınca gecmiyor. Evliyim çocuğum var ve yalnizim. Çünkü dusundugunuzun aksine iyi olmak için birilerinin desteği sart değil. Ben iyi olamiyorum cevrem kalabalık olduğu halde. Beynim bozulmuş çünkü. Belli ki sizin de.

oncelik
[QUOTE="roseofgoldd, post: 48927155, member: 780747"esi düzgün olanlar iyi bir aile hayatına sahip olanlar evlilik hayatında da başarılı oluyor.ama ailesi boşanmış, ailesinden ilgi sevgi görmemiş insaların gelecekteki hayatları da mahvoluyor.
çok yalnızım kızlar.anlatamıyorum kimseye.aklımı kaçıracak gibiyim.dayanamıyorum.kimsenin umrunda olmamak çok çok kötü bir duygu.ALLAH a sığınıyorum.ama bir yere kadar dayanabiliyorum.yapayalnızım.geride yıkılmış bir evliliğim.saçma sapan bir adamla yaptığım nişan tanıdıkça tiksindiğim bir insan var.
işim var şükür ama eve geldiğimde duvarlar beni boğacak gibi.ne olur demeyin sosyal çevre vs...hepsini yaptım.derin sıcak bir ilişki istiyorum.bana sahip çıkacak değer verecek..ama yok .olmadı.benim kendi ailem de olmadı ki bana sahip çıkan değer veren.YAPAYALNIZDIM HALA ÖYLEYİM...NE OLUR DEMEYİN BANA ÇIK SOSYALLEŞ PSİKOLOĞA GİT.ÇÖZÜM BUNLAR DEĞİL.
inanın bana değil.ihtiyacım olan şey bir insanla samimi sıcak bir ilişki kurmak.evlilik çocuk.diğer türlü olmuyor.bana asahip çıkacak arkamda olacak bir ailem yok.
bunu yazarken ağlıyorum dayanamıyorum.hayatımda ilk kez ciddi ciddi intiharı düşünüyorum.sevemedim ben bu dünyayı.kazandığım paranın önemi yok.yok işte.ne olur tutun elimden yardım edin bana çok kötüyüm..[/QUOTE]
oncelikle Rabbim sabrını fazlasıyla artırsın öyle intihar felan sakindüşünme bak bunlar imtihan inan bana bizler çok saçma düşünüyoruz aslında olsekte kurtulsak diye ama malesef o öyle olmuyo iste anladığım kadarıyla sende benim gibisin benim içinde hayattaki en önemli şey aşk sevgi ama bende yasayamiyorum hemde evli olmama rağmen ruyalarimda bile bir adamın beni çok sevdgni cocuk.gibi sahiplenip sarildgmi görüyorum uyaniyorm ağlıyorum ruya diye duaunebiliyomusun ama hayatının güzel yanlarını görmeye çalış tek çözümün bu inanç yönün nasıl bilemem ama namaz kıl her nzamdan sonra Allaha dua et konus agla hatta bagira bagira bak bunu kesin yap öyle rahatlayacaksin ki sen bile inanamycaksin

Benim babamin annesiyle babasi da ayrilmislar hem de taa babam 4 yasindayken.babaannem baskasiyla evlenmis, dedem de baska bi kadinla evlenmis. babam da kimsesiz gibi buyumus, babamla babasi dusman gibiymis hep. uvey annesinin zulmunden dolayi kizkardesi 14 yasinda hastalanip vefat etmis. ama babamla annemin cook mutlu evliligi var. tartisma bile olmadi bizim evimizde. anneme cok baglidir babam. yani sizin tespitinize katilmiyorum ben. eger karsiniza duzgun biri cikarsa neden iyi bir evliliginiz olmasin ki? Allah karakterli, iyi ve ahlaki duzgun birini cikarsin karsiniza.tiksindiginiz bi adamla asla evlenmeyin, kendinize deger verin, dua edin

eş hayatın yükünü herzaman almıyor bazen eş de sana yük oluyor
Oyüzden sen kendinle barış istemediğin bir adamla asla evlenme sonra herşey düzelir
İlla doğurmak zorunda değilsin koruyucu aile de olabilirsin
Sadece kendine güven kendinle barış

Herkesin tek sahibidir Allah. Yalnız değilsin.

"Hayatin yuku "derken ? Bende oyle saniyordum, evlendikten sonra yeni hayat ve hayatin yuku hafifletmek.. O yonden yanilmisim. Cocuklar hastalandiklari zaman, okula basladiklari zaman, cevre sorunlari basladigi zaman ozaman anladim.. Sade bir konuda hafifledim, oda calismamak .. Oda arada sırada tetikliyir, ama ginide şükür... Bak ne guzel memurlugun var.. Eşim pazar gunu kpss girecek, ben ondanda heycanliyim.. Kendi kendime hayaler, sonra olmayinca gine huzun. Herseyin hayirlisi.. Evlenme konusunda kendini zorladikca, yanlis secimlerde yaparsin.. Acele etme tamam yaşın 35 ola bilir, ama gine mutsusun.. Bide nişanlinin tanidikca diyorsun. Tamam iste nişan ona derler, tanisma dönemin desin iste.. Evlenip ayrilmak daha zor olur, biliyorsundur..

Neden kendini ailem yok sahip cikmadi falan turk filmine bagliyorsun ki? Sevmedigin biriyle nisanliysan ayrilirsin, arkadasin yoksa bir spor salonu bir dernek bir kursa yazilirsin bu sayede sevgili de bulabilirsin. Once kimse olmadan da kendine yetebilecegine inan, senin kendine guvenini goren zaten sana gelir.
Not: hayatinda hic anne baba kardes aksam yemegi bile yememis bir aileye, aile kavramini bilmeyen bir hayata sahip olarak yaziyorum..

Sikintili bir ailenin vermis oldugu ozguven dusuklugu ve eksiklik var bence sende. Ama sunu da unutma kotu bir aileye sahip olman evlendiginde de kotu bir evliligin/ailen olacak anlamina gelmiyor. Sikintili bir ailem vardi ama cok sukur guzel bir evliligim var, simdiye kadar boyle oldu, bundan sonra da boyle olur umarim. Hem bir psikolog olarak hem de yasadiklarini kendi tecrubesinden anlayabilen bir insan olarak ozguvenini arttiracak seyler yapmani, 'sosyallesmeni', guzel ve kaliteli valit gecirmeye calismani, arkadas ortamini da kadin erkek karisik olacak sekilde ayarlamaya calismani onerebilirim. Emin ol ki sosyallesmeden istedigin gibi birisini bulma ihtimalin cok dusuk. Sosyalleseceksin ki daha cok insan taniyasin.
Bu arada nisanlini pek sevmiyorsun, aradigini bulamamissin sanirim. Nisanlandin diye evlenmek zorunda degilsin ya da daha once evlendin diye istedigin gibi birini bulamayacak degilsin... O yuzden olumsuz dusuncelerini degistirme yonunde adim atarsan zamanla istedigine daha cok yaklasacaksin. Rabbim gonlune gore versin insallah, ama sunu da unutma bir erkek her ne kdar kol kanat gerirse gersin, sicacik davranirsa davransin, bir kadinin krndi ayaklari uzerinde durmasi ve kimseye ihtiyacinin olmamasi ile es deger degildir. :)

Yalnizlik hayatin da kimsenin olmaması değil sevmediği insanlarin arasında olmak tir.hemen o adamdan ayril. Sevdiğin bir uğraş bul kendine. Gerekirse aileni cikart hayatından. Ve asla sevmediğini halde kimseyi çekmek zorunda hissetme kendini. Bazen en büyük mutluluk yalniz olmak tir.

Seni anlıyorum. şu anki çözümsüzlük duygunuda benim kız kardeşim 20 yaşındayken çok ağır bir depresyon geçirdi.Uyuyamıyor yiyemiyordu annem pencere kenarlarından çok aldı ağlayarak. İntihar edecek hiçbir sebebi yoktu.

Sadece beyninin bir tarafını kapamıştı.Elinde değildi.Başka türlü düşünemiyordu.
Seninde elinde değil,bir tarafa körsün sen şu an.Beyin bu.Bozulunca çok zor.
Çok doktor dolaştık. Hepimizin çok ümidi kestiğimiz anlar oldu.
Sonra artık gitti bu kız dediğimiz bir an son bir gayretle gittiğimiz doktor sağolsun ilaç ve terapi şeklinde doğru bir tedavi ile çözdü.
Şu an konusu geçerse hatırlayacağım Kadar uzak bir hatıra artık.
Evli çocuğu iyi bir işi var.O kız bu kadın değil sanki.
Güçlü kendinden emin.
Seninde şu anki duyguların elinde değil. Senin dezavantajın birinin senin elinden tutup doktor Doktor gezdirmemesi.
Sen yapacaksın bunu artık. Zorla kendini bir başla.
Bazı şeyler kendi kendine çözülmeyebilir yardım alman gerekir canım.
Birinin beyninde bir pencere açmasına izin ver tatlım. Yoksa debelenip durursun.

nişanlınızdan ayrılın ilk etapta ki sanırım mutlu değilsiniz onunla, sonra tayin isteyin başka şehire ve hayata sıfırdan başlayın. Tedbili mekanda ferahlık vardır bunu unutmayın

Ne kadar arabeske baglamissiniz ya inanmiyorum 35 yasinda bir kadinin boyle dusunebilecegine. 23 yasindayim, ailem birbirlerinden degil cocuklarindan bosanan insanlar. Siddetin her turlusunu gordum, 17 yasinda evden ayrildim. YAPAYALNIZDIM, RESIT BILE DEGILDIM. Ama ben degerli oldugumun farkindaydim ve kendimi kurtarmak istedim o insanlardan. Universiteyi kazandim okudum bitirdim. Evlendim, kocam olacak kisiye karsi hayattaki en buyuk sansim olacak demistim ama yok. Aldatti beni, karnimda bebegimle bosanma asamasindayim. Ben de calisiyorum bu arada ve her gun ama her gun Allah' ima sukrediyorum beni su anki halimle ben yaptigi icin. Gucluyum, kendime de bebegime de bakarim. Bunun icin basimda bir erkek olmasina ihtiyacim yok. Siz nasil tek basiniza basinizda bir erkek olmasi gerektigine inaniyorsunuz, aklim almadi. Birey olmanin tadina varamamissiniz. Hayatiniza kim girerse girsin mutsuz olacaksiniz.

Ben bu ailem soyle kotu ben boyle kotu buyudum gibi bahanelerin arkasina siginan insanlara saygi duymuyorum. Ben isteseydim her turlu kotu yola basvururdum. Soyle bir bakin eski konularima. Ben bu hayatta bir secim yaptim, hayatta kalmayi duzgun bir hayat surmeyi sectim. Calistim cabaladim ve kimse yok yanimda Rabbim var, ben varim dedim. O yuzden yasadiklarinizin arkasina siginmayin. Acizlik bu. 3.5 yasindayken yasadiklariniz sizin seciminiz degildi ama 35 yasindayken yasadiginiz her sey kendi seciminiz.

Tamam mutlu bir yuvan olsun bunun icin asla mutlu olamsm diyorsan ayril nisanlindan.sonra terapi al gercekten rahatla.ve cevrene evlenmek istedigini söyle.tum taliplerinle tanış gor mutlska birisiyle olacaktir.ne guzel isin var memur kadinla evlenmek isteyen cok olur.pozitif düşün birde bol bol dua et.unutma ki kalpler Allahin elindedir.sevecegin ve seni sevecek birini cikarir karsina insallah rabbim

sen sevgiye ac kalmıssın her dala tutunmussun ama tuttugun dllar kırılıyor.sabır dilek birgün önüne öyle biri cıkacak kı tüm sıkıntın onunla bıtecek ınan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…