ne olur yardım edin bana ne olur...

ay canım ya vakit ayırıp uzun uzun yazmışssın çok sağol.aslında dediklerin çok doğru ama bunalttı beni yalnızlık uzun zamandır yalnızım.şimdi sen yazmışsın ya yukarda çoluk çocuk falan.işte ne güzel kalabalık ortam falan diye düşünüyorum ama haklısn çok güzel analiz ettiğini düşünüyorum evliliği.aslında ben de o evlilik sürecine kadar kendimi geliştirsem.okusam gezsem falan yani içimde kalmasa diye düşündüm yazdıklarını okuyunca.

iyi ki varsınız.ferahlıyorum burada yazınca

Bu guzel bir sey. ve bunu yapmaya devam et. ama bir onceki actigin konuna son mesajinin tarihine bak bir de burdaki ilk mesajinin tarihine. iste o kadar ferahlik sagliyor. sen gene buraya yaz ama daha kalici cozumlere yonelmeni engellemesin bu.
En uzucusu ne olur biliyor musun? bir gun istedigin gibi bir iliski yasadiginda dertlerin sorunlarin bitmedigini gorunce, ic huzuru, tek basina da mutlulugu saglayamayinca bu sefer iki kisilik mutsuzluklar yasayinca buyuk yikima ugrarsin. bu kisim biraz kisisel tecrubeden de geliyor. insan dramla beslendikce bazen mutlu olmayi da unutuyor.
Terapi, terapi, terapi...

Çevrene haber sal arkadaşlarına vs ciddi niyette olanları katalog gibi önüne sererler hiç umudunu kaybetme. Kendi kendine bulamıyorsan çevreden yardım al öyle tanış.

açtığım konulara büyük bir iyi niyetle yazıyorsunuz.çok teşekkür ederim.terapi alacağım.söz.nasıl hissediyorum biliyor musunuz mutlu olduğum zamanlar oluyorkendi kendime diyorum ki ben mutlu olmamalıyım.bu mutluluk bana layık değil

evlenmek mutlu olmak için çözüm değilkii yada yanlız kalmamak için asla evlenilmez.geleceği göremezsin ki mutlu olacağının garantiside yok aynı evin içinde yabancı gibi olmaktansa tek başına kal daha iyi.sen kendine sahip çık allahtan hayırlısını iste.

Ben iki kere ilac kullandim. hepimiz bir suru konuda oyle tuhaf ruh hallerine dusuyoruz ki. icimden butun yasam enerjimin cekildigini fiziksel olarak hissettigimi bilirim. bos bos oturup hali deseni inceledigim sabahlar, stresten kusup ise oyle gittigim zamanlar, bir turlu bir iliski tutturamadigim yetmezmis gibi sacma sapan insanlarin (evli bir adamin) hayatima girmeye calismasi, o adam yuzunden istifa etmem, erkeklerden her seyden sogumam.
Inan geciyor. guzel gunler de geliyor.

peki evli misiniz şu an

Evlenme onunla lütfen
Daha beter mutsuz olacaksınnnnn, sevmediğin bir insanla aynı yastığa baş koymak...
Olmaz arkadaşım, tiksiniyorum demişsin, Allah korusun sen şimdi bile intihar etmek düşüncesine kapılmışsın
Ya ozaman ne olacak ((
Geri dön yol yakınken, hayatın ne getirip ne götüreceği belli olmaz sabret herşey güzel olur elbet
Ve herkes evlenmek zorunda değil zaten değil mi
Evlenme evlenmemelisinnn

Naçizane size iki tavsiyede bulunacağım:

1) Bir kliniğe gidip yumurtalarınızı dondurun. Devlette de var sanırım. Farklı kliniklerin ücreti ne kadar, müşteri memnuniyeti nasıl araştırırsınız, buradaki yorumları da okursunuz, ona göre seçersiniz. Sonra 38 yaşında, 40 yaşında, artık ne zaman istiyorsanız o yumurtaları kullanıp anne olma ihtimaliniz olabilir. Toplayacakları yumurta sayısını arttırmak için takviye kullananlar var. Coenzyme Q10, DHEA (bunun yan etkileri varmış galiba) vs. Araştırıp, doktora da sorup gerekiyorsa önce bunları bir süre kullanıp sonra işlemi yaptırırsınız.

2) Kendi konunuzu bırakın. Gidin başka insanların konularına düşüncelerinizi yazın. Özellikle nişanlısıyla, eşiyle, eşinin ailesiyle, kendi annesiyle, babasıyla, komşuyla yani ilişkilerle ilgili problem olan dertlere tavsiye yazın.

Ama biz sizi artık tanıdığımız için bence bu rumuzla rahat yazamazsınız, sizden beklenilen şeyler yazmaya çalışırsınız. Daha kendi derdine çare bulamamış bize yazıyor derler diye düşünürsünüz. O yüzden rahat rahat yazabilmek için bence yönetimden rica edin, ikinci bir üyelik alın.

Sonra dertlere, özellikle ilişkilerle ilgili olanlara en mantıklı çözüm önerilerinizi, tavsiyelerinizi yazın. Mantıklı bulduğunuz tavsiyeleri beğenme butonuyla beğenin. Kalbinize dokunan konuları takip edin, tavsiyelere uymuş mu, neler olmuş bakın. Uymamışsa tavsiyelerinizi yazmaya devam edin, ikna etmeye çalışın. Uymuşsa ama zorlanıyorsa destek olun, cesaretlendirin. Bir dert ne kadar çözümsüz gibi gözükse de, çok zor olsa da düşünüp çözüm bulmaya çalışın. Siz bulamazsanız ama başka bir üye mantıklı bir çözüm yazdıysa onu destekleyin. Bu şekilde beyninizi çözüm üretme, çözüm odaklı olma konusunda birkaç ay veya en azından 1-2 ay eğitin. Bu arada kendi dertlerinizi gelip buraya yazmayın. Ama isterseniz kendi kendinize düşünürsünüz tabii. Ama gelip burada konularınızı okumayın, yazmayın.

Birkaç ay sonra kendi konularınızı dışarıdan bir göz olarak okuyun. Ve onlara bir başkasının konusu olsa ne yazacağınızı düşünün. Hatta bunları bir kağıda veya bilgisayara tavsiye olarak yazın. Ve tüm bu tavsiyelere uyun lütfen. Alacağınız en değerli tavsiyeler bunlar olacak çünkü sizin içinizden gelecekler.

O zaman tiksine tiksine nişanlınızla devam edin.

Hayatında biri olmak zorunda değil. En azından geçici bir dönem bu fikirlerine ara ver. Yeni birini tanımak takıntı haline gelmesin ki yanlış insanla bir arada olup kötü şeyler yaşama. Ayrıca bir sürü annesi babası boşanmış ama iyi evlilik yapan insan var. Evlilik şans meselesi annede babada değil iş karşındakinde bitiyor

Cnm bu kadar umitsizlik neden ?
Eger kendini illa evlenicem ancak bu sekilde mutlu olurum diye sartlarsaniz inanin bana daha mutsuz olacaksiniz iyice tanimadan ikinci bi hata yapacaksnz sirf basimda erkek olsn diye
Acele etmeyin ne olur iyice taniyin size uymayani aman duselir diye hayatiniza sokmayin
Ne guzel memursunuz milyonlarca insan memur olma hayalinde
Benim bi esim var evt ama gunde sadece 1-2 saat gorebiliyorum sukur iyi bi insandir ama istediğim evlilik bu degil
Yani illa erkekle mutlu olunmuyo
Ailem var evt ama yok gibiler inan sanirim olmasalarda yoklugunu hissetmem
Demem o ki yalnizsaniz mutlu yasayacaginiz bi ev kurun eviniz vardir illaki bastan gozden gecirin sevdigibiz esyalari alin neyi yapmayi seviyorsaniz herseyi yapin arkadaslariniz vardir dahada arttirin. Kendinizi evlilige odaklamayin dua edin sabirli olun ne olur kendinizi sevin deger verinki dikkat cekesiniz
Hersey gonlunuzce olur umarim
Hayat bu dunyadan ibaret degil

harikasınız.yazdıklarınızı çok beğendim aynen öyle yapıcam 2.dediğinizi.1.si için hiçbir fikrim yok ama 2. dediğinizi şu andan itibaren yapıcam.

Nişanlınla illa evlenecek değilsin. Yaşında cok değil. Mutluluk istiyorsan eğer bu saaten sonra geç deme kim bilir belki birkaç yıl içinde istediğin mutluluğu bulursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…