NE OLUR YARDIM EDİN BANA :(

Şöyle özetleyeyim ananem onun için sevdiği tursulari koydu verdi o Seviyo diye komposto yapıp verdi yengem o seviyor diye üzüm yaprağı sarar bize oraya gittiğimizde annem o seviyor diye pilavı sade yapar kaldı ki benim tarafım yemeyi icirmeyi seven insanlardır önüne ne koyacağını şaşırırlar denize giderler bizide çağırırlar sizde gelin diye pikniğe giderler aynı şekilde annem kaç kez mangala çağırdı gittik hala diyo kızım esinin musait olduğu zaman gelin mangal yapalm diye artık utanıyorum kendi aileme mahçup duruma düşüyorum gibi geliyor bunu anneme söyledim oturdu ağladı benimle öyle şey mi olur sen benim kızımsın bidaha böyle şeyler düşünme falan dedi kaldı ki ben ne onun ailesinden ne de akrabalarından bırakın bunları binde birini görmedim bile diyorum ya çay içeriz kimse bi bardak daha içsene demez bunu eşime diyorum bak bizimkiler böyle Sizinkiler böyle yinede nankörsun diyorum benim ailem banada demiyor bi bardak iç diye sana niye desinki diyor e benim annem sen seviyorsun diye pilavı sade yapıyor bu kadarına kadar düşünüyor devamli ye oğlum ye oğlum bak bunu sen seviyorsun diye yaptım diyor dediğimde eşimde yapmasınlar napıyım diyor YANİ UZUN LAFIN KISASI DEMİYOR Kİ HAKLISIN BENİM AİLEM BÖYLE SİZİNKİLERDE BÖYLE SEN ELİNDEN GELENİ YAPIYOSUN AILEM ICIN BEN GÖRÜYORUM DESE YEMİN EDERİM GAM YEMİCEM YAA
vallahi diyecek söz bulamıyorum
inanın yerden göge kadar haklısınız ama sizi bu adam yer bitirir
bunları söylelemke istemem ama cok zor inkar eden ve nankör koca
lafa bak yapmasın yahu bir minnet et
aynı canım benim ailemde öyle yedirir içirir etler butlar kırk yıl gelmemiş agır misafir geliyor gibi hazırlanırlar dört dörtlük allah tan diyorum ya tek fark benimki allah var inkar etmez görür insanlıklarını hörmeti el pence durur cok sükür
beni asla kısıtlamaz annengile git sıkılma der
biz gidecegmz zaman asla ikiletmez gider mırın kırın etmez gidincede güzelce oturur
asla yüz göz asmaz misss gibi oturur kalkarız:nazar::nazar:

Arkadaşlar ben yeni üye oldun aranıza 1 buçuk yıllık evliyim ilk günden beri takip ediyorum sizi aynı dertte olanları okuyorum falan ama artık dayanamadım ve bende sizlere derdimi açmak istedim
Benim sorunum şu; evlendiğimiz günden beri eşimle ilgiliyim alakaliyim her türlü ihtiyacını karşılıyorum yeme içme hizmet ilgi alaka herseyini hizmetini ediyorum o benden ailesine daha yakın olamamı istiyo olmaya çalışıyorum oraya giderken pasta börek yapıyorum konuşuyorum muhabbet ediyorum güler yüz gösteriyorum ama eşim benim aileme tam tersi davranıyor yinede onu yaptığını yapmıyorum az önce dediğim gibi devam ediyorum ama 1.5 yıl oldu eşim hala ayni seyi diyor AİLEME SOĞUKSUN diyor bende en sonunda patladım sen benim aileme böyle böyle davranıyorsun bense böyle dedim o yine bildiğini okuyor sizce ne yapmalıyım?

Bundan dolayı evliligimzde hep tartışmalarımz oluyo boşanmayı bile düşünür oldum artık
Sanırım bizim toplumumuzda her konuda olduğu gibi evlilikte de hep fedakarlık kadından bekleniyor eşin senin ailene souk davranabilir ama sen onun ailesine hep sıcak davranmak zorundasın hep hep hep daha fazlası kadından bekleniyor bıktım artık.

Arkadaşlar ben yeni üye oldun aranıza 1 buçuk yıllık evliyim ilk günden beri takip ediyorum sizi aynı dertte olanları okuyorum falan ama artık dayanamadım ve bende sizlere derdimi açmak istedim
Benim sorunum şu; evlendiğimiz günden beri eşimle ilgiliyim alakaliyim her türlü ihtiyacını karşılıyorum yeme içme hizmet ilgi alaka herseyini hizmetini ediyorum o benden ailesine daha yakın olamamı istiyo olmaya çalışıyorum oraya giderken pasta börek yapıyorum konuşuyorum muhabbet ediyorum güler yüz gösteriyorum ama eşim benim aileme tam tersi davranıyor yinede onu yaptığını yapmıyorum az önce dediğim gibi devam ediyorum ama 1.5 yıl oldu eşim hala ayni seyi diyor AİLEME SOĞUKSUN diyor bende en sonunda patladım sen benim aileme böyle böyle davranıyorsun bense böyle dedim o yine bildiğini okuyor sizce ne yapmalıyım?

Bundan dolayı evliligimzde hep tartışmalarımz oluyo boşanmayı bile düşünür oldum artık
kısasa kısas yap o zaman cnım sende

Back
X