Lekeler, Çiller ne olur yardim edin....cilt lekelerim we acilan gozeneklerimden nasil kurtulucam...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Cnm ben dun gece bi maske uyguladim gayet dogal ve ise yariyooo mutlaka dene iki tatli kasigi limon suyu bir tatli kasigi karbonat en onemlisi eksimis sut iki yemek kasigi gece sur sabah ilik suyla durula farki goruceksin haftada iki defa uygulansa superrr oluyooo

Öncelikle konu açarken lütfen sorununuzu başlıkla anlatmak yerine mesajın içeriğine yazınız.Cilt lekeleri için soğan kürü ile leke tedavisi diye bir konu vardı oraya bakmanızı öneririm.Oldukça fayda gören olmuştu..

profesyonel cilt bakımı, ben son care olarak gittim, keşke başta gitseymişim diyorum

Bazı doktorlar bu sorunları rahatlıkla hallediyorlar cnm benm doktorumda uygulamalar yapıyor cilt bakımı kesinlikle profesyonel olmalı ..

Benimde gözeneklerim vardı.çogu yolu denedim.ama en iyisi elma sirkesi+su karışımı.yüzünü temizledikten sonra tonik olarak kullan.pamukla uygula.bikaç dakika yüzünde kalsın.sonra yıka.akşam yapılması gerekio.gündüz uygulanmaz.hergün uygula.cilt toniğin olsun yani.

Haftada iki günde maske olarak 1 adet yumurtanın akı+ 1 yemek kaşığı organik bal karıştır uygula.maske ve toniği yaparsan..faydaları:gözeneklerin sıkılaşır.cildin nemlenir.lekelerin gider.kırışıklıklara iyi gelir.elastikiyet kaybını önler.cildin sıkılaşır.ben uyguluyorum çok faydasını gördüm.

Haaa birde cok iyi bir güneş koruyucu kullan.sebamed la roche bioderma falan deil..hamilton , daylong vs gibi yüksek koruma teknolojili ürünler kullan

ne kadar sürede sonuç alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…