Ben cok aptalım biliyorum. Buraya defalarca yazdım. Akıl istedim. Buraya yazınca biraz rahatlamış hissediyorum en azından. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Aldatmalar hakaretler yasadım. Beni aldattğı kızla bir geziye gittim diye arayıp konusmus. Ben ona cok anlam yükledim. O bitti dediğinde yalvardım agladım. O ara boşluktaydım ondan öyle bir hataya düştüm demsti. Gelgitler yasadım hep bi yanım bitir unutursun dese de bi yanım da onu bırakma bir daha böyle sevemezsin diyordu. Öğretmenim ve o da lise mezunu suanda da işi Yok annem öğrenince cok üzüldü. Suanda ayrıldığımı biliyor. Üzülme deyip duruyor nasıl kendine layık gördün o seni hak etmiyor işi Yok eger evlenirsen paranı yer oturur diyor. O böyle deyince daha cok ağladım cünkü ben gercekten evlenmek istedim. Keske sevmemiş olsaydım da ama suan bile seviyorum. Bana o kızla aynı yatakta bassan beni asla beni bırakamazsın demisti. O kızla cıkacam göreceksin dedi. Hattımı kıracam yurtdışına gidicem bütün hesaplarımı kapatacam bi fotoğrafımı bile göremeZsin dedi. Ama hala tüm hesapları acık. Beni engellediği sosyal medyadan acmıs. Bu sefer kapattım her seyi. Ama ölü gibiyim her an aklımda . Biri bahsetse gözlerim doluyor. Annem biri çıkınca karsına bugünlerine yanarsın diyor ama suan ne birini istiyorum ne de mutlu olurum gibi geliyor. Cok mutsuzum her seyi silebilsem Keske Zihnimden ;(