ne olur yardım edin kararsızlıktan düşünmekten mideme kramp giriyor

Canım kesinlikle haklısın bence Bende çok karşıyım alkole yani arada sırada neyse de hep hep olmaz ya

peki ne yapmam lazım nasıl soğutabilirim 20 yasından beri içmiş hep içtim diyor başka hic kötü alıskanlıgım yok dior.ama çok iyi bir insan melek gibi kaybetmek istemiorum da onu seviorum da buna karşılık bile bile hata yapmak da istemorum

bunu öncelikle kendinin istemesi gerekir ama sanırım erkek arkadaşın vazgeçmeye yanaşmıyor:26:

Bıraktırman zor canım ya benim için bırak demiyor musun mesela ne diyor?

içkiyi bana tercih ediyosun dedim.bir içki yüzünden silcek misin beni diyor. sen beni bırakıosun ben seni bırakmıyorum beni terkeden sensin dedi en son.yok hic yanasmıor sizce ayrılsam daha mı iyi?

İradesiz bir erkek.
Bu adamla bir gelecek dusunulemez. Ondan ne köy olur ne de kasaba. Kulagına kupe olsun.

1,5 yıldır evliyiz eşim 2-3 kez alkol aldı ve aynı yatağı paylaşmak o kadar kötü ki, bir ömür bu kokuyla yaşanırmı iyi düşün canım yaa

içki yuvayı dağıtır bir arkadaşımdan biliyorum canım eşi cok içiyordu başlarda hiç önemsememiş eşi sigarayı bırakırım içkiyi bırakmam demiş arkadaşımda nasılsa evlenince bıraktırırm demiş ama...şiddet bile gördü içip içip eve gelmeler arkadaşımda söylenince ona tokat atmalar hırpalamalar..ertesi gün pişman olunca affetmiş arkadaşımda birdaha yapmıcam deyip yemin etmiş eşi inanmış arkadaşım ama aynı olylar hemde daha da ağır şekilde devam etmiş cok pişman oldu evliliğimin de gençliğiminde tadını cıkaramadım der hep.yinede son karar senin canım sonuçta onu en iyi tanıyan sensin ya içki ya ben diye rest cek istersen belki aklı başına gelir inşallah Allah yardımcın olsun

cnm evlendikten sonra daaha kötü olur gibi, bide arkadaşlarım gelip gider diyosa, toplanıp evde içmeler başlayacak,zamanla seni bile bozar gibi geliyo çok iyi düşün cnm

dün akşam konustum dayanamadım bu boyle yurumez dedim ara vermenn manası yok sen değişmiceksin dedim sonra o da ben buyum değişmem dedi. hayata bakısım bu dedi. sen içkiyi biilmediğin icin cok kotu gozle bakıosun , ben seni içkiliyken cok aradım cok msj cektim sana yanlıs bişe yaptım mı sen ayrılmaya heveslisin sevmiosun benidedi gercekten yapmadı. ama ben bu korkuyla yapamam dedim. sonunda ayrıldık. cok ağladım gece cok üzüldüm yani bi içecek bu su iç kola ic bunu bana yapmayahakkın yok beni artık arama diye msj attım. üzüldüğüne cok eminim ama demekki bu kadar bagımlı bırakamıo içkiyi benden ayrılmayı goze alıo ama onsuz yasayamıo demekki baştan bilseydim asla başlamazdım

dün akşam konustum dayanamadım bu boyle yurumez dedim ara vermenn manası yok sen değişmiceksin dedim sonra o da ben buyum değişmem dedi. hayata bakısım bu dedi. sen içkiyi biilmediğin icin cok kotu gozle bakıosun , ben seni içkiliyken cok aradım cok msj cektim sana yanlıs bişe yaptım mı sen ayrılmaya heveslisin sevmiosun benidedi gercekten yapmadı. ama ben bu korkuyla yapamam dedim. sonunda ayrıldık. cok ağladım gece cok üzüldüm yani bi içecek bu su iç kola ic bunu bana yapmayahakkın yok beni artık arama diye msj attım. üzüldüğüne cok eminim ama demekki bu kadar bagımlı bırakamıo içkiyi benden ayrılmayı goze alıo ama onsuz yasayamıo demekki baştan bilseydim asla başlamazdım

Eğerki seni gerçekten seviyorsa ilerki günlerde seni arayıp tamam istediğin gibi olsun der..Seven insan içki için sevdiğini bırakmayı göze alamaz.Eğer aramazsada sil aklından çünkü seni belli hiç sevmemiş.Yada bu adam alkolik içkiden vazgeçemiyorsa..

kararından dolayı seni kutluyorum,gayet mantıklı düşünüyorsun canım.''evlenince düzeltirim''
deniyor ama çevremizde duyduklarımıza göre evlendikten sonra düzeleni görmedim.
bırak düzelmeyi bin beter olanıda var.
hakkında hayırlısı neyse o olsun.

cok guzel bi karar vermissin .tebrik ediyorum.alkol bagimlilari surekli ben sarhos degilim,ben alkolik degilim,sana kotu bisey yapiyor muyum? der.hem bastan sana soylemis ickiyi asla birakmiycagini.evlenince arkadaslari eve gelse daha beter.alkol alan insanin ne yapacagi belli olmaz.arkadaslarindan da hos olmayan hareketler de gorebilirdin.cok mantikli bi karar verdin.belki su an uzulursun ama inan gelecegin icin cok onemli.bu arada belki ickiyi birakicam falan diye seni geri dondurme cabalarina girebilir.inanma!

canım hakkında hayırlısı olsun bence çok doğru bir karar vermişsin içkiye seni tercih ediyorsa evlenincede değişmez inan evlilik o kadar kolay değil insanın bir ömür yaşayacağı adamı iyi seçmesi lazım ömrün biter en güzel yıllarında
umarım karşına seni gerçekten el üstünde tutan seven saygı duyan hayırlı bir insan çıkar :))

Alkolü tercih eden adam sizi hayat boyu mutsuz eder!!!!
Bunu sakın unutmayın!!!
Şimdi üzüleceksiniz ama ömür boyu gözyaşı dökmekten çok daha iyi bana inanın!!!

çok doğru bir karar.
ileriki zamanlarda aararsa 'sensiz olamıyorum,içkiyi bırakacağım'dese bile inanma.
bence hayatına yeni bir yön ver ve o kişiyi tamamen çıkar hayatından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…