- 30 Aralık 2009
- 24.100
- 97.692
- 1.123
Yok ben de edecegim beraber ilerlersek bu iş daha da neticelenir.Ben ederim tesekkurler
Konuyu sileseniz de geri geliyor.Yardimlariniz icin tesekkur ederim
Boş verKonuyu sileseniz de geri geliyor.
Size yardım amacli sorulan sorulardi.
Siz butun önerilere olmaz diyorsunuz
Ben de ben de. Ne kadar çok şikayet o kadar hızlı işlem vee bi o kadar da çabuk kurtarılan bir hayatYok ben de edecegim beraber ilerlersek bu iş daha da neticelenir.
arkadaşım hamileyken eşinden şiddet görüp darp raporu alıp şikayetçi olmuştu açtığı dava 7 sene sürdü sonundada zaten adam 5 ay ceza aldı onuda yatmadı tabi bu 7 senelik süre içerisinde defalarca kapısına dayandı kafasına silah dayadı her seferinde uzaklaştırma aldı ama hiç bir faydasınıda görmedi , malesef kadına sahip çıkılmıyor kadınlarda çevrelerinde bunu gördükçe adım atmaktan korkar hale geliyor.Koskoca Türkiye Cumhuriyetinde mi herkesi taniyolar ? Kim bu nerenin lideri ? Alt tarafi farkli elemana para vermemek icin karisini calistiracak kadar ucuz insanlar ne abarttiniz. Gidin darp raporu alin kadese basin ihbar edin , ne bu sekilde ezdiriyosunuz kendinizi. Beyninize oyle bi yerleştirmişsiniz ki her seyi olmaz diye atin adimi kacin kurtarin kendinizi .
Bu kadarda 10 sene dayak bakın bir değil iki değil 10 sene eziyet tüp bebek ayrı evler kadese bastım basmadim basarım demeler önce tamam sonra yok demeler ayrı hayat kuracak param var aslında hem kocadan dayak hem aynı dükkanda kocadan gizli oteberi satip parayı cebe indirip aynı şehirde ana baba ile konusturulmadigini söyleyip ailemi arayacağım demeler böyle birşey olması içinde baya uzayda zincirlenmis bı yerde falan oturuyor olmalı her gün dayak buraya bu kadar saat konuyu yazdı mesela eşi okursa bu kadar korkan insanın ne olacak o zaman aniden görse elinde yaşıda küçük değil internet çağı her kadın herşeyi biliyor neredeyse çok tutarsızlık vardı kadese basmadan darp raporu almadan avukat tutmak istemesi adama jandarma polis birşey yapamaz deyip avukat buldum demesi .Var mağdurlar tamamda her mağdurum diyen ne kadar doğru buraya yazan zaten ayrılmak falan istiyor değil bu ülkede ayrılıp öldürülen kadınlar var evet doğru fakat böyle her öneri her yardıma her fikrede olmaz yapamam olmaz baskıcı olmaz edemem sonra gizli param var istesem hayat kurarım istesem şunu yaparım yani.Arkadasiniz kurtulduysa sevindim şikayet etmesede o silah kafasına dayanır bir gün patlardi.Tamam korka bilir fakat bunun faydası yok o dayak illa bı gün daha kötüsü ile sonuçlanır zaten bir şekilde her yolu deneyecek insan anlatıp gidenlerde var etrafımızda kocamı seviyorum diye şikayetini geri alanlarda hepsi korkudanmi bazıları düzenim kafasindan onu bilemiyorum.Yardim istemeyene yardım edilemez zaten bunu biliyorum sadece.Senelerce dayak yediği halde ayrılmayan kocamdir döver sever diyenlerde çok eskilerde kalmış değil zaten valla yardım edeyim diyorum sen aile meselem karışma kocam o benim diye bana saydirani bile gördüm.O yüzden konu sahibi doğru yada yanlış bilemem Öyleyse de Allah kurtarsın istediği bu çünkü buradanda yardım edelim denildi istemedi biz ne yapabiliriz başka .Derdini dinleyip vah vah demekten üzülmekten başka o zaman .Devlete yeni kanunlar daha ağır cezalar daha iz kaybettirici önlemler gerekli o zaman belkide Yani kimse destek olmayıp korkutup kaçırıyor değil kimseyi fakat cesaret vermekle olmuyor o iş neyse gereken yapmak zorunda bunu yaşayan kadın başka türlü çıkamaz o iştenarkadaşım hamileyken eşinden şiddet görüp darp raporu alıp şikayetçi olmuştu açtığı dava 7 sene sürdü sonundada zaten adam 5 ay ceza aldı onuda yatmadı tabi bu 7 senelik süre içerisinde defalarca kapısına dayandı kafasına silah dayadı her seferinde uzaklaştırma aldı ama hiç bir faydasınıda görmedi , malesef kadına sahip çıkılmıyor kadınlarda çevrelerinde bunu gördükçe adım atmaktan korkar hale geliyor.
Kesinlikle katılıyorum size aslında kendisi kabullenmiş bile çoktan gitmeye cesaretide yok heveside bence. Çünkü kurtulmak isteyen herşeyi göze alıyor.Bu kadarda 10 sene dayak bakın bir değil iki değil 10 sene eziyet tüp bebek ayrı evler kadese bastım basmadim basarım demeler önce tamam sonra yok demeler ayrı hayat kuracak param var aslında hem kocadan dayak hem aynı dükkanda kocadan gizli oteberi satip parayı cebe indirip aynı şehirde ana baba ile konusturulmadigini söyleyip ailemi arayacağım demeler böyle birşey olması içinde baya uzayda zincirlenmis bı yerde falan oturuyor olmalı her gün dayak buraya bu kadar saat konuyu yazdı mesela eşi okursa bu kadar korkan insanın ne olacak o zaman aniden görse elinde yaşıda küçük değil internet çağı her kadın herşeyi biliyor neredeyse çok tutarsızlık vardı kadese basmadan darp raporu almadan avukat tutmak istemesi adama jandarma polis birşey yapamaz deyip avukat buldum demesi .Var mağdurlar tamamda her mağdurum diyen ne kadar doğru buraya yazan zaten ayrılmak falan istiyor değil bu ülkede ayrılıp öldürülen kadınlar var evet doğru fakat böyle her öneri her yardıma her fikrede olmaz yapamam olmaz baskıcı olmaz edemem sonra gizli param var istesem hayat kurarım istesem şunu yaparım yani.Arkadasiniz kurtulduysa sevindim şikayet etmesede o silah kafasına dayanır bir gün patlardi.Tamam korka bilir fakat bunun faydası yok o dayak illa bı gün daha kötüsü ile sonuçlanır zaten bir şekilde her yolu deneyecek insan anlatıp gidenlerde var etrafımızda kocamı seviyorum diye şikayetini geri alanlarda hepsi korkudanmi bazıları düzenim kafasindan onu bilemiyorum.Yardim istemeyene yardım edilemez zaten bunu biliyorum sadece.Senelerce dayak yediği halde ayrılmayan kocamdir döver sever diyenlerde çok eskilerde kalmış değil zaten valla yardım edeyim diyorum sen aile meselem karışma kocam o benim diye bana saydirani bile gördüm.O yüzden konu sahibi doğru yada yanlış bilemem Öyleyse de Allah kurtarsın istediği bu çünkü buradanda yardım edelim denildi istemedi biz ne yapabiliriz başka .Derdini dinleyip vah vah demekten üzülmekten başka o zaman .Devlete yeni kanunlar daha ağır cezalar daha iz kaybettirici önlemler gerekli o zaman belkide Yani kimse destek olmayıp korkutup kaçırıyor değil kimseyi fakat cesaret vermekle olmuyor o iş neyse gereken yapmak zorunda bunu yaşayan kadın başka türlü çıkamaz o işten
Başkasından aldığın cesaretle 5 adım gider sonra geri dönersin psikolog degilki normal insanlar yada kanun adamı degilki nereye kadar destek olsunlar yapılabilecek herşeyi her yardım kuruluşunu yazmaktan ve şahit olduğum bir olayda sahitligimi isterse yapmaktan başka ne gelir insanların elinden ihbar istemiyorlar kendileride etmiyorlar yok çözüm ovzamanKesinlikle katılıyorum size aslında kendisi kabullenmiş bile çoktan gitmeye cesaretide yok heveside bence. Çünkü kurtulmak isteyen herşeyi göze alıyor.
Evet her şeye bir bahane her çözüme bir başka bahane sunmuş kendisi.Başkasından aldığın cesaretle 5 adım gider sonra geri dönersin psikolog degilki normal insanlar yada kanun adamı degilki nereye kadar destek olsunlar yapılabilecek herşeyi her yardım kuruluşunu yazmaktan ve şahit olduğum bir olayda sahitligimi isterse yapmaktan başka ne gelir insanların elinden ihbar istemiyorlar kendileride etmiyorlar yok çözüm ovzaman
Diyelim mağdur İşin en kötüsü de ne biliyormusunuz hani giderse bu adam ona zarar verecek ya kalirsada verecek giderse çocukları göremeyecek ya hani şimdi sanki o darp edilmiş haliyle cokmu görüyor o ağlayan gözlerle bu çok acı işte insanın ölüm korkusu ve yaşam arzusu arasindaki korku sıkışmışlık yani bunu kendisi anlayıp canına tak etme olayına gelmesi lazım .10 senedir gelmemiş .Ve kanunlar daha etkili olmalı gerçekten şikayet edip kendini çocuklarını kurtarmak isteyenler için zarar görmeden tehdit olayında bile ağır önlemler olsa keşke bu bizi aşıyor işte kahretsinki İnşallah arkadaşınız kurtulmuştur umarım başına kötü hicbirsey gelmeden atlatır süreci sonuçta elinden geleni yapıyorKesinlikle katılıyorum size aslında kendisi kabullenmiş bile çoktan gitmeye cesaretide yok heveside bence. Çünkü kurtulmak isteyen herşeyi göze alıyor.
Zaten her türlü zarar görüyor , ufacık bir umut ışığına bile koşmalı insan. evet arkadaşım kurtuldu şimdi çocuğuyla şahane bir hayatı varDiyelim mağdur İşin en kötüsü de ne biliyormusunuz hani giderse bu adam ona zarar verecek ya kalirsada verecek giderse çocukları göremeyecek ya hani şimdi sanki o darp edilmiş haliyle cokmu görüyor o ağlayan gözlerle bu çok acı işte insanın ölüm korkusu ve yaşam arzusu arasindaki korku sıkışmışlık yani bunu kendisi anlayıp canına tak etme olayına gelmesi lazım .10 senedir gelmemiş .Ve kanunlar daha etkili olmalı gerçekten şikayet edip kendini çocuklarını kurtarmak isteyenler için zarar görmeden tehdit olayında bile ağır önlemler olsa keşke bu bizi aşıyor işte kahretsinki İnşallah arkadaşınız kurtulmuştur umarım başına kötü hicbirsey gelmeden atlatır süreci sonuçta elinden geleni yapıyor
Çocuklarının böyle iğrenç bir babayla zaten güzel bir gelecekleri olamazBen 33 yasinda 15 senedir evli bir bayanim..tedavi gorerek tup bebekle olan 3 cocugum var..esimin kalabalik ailesiyle birlikte yasiyorum..her gun calismak zorunda oldugum bir isim var..is derken..esimin isi..ben calisiyorum..hic para vermezler..sigorta yapmazlar..ben biraz fazla satip her gun cebime ucyuz..dortyuz lira para alirim onlardan sakli..bu birikimlerimle su anda kendimi bir hayat kurabilirim..ben zaten burda calisiyorum..baska yerde de calisip hayatima devam edebilirim..esim cok anlayissiz biri..soyle ki..ayni evde bile kalmiyoruz..ne kocalikdan haberi var..ne babalikdan..ben kendine bunlari soyleyince de dayak yiyorum..annemle babamla konusmama izin vermiyor..gorusturmuyor onlarlar..bi bayan avukat buldum kendime..dava acalim kurtul bunlardan diyor..daha oncede basima geldi..ayrilmak istedim..cocuklarini vermem..bosayamazsin beni..sana kotu seyler yaparim diye tehdit etti..dun aksam da yoruldum artik calismak istemiyorum deyince yine dovdu beni..darp raporu almaya gidemem..burdan cikmama izin vermez..okula dahi yollamaz cocuklarimin yanina..surekli calismak ona ve ailesine para kazanmak zorundayim..hayatimi burda cocuklarim icin evli kalarak mi..yoksa gidip bosanip..kendi hayatima..cocuklarimin gelecegine duzen kurmak icin mi devam etmeliyim..nolur bana bir fikir verin..gunlerim gecelerim zehir oldu yillardir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?