Ne olur yardim edin..kimseye derdimi anlatamiyorum..boguluyorum sanki..

Eşiniz sizi hep gözaltında tutuyor hiç yalnız bırakmıyor da birde dövuyor darp raporu bile almaya gidemiyorsunuz ya dükkanda gizli ondan nasıl satış yapıp o parayı ayrı kazaniyorsunuz arkası donukkenmi her gün 300 400 TL cebinize onu nasıl yapıyorsunuz yanınızda iken eşiniz hani hiç yalnız bırakmıyordu esinizin işinde çalışırken ya yani avukat dava açınca öğrenince ne olacak bu olana kadar karakol kades daha mantıklı gelmeli size aslında birde aynı evde kalmıyoruz yazmışsınız üstelik bu adam nasıl sizi hem yalnız bırakmıyor hem ayrı evde kalıyor çocukların okuluna gidemem yoksa yazmissiniz demekki oraya gidebiliyorsunuz avukatı bulan careyide bulur gidin ailenizin yanına dava açın velayetini isteyin çocukların yoksa artık bilemiyorum parada var biriktirdiğiniz avukat bulmayida yapmissiniz korkmadan gerisi artık boş laf inandırıcı değil zaten okudum şimdi kendim halledicem bunca yıl dayandım demişsiniz ben zaten hiç Karismiyorum ihbar falan da etmem size iyi şanslar diliyorum

arkadaşım hamileyken eşinden şiddet görüp darp raporu alıp şikayetçi olmuştu açtığı dava 7 sene sürdü sonundada zaten adam 5 ay ceza aldı onuda yatmadı tabi bu 7 senelik süre içerisinde defalarca kapısına dayandı kafasına silah dayadı her seferinde uzaklaştırma aldı ama hiç bir faydasınıda görmedi , malesef kadına sahip çıkılmıyor kadınlarda çevrelerinde bunu gördükçe adım atmaktan korkar hale geliyor.

Bu kadarda 10 sene dayak bakın bir değil iki değil 10 sene eziyet tüp bebek ayrı evler kadese bastım basmadim basarım demeler önce tamam sonra yok demeler ayrı hayat kuracak param var aslında hem kocadan dayak hem aynı dükkanda kocadan gizli oteberi satip parayı cebe indirip aynı şehirde ana baba ile konusturulmadigini söyleyip ailemi arayacağım demeler böyle birşey olması içinde baya uzayda zincirlenmis bı yerde falan oturuyor olmalı her gün dayak buraya bu kadar saat konuyu yazdı mesela eşi okursa bu kadar korkan insanın ne olacak o zaman aniden görse elinde yaşıda küçük değil internet çağı her kadın herşeyi biliyor neredeyse çok tutarsızlık vardı kadese basmadan darp raporu almadan avukat tutmak istemesi adama jandarma polis birşey yapamaz deyip avukat buldum demesi .Var mağdurlar tamamda her mağdurum diyen ne kadar doğru buraya yazan zaten ayrılmak falan istiyor değil bu ülkede ayrılıp öldürülen kadınlar var evet doğru fakat böyle her öneri her yardıma her fikrede olmaz yapamam olmaz baskıcı olmaz edemem sonra gizli param var istesem hayat kurarım istesem şunu yaparım yani.Arkadasiniz kurtulduysa sevindim şikayet etmesede o silah kafasına dayanır bir gün patlardi.Tamam korka bilir fakat bunun faydası yok o dayak illa bı gün daha kötüsü ile sonuçlanır zaten bir şekilde her yolu deneyecek insan anlatıp gidenlerde var etrafımızda kocamı seviyorum diye şikayetini geri alanlarda hepsi korkudanmi bazıları düzenim kafasindan onu bilemiyorum.Yardim istemeyene yardım edilemez zaten bunu biliyorum sadece.Senelerce dayak yediği halde ayrılmayan kocamdir döver sever diyenlerde çok eskilerde kalmış değil zaten valla yardım edeyim diyorum sen aile meselem karışma kocam o benim diye bana saydirani bile gördüm.O yüzden konu sahibi doğru yada yanlış bilemem Öyleyse de Allah kurtarsın istediği bu çünkü buradanda yardım edelim denildi istemedi biz ne yapabiliriz başka .Derdini dinleyip vah vah demekten üzülmekten başka o zaman .Devlete yeni kanunlar daha ağır cezalar daha iz kaybettirici önlemler gerekli o zaman belkide Yani kimse destek olmayıp korkutup kaçırıyor değil kimseyi fakat cesaret vermekle olmuyor o iş neyse gereken yapmak zorunda bunu yaşayan kadın başka türlü çıkamaz o işten

Kesinlikle katılıyorum size aslında kendisi kabullenmiş bile çoktan gitmeye cesaretide yok heveside bence. Çünkü kurtulmak isteyen herşeyi göze alıyor.

Kesinlikle katılıyorum size aslında kendisi kabullenmiş bile çoktan gitmeye cesaretide yok heveside bence. Çünkü kurtulmak isteyen herşeyi göze alıyor.
Başkasından aldığın cesaretle 5 adım gider sonra geri dönersin psikolog degilki normal insanlar yada kanun adamı degilki nereye kadar destek olsunlar yapılabilecek herşeyi her yardım kuruluşunu yazmaktan ve şahit olduğum bir olayda sahitligimi isterse yapmaktan başka ne gelir insanların elinden ihbar istemiyorlar kendileride etmiyorlar yok çözüm ovzaman

Evet her şeye bir bahane her çözüme bir başka bahane sunmuş kendisi.

Diyelim mağdur İşin en kötüsü de ne biliyormusunuz hani giderse bu adam ona zarar verecek ya kalirsada verecek giderse çocukları göremeyecek ya hani şimdi sanki o darp edilmiş haliyle cokmu görüyor o ağlayan gözlerle bu çok acı işte insanın ölüm korkusu ve yaşam arzusu arasindaki korku sıkışmışlık yani bunu kendisi anlayıp canına tak etme olayına gelmesi lazım .10 senedir gelmemiş .Ve kanunlar daha etkili olmalı gerçekten şikayet edip kendini çocuklarını kurtarmak isteyenler için zarar görmeden tehdit olayında bile ağır önlemler olsa keşke bu bizi aşıyor işte kahretsinki İnşallah arkadaşınız kurtulmuştur umarım başına kötü hicbirsey gelmeden atlatır süreci sonuçta elinden geleni yapıyor

Zaten her türlü zarar görüyor , ufacık bir umut ışığına bile koşmalı insan. evet arkadaşım kurtuldu şimdi çocuğuyla şahane bir hayatı var

Çocuklarının böyle iğrenç bir babayla zaten güzel bir gelecekleri olamaz umarım tez zamanda kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…