Bu bana iyilik..cocuklarima degilİyilik de yaramıyor bu insan kızına
Üstelik çatır çatır telefon kullanıp forumda konu açıyor. E o telefonla aile de aranır , kades’e de basılır. Bu kadar korkulan birinden para saklayamazsınKADES' e basmaya korkuyor, onlardan gizli para çalmaya, dava açmaya korkmuyor, olaya bak.
Ailemi aricam..tek basima yapilcegim.bisey deil bu isler benimÜstelik çatır çatır telefon kullanıp forumda konu açıyor. E o telefonla aile de aranır , kades’e de basılır. Bu kadar korkulan birinden para saklayamazsın
Üzülme.Bu hayat kurtarmak deil..ben bu yasima kadar cocuklarim icin dayanmisim..tamam kades de iyi bisey ama..cocuklarimin beni polis yada jandarma ile gitmemi gormesi onlar icin cok kotu bisey..ayriliga belki alisilir ama o an gozlerinden gitmez..bugun aksam ilk.once babami aricam..bakalim artik bi care bulu
Dayagi gormuyolar ki..Üzülme.
Analarının dayak yemesine şahit olup duracaklarına polis eşliginde evden çıkarılan anne figuru görsünler.
Evet ayni sehirde..cok tesekkur ederimAileniz nerde yaşıyor?
Sizle aynı şehirdemi. ?
Benim tahminime ve bildiğime göre kızı böyle mutsuz olan sorun yaşayan bir baba
napması gerekirse onu yapar. Size sahip çıkar.
Niye evin bodrumunda mı sizi pataklıyor it ?Dayagi gormuyolar ki..
Ailenizle konusmaniza izin vermiyordu, simdi nasil arayacaksınız ben anlamadim.Bu hayat kurtarmak deil..ben bu yasima kadar cocuklarim icin dayanmisim..tamam kades de iyi bisey ama..cocuklarimin beni polis yada jandarma ile gitmemi gormesi onlar icin cok kotu bisey..ayriliga belki alisilir ama o an gozlerinden gitmez..bugun aksam ilk.once babami aricam..bakalim artik bi care bulu
Her dayak pataklamakla olmaz..bodrumda yapmiyo..Niye evin bodrumunda mı sizi pataklıyor ?
Nerde yapıyor ?Her dayak pataklamakla olmaz..bodrumda yapmiyo..
Bulucam bi care..Ailenizle konusmaniza izin vermiyordu, simdi nasil arayacaksınız ben anlamadim.
Siz bana destek mi kostek mi olmak istiyorsunuz anlamadim siziNerde yapıyor ?
Dayak nasıl yenir ki başka ?
Ailenizden destek alın bariEvet ayni sehirde..cok tesekkur ederim
Oyle yapicamAilenizden destek alın bari
Destek.Siz bana destek mi kostek mi olmak istiyorsunuz anlamadim sizi
Dalga da geçiyorsa cimere versin hesabını ya.Eğer bizimle şey geçiyorsanız artık burda kimseye inanmıyacagım herkes de duysun görsün sonra vay efendim olmayalım ne biçim bişey yaa ona yok buna yok yeter artıkkk
Ben ederim tesekkurlerDestek.
Şikayet edecegim işte daha ne.
Aynen öyle valla yaa biz milletin şamar oglanımıyızz yaa hayırdır sömüre sömüre duyguda kalmadı herkesin çarşışı pazar olsun artık inanmıyorum hiç kimseye haydeeeDalga da geçiyorsa cimere versin hesabını ya.
Fake konu yazdım desin ifadesinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?