Ben anlayamadım siz her gün eşinizle çalıştığınız yerde cebinize gizliden belli miktar para attiginizi yazmişsınız sonrada devamında demissinizki istersem o parayla yeni hayat kurarım.İs bulurum vs vs Fakat üyenin sorduğu çalışıyor musunuz sorusuna parayi ellerine veriyorum demişsiniz yani para yok ne yapayım gibi ondan diyorum arada yaxdiklariniza bakın cevaplar otursun yerine uymuyor yoksaAyni burda calistigim gbi calisarak hayat kurarim
Ben anlayamadım siz her gün eşinizle çalıştığınız yerde cebinize gizliden belli miktar para attiginizi yazmişsınız sonrada devamında demissinizki istersem o parayla yeni hayat kurarım.İs bulurum vs vs Fakat üyenin sorduğu çalışıyor musunuz sorusuna parayi ellerine veriyorum demişsiniz yani para yok ne yapayım gibi ondan diyorum arada yaxdiklariniza bakın cevaplar otursun yerine
Tamam biz senin yerine şikayet edelim madem ip nosundan sana ulaşıp o evden çıkarsınlar :)Esimin cocugu olmuyodu..tup bebekle ucuzlerim oldu..smdi 10 yasindalar..kadese basvuramam..cunku tanidiklari cok..polise de jandarmayada sozleri geciyo..anca yedigim dayakla kalirim
Veremezsiniz.Iste bilmiyorum..ondan soruyorum zaten
Evet..ben kadesi yukledim..sikayetle devam edicemTamam biz senin yerine şikayet edelim madem ip nosundan sana ulaşıp o evden çıkarsınlar :)
Yok yok sadece sana bırakmayalım bu işi.Evet..ben kadesi yukledim..sikayetle devam edicem
Benim isimi benden baskasi cozemez kiYok yok sadece sana bırakmayalım bu işi.
Bizler de bu konuyu şikayet edelim daha hızlansın süreç.
Onu kim demiş ?Benim isimi benden baskasi cozemez ki
Tesekkur ederim dusunceleriniz icin..ama ben halledicem..cocuklarimi oncr ayrilma fikrine razi etmem lazim..bunca yil dayanmisim..daha da dayanabilirimOnu kim demiş ?
Bu konunun linkini cimere ilettigimizde gelirler zaten merak etme
Yok yok sen dayanma boşver.Tesekkur ederim dusunceleriniz icin..ama ben halledicem..cocuklarimi oncr ayrilma fikrine razi etmem lazim..bunca yil dayanmisim..daha da dayanabilirim
Siz beni tehdit mi ediyosunuzYok yok sen dayanma boşver.
Ben de özellikle şimdi gidip şikayet edecegim.
Cocuklarinizi ayrilma fikrine razi ederken kocankz veya ailesi ogrenmeyecek mi bunu?Tesekkur ederim dusunceleriniz icin..ama ben halledicem..cocuklarimi oncr ayrilma fikrine razi etmem lazim..bunca yil dayanmisim..daha da dayanabilirim
Sayenizde artik daha cok sey basima gelcek diye korkuyorum..lutfen bana yorum yapmayinSiz beni tehdit mi ediyosunuz
Tehdit mi ?Siz beni tehdit mi ediyosunuz
Zaten esimden siddeti ayrilmak istiyorum.diye goruyorum yaCocuklarinizi ayrilma fikrine razi ederken kocankz veya ailesi ogrenmeyecek mi bunu?
Bu hayat kurtarmak deil..ben bu yasima kadar cocuklarim icin dayanmisim..tamam kades de iyi bisey ama..cocuklarimin beni polis yada jandarma ile gitmemi gormesi onlar icin cok kotu bisey..ayriliga belki alisilir ama o an gozlerinden gitmez..bugun aksam ilk.once babami aricam..bakalim artik bi care bulur oTehdit mi ?
Ayol hayatını kurtarıyorum
Bu hayat kurtarmak deil..ben bu yasima kadar cocuklarim icin dayanmisim..tamam kades de iyi bisey ama..cocuklarimin beni polis yada jandarma ile gitmemi gormesi onlar icin cok kotu bisey..ayriliga belki alisilir ama o an gozlerinden gitmez..bugun aksam ilk.once babami aricam..bakalim artik bi care buluTehdit mi ?
İyilik de yaramıyor bu insan kızınaTehdit mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?