Ne olur yardim edin..kimseye derdimi anlatamiyorum..boguluyorum sanki..

Ayni burda calistigim gbi calisarak hayat kurarim
Ben anlayamadım siz her gün eşinizle çalıştığınız yerde cebinize gizliden belli miktar para attiginizi yazmişsınız sonrada devamında demissinizki istersem o parayla yeni hayat kurarım.İs bulurum vs vs Fakat üyenin sorduğu çalışıyor musunuz sorusuna parayi ellerine veriyorum demişsiniz yani para yok ne yapayım gibi ondan diyorum arada yaxdiklariniza bakın cevaplar otursun yerine uymuyor yoksa

Esimin cocugu olmuyodu..tup bebekle ucuzlerim oldu..smdi 10 yasindalar..kadese basvuramam..cunku tanidiklari cok..polise de jandarmayada sozleri geciyo..anca yedigim dayakla kalirim
Tamam biz senin yerine şikayet edelim madem ip nosundan sana ulaşıp o evden çıkarsınlar :)

Evden cikmadan avukat bulabiliyorsunuz, elleri kollari uzun dediginiz aile, gelini calistirip sirtindan para kazanıyor?

Kiytirik bir dukkandan bahsettiginizi dusunuyorum, kucuk esnafin kolu polise jandarmaya uzansa ne olur uzanmasa ne olur? En fazla bolge karakolunun komiseri akrabalaridir hepsi bu.

Karsinizdakileri fazla buyuk saniyorsunuz bana kalirsa.

Zaten veriyorum..arada..burda olmadiklari zamanda cebime giren para o..burda derdim para deil..ben sadece esimden nasil ayrilirim derdindeim..siralamam ne olmali..genelde yorumlar kadesdi..evet bu zamana kadar arastirmamistim..mantikli seyler yaziyo..polise giderek ilerlemem gerekiyomus..bunu anladim

Onu kim demiş ?
Bu konunun linkini cimere ilettigimizde gelirler zaten merak etme
Tesekkur ederim dusunceleriniz icin..ama ben halledicem..cocuklarimi oncr ayrilma fikrine razi etmem lazim..bunca yil dayanmisim..daha da dayanabilirim

Tehdit mi ?
Ayol hayatını kurtarıyorum
Bu hayat kurtarmak deil..ben bu yasima kadar cocuklarim icin dayanmisim..tamam kades de iyi bisey ama..cocuklarimin beni polis yada jandarma ile gitmemi gormesi onlar icin cok kotu bisey..ayriliga belki alisilir ama o an gozlerinden gitmez..bugun aksam ilk.once babami aricam..bakalim artik bi care bulur o

Tehdit mi ?
Ayol hayatını kurtarıyorum
Bu hayat kurtarmak deil..ben bu yasima kadar cocuklarim icin dayanmisim..tamam kades de iyi bisey ama..cocuklarimin beni polis yada jandarma ile gitmemi gormesi onlar icin cok kotu bisey..ayriliga belki alisilir ama o an gozlerinden gitmez..bugun aksam ilk.once babami aricam..bakalim artik bi care bulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…