şahsi fikrim; kıskanmıyo yapısı bu felan değl kesinlikle.. sana olan ilgisi sevgisi azalmış olabilir bu yüzden de sana bakanı bakmayanı da farketmiyor..
yo eşimin beni çok sevdiğinden eminim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şahsi fikrim; kıskanmıyo yapısı bu felan değl kesinlikle.. sana olan ilgisi sevgisi azalmış olabilir bu yüzden de sana bakanı bakmayanı da farketmiyor..
Esin kendine cok güveniyor anladigim kadariyla.....
Cok abartili kiskanc olan insanlarda özgüven sorunu vardir, hic kiskanmayanlarda kendine cok güveniyordur.....diye birsey okumustum...bilmem ne kadar dogru....
Muthemelen esin senin sevginden, saygindan, ona olan bagliligindan öyle eminki bu kadin hicbir zaman benden baskasini görmez, benden baskasina bakmaz, benden baskasini sevmez diye düsünüyor.....
Yani bakan baksin, istedigi gibi giyinsin süslensin önemli degil.....
Belkide cok fazla sevgi gösteriyor, cok fazla üzerine düsüyor, cok fazla simartiyorsun....
o yüzden evlendikten sonraki hali ile evlenmeden önceki hali bu konuda degisti....CADIARZU
canım belli etmiyor sana, inadına yapıyor gibi geliyor bana
sende öyle yap hiç oralı olma
sonra o sana sorar aynı soruyu,kıskanıyormusun diye, sende yok beee ne kısakancağım seni dersin bak nasıl roller değişiyor o zaman,
erkeklerin dilinden konuşmak lazım bazen,
valla harikasın bugün dışarı çıktık hiç bozuntuya vermedim süslendim güneş gözlüüğünüde taktım bırak sen arabayı ben kullanıcam dedim bi garip baktı :)) bana ama sinir oldu diyebilirim çok haklıssın erkeklerin dilinden konuşmak lazımmışzemuszemuslülülülülülü:teytey:
Kıskançlık özgüven eksikliğinin bir göstergesidir. Eşini her anlamda mutlu ettiğini bilen, kendine güvenen erkek zaten eşinin kıyafetinden, makyajından vs rahatsız olmaz. Aksine memnun olur yanında güzel bir kadını taşımaktan.
BEN ÖYLE ÇİRKİN YÜZÜNE BAKILMIYCAK Bİ KADIN DEĞİLİM DAHA 21 YAŞINDAYIM ETRAFIMDAKİLER ÇOK HOŞ TATLI Bİ KADIN OLDUĞUMU SÖYLÜYOLAR AMAAAA EŞİM BENİ HİÇ KISKANMIYO KARŞISINDA SÜSLENİYO MAKYAJ YAPIYO ÇIKIYORUM DIŞARI AMA YOK YAPISI BU DİYCEM EVLENMEDEN ÇOK KISKANÇTI YANİ ANLIYCAĞINIZ YARDIM EDİNNN NASIL KISKANDIRA BİLİRİM [/COLOR] senağlama
tek derdin bu olsun be canım aslında kıskanıyodur ama sen fark edemiyorsundur belli etmiyodur yani seven erkek kıskanır benim esim asırı kıskanc ve 3 yıl dısarı bile cıkmama izin vermedi cok zor günler gecirdim diyebilirim simdi izin veriyo oğlum durmuyo evde artık ama bu kıskanmıyo anlamıana gelmezki gene kıskanıyo aksam hep sorar dısarı cıkarken pardesünü giydin demi diye halamı kıskan ıyosun derim yooo ölesine sordum der yani gercekten seven erkek kıskanır seninkide kıskanıyodur