Ne olur yardım edin kızlar :(

Esin kendine cok güveniyor anladigim kadariyla.....

Cok abartili kiskanc olan insanlarda özgüven sorunu vardir, hic kiskanmayanlarda kendine cok güveniyordur.....diye birsey okumustum...bilmem ne kadar dogru....

Muthemelen esin senin sevginden, saygindan, ona olan bagliligindan öyle eminki bu kadin hicbir zaman benden baskasini görmez, benden baskasina bakmaz, benden baskasini sevmez diye düsünüyor.....
Yani bakan baksin, istedigi gibi giyinsin süslensin önemli degil.....

Belkide cok fazla sevgi gösteriyor, cok fazla üzerine düsüyor, cok fazla simartiyorsun....
o yüzden evlendikten sonraki hali ile evlenmeden önceki hali bu konuda degisti....CADIARZU

Esin kendine cok güveniyor anladigim kadariyla.....

Cok abartili kiskanc olan insanlarda özgüven sorunu vardir, hic kiskanmayanlarda kendine cok güveniyordur.....diye birsey okumustum...bilmem ne kadar dogru....

Muthemelen esin senin sevginden, saygindan, ona olan bagliligindan öyle eminki bu kadin hicbir zaman benden baskasini görmez, benden baskasina bakmaz, benden baskasini sevmez diye düsünüyor.....
Yani bakan baksin, istedigi gibi giyinsin süslensin önemli degil.....

Belkide cok fazla sevgi gösteriyor, cok fazla üzerine düsüyor, cok fazla simartiyorsun....
o yüzden evlendikten sonraki hali ile evlenmeden önceki hali bu konuda degisti....CADIARZU

evet katılıyorum sana kesinlikle böyle

tek derdin bu olsun be canım aslında kıskanıyodur ama sen fark edemiyorsundur belli etmiyodur yani seven erkek kıskanır benim esim asırı kıskanc ve 3 yıl dısarı bile cıkmama izin vermedi cok zor günler gecirdim diyebilirim simdi izin veriyo oğlum durmuyo evde artık ama bu kıskanmıyo anlamıana gelmezki gene kıskanıyo aksam hep sorar dısarı cıkarken pardesünü giydin demi diye halamı kıskan ıyosun derim yooo ölesine sordum der yani gercekten seven erkek kıskanır seninkide kıskanıyodur

canım belli etmiyor sana, inadına yapıyor gibi geliyor bana

sende öyle yap hiç oralı olma

sonra o sana sorar aynı soruyu,kıskanıyormusun diye, sende yok beee ne kısakancağım seni dersin bak nasıl roller değişiyor o zaman,

erkeklerin dilinden konuşmak lazım bazen,

canım belli etmiyor sana, inadına yapıyor gibi geliyor bana

sende öyle yap hiç oralı olma

sonra o sana sorar aynı soruyu,kıskanıyormusun diye, sende yok beee ne kısakancağım seni dersin bak nasıl roller değişiyor o zaman,

erkeklerin dilinden konuşmak lazım bazen,

valla harikasın bugün dışarı çıktık hiç bozuntuya vermedim süslendim güneş gözlüüğünüde taktım bırak sen arabayı ben kullanıcam dedim bi garip baktı :)) bana ama sinir oldu diyebilirim çok haklıssın erkeklerin dilinden konuşmak lazımmışzemuszemuslülülülülülü:teytey:

Kıskançlık özgüven eksikliğinin bir göstergesidir. Eşini her anlamda mutlu ettiğini bilen, kendine güvenen erkek zaten eşinin kıyafetinden, makyajından vs rahatsız olmaz. Aksine memnun olur yanında güzel bir kadını taşımaktan.

valla harikasın bugün dışarı çıktık hiç bozuntuya vermedim süslendim güneş gözlüüğünüde taktım bırak sen arabayı ben kullanıcam dedim bi garip baktı :)) bana ama sinir oldu diyebilirim çok haklıssın erkeklerin dilinden konuşmak lazımmışzemuszemuslülülülülülü:teytey:

umarım dikkatinii bu şekilde üstüne çekebilrsin

Kıskançlık özgüven eksikliğinin bir göstergesidir. Eşini her anlamda mutlu ettiğini bilen, kendine güvenen erkek zaten eşinin kıyafetinden, makyajından vs rahatsız olmaz. Aksine memnun olur yanında güzel bir kadını taşımaktan.

bende eşimi azda olsa kıskanıyorum, ama özgüvenim asla eksik değil aksine kendime çok güvenirim, özgüvenimin yeterince varolduğunu biliyorum,kısaknçlıkla bir ilgisi olduğunuda düşünmüyorum,
insanın elinde olmadan eşini kıskanması özgüven eksikliği olamaz,
kıskançlık geniş bir kavram,
benim bahsettiğim tatlı,abartsız kıskançıklar,

ben de eşim de birbirimizi kıskanmayız evlenmeden önce bnm eşim de kıskanırdı okula kursa kendisi götürür ders bitinceye kadar beklerdi valla demmki artık şimdi içi çok rahat ki öyle birşey yapmıyor
amaan kıskanıp da paranoyak olmaya ne gerek var ne güzel işte
çoğu bayan kıskançlıktan ve kıskançlığın getirdiği kısıtlamaktan şikayet eder
bence hiç kafana takma

BEN ÖYLE ÇİRKİN YÜZÜNE BAKILMIYCAK Bİ KADIN DEĞİLİM DAHA 21 YAŞINDAYIM ETRAFIMDAKİLER ÇOK HOŞ TATLI Bİ KADIN OLDUĞUMU SÖYLÜYOLAR AMAAAA EŞİM BENİ HİÇ KISKANMIYO KARŞISINDA SÜSLENİYO MAKYAJ YAPIYO ÇIKIYORUM DIŞARI AMA YOK YAPISI BU DİYCEM EVLENMEDEN ÇOK KISKANÇTI YANİ ANLIYCAĞINIZ YARDIM EDİNNN NASIL KISKANDIRA BİLİRİM [/COLOR] senağlama

Demekki sizin eşiniz sevgisini kıskançlıkla ve sizi bunaltarak göstermiyor. Bu güzel birşey.
Size ilgisinde, sevgisinde bir şikayetiniz yoksa bence gayet ideal bir durumdasınız.yerimseniben

tek derdin bu olsun be canım aslında kıskanıyodur ama sen fark edemiyorsundur belli etmiyodur yani seven erkek kıskanır benim esim asırı kıskanc ve 3 yıl dısarı bile cıkmama izin vermedi cok zor günler gecirdim diyebilirim simdi izin veriyo oğlum durmuyo evde artık ama bu kıskanmıyo anlamıana gelmezki gene kıskanıyo aksam hep sorar dısarı cıkarken pardesünü giydin demi diye halamı kıskan ıyosun derim yooo ölesine sordum der yani gercekten seven erkek kıskanır seninkide kıskanıyodur

Çook afedersiniz.. Ama bu saydıklarınızın ismi "kıskançlık" değil, hele sevmekle hiiiç alakası yok.
Seven erkek durup dururken kıskanmaz. Durup dururken kıskanıyorsa ya bir özgüven sorunu vardır, ya kadın güven sarsacak bişey yapmıştır, ya erkeğin önceden kadınlarla ilgili kötü tecrübeleri vardır, bu liste uzar gider. Ama bu boyutta bir kıskançlığın asla ve asla masum bir sebebi olamaz.. Çook üzgünüm.. Bence seven erkek, karısını eve hapsetmez, zor günler geçirmesine sebep olmaz ve onu toplumdan silmeye çalışmaz. :olmaz: Namus herşeyden önce benim namusumdur, kocamın değil !:kahve:

Back
X