- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 30
Olsun canım sen yap hayır duasını allMaşallah size. Herşey karşılıklı. Ben anne şunu yapalim mi diye danisinca kadin mest oluyor. Ama arkadaslarim ve cevrem sen karistirma ne istiyosan yap diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canım sen yap hayır duasını allMaşallah size. Herşey karşılıklı. Ben anne şunu yapalim mi diye danisinca kadin mest oluyor. Ama arkadaslarim ve cevrem sen karistirma ne istiyosan yap diyor
Genelde öyle yapiyoruz çünkü zaten eltim bizi oturmaya vs cagirmiyor arkadaşlarını davet ediyor.Eşine belki şikayetlenmek gibi değilde dertleşmek gibi çok yoruluyorum hep birlikte olunca tabi onunda çocuğu var ama her iş annele bana kalıyo falan desen. Sİz kvyi size çağırıp ayrıca görüşseniz.
Bilemedim valla benimde eminim çok sinirime dokunurdu böyle bir konu. İçerde tv izlemek yatmak falan ilginçmiş eltin.
Hatta diger kaynim laf soktu eltime. Biz onla beraber hazirliyoduk sofrayi. Kv me gelinin varken ben yapıyorum baksana dedi. Eltim hiç umursamadi bileAma gözünün önünde demişsiniz yani x hadi bunuda sen yaparmısın yetişemiyorum diye çağır.
Bi kac kere bekledim kahvaltiya gidiyoruz atiyorum gec gittim ben belki ben yokken hazırlar diye. Ben gelince hepsini hazirladim. Kahvaltı nerdeyse aksam yemegi oldu çünküay olmaz öyle tabi ki.
ama yine de cezayı kv ye kesmeyin.
eltiniz yemek hazır değil mi dediğinde de verin cevabını ama, susmayın, birlikte vakit geçirmek istiyorlarsa onlar da bir işin ucundan tutsunlar.
Pazar günü kv'min misafirleri gelicek. Nerdeyse bi ay öncesinden bana söylemişti. (Annem ve babam ayri olduğu için ben babamla büyüdüm. Annemle yillardir görüşmüyoruz. Yemek yapmayi biraz ablamdan ve yengemden öğrendim. Evlenmeden önce yemek deneyimim pek olmadi yani)
Kayinvalidem iyi bi insan çoğu seyi evlenince ondan öğrendim bana belki annesiz büyüdüğüm için daha yakin davrandi. Yemek yapmayi öğretti bana bi çok konuda yardimi oldu. Bana misafir gelse kendi evde biseyler yapıp gönderir hemen. Eltime de aynı şekilde yapar. Eltim ne isterse kalkip yapan bi kadin yani. Ama bi sorunumuz var. Birlikte yemek vs olduğu zaman eltim hiçbir işe elini sürmüyor. Hatta bi keresinde kahvaltıyı niye hazirlamadiniz demisti gulerek. Ki genelde biz kahvaltiyi hazirlarken salonda oturup hazir olmasini bekliyo. Bizi iftara davet ettigimde kv ve benden yemek isteyip onu servis etmeyi teklif etmişti. Tabiki kimse hiçbirsey yapmak zorunda degil. Ama eşim ve kaynim haftasonu ailece geçirmek istiyo ve toplaniyoruz. Bir araya gelince ben de otursam bütün iş kv'ye yıkılacak sonuçta yiyip içiyoruz evinde. Kv Kötü bi insan olsa umursamam ama eltimin bu rahat tavrı artik batiyor bana. Amacim onu kötülemek degil ama eşitiz neticede. Ablam da sürekli uyarıyor sen kv ye yardim ettikçe işler sana kalicak sen bişey yapma diye. Orta yolu bulamıyorum artik. Pazar günü de misafirleri gelicek ben güzel yapıyorum diye benden tatli bekliyor. Yaparim sorun değil o da bana cok yardim ediyor ama işin sonunda bazi şeylerin benim gorevim olmasini istemiyorum. Kv'nin misafiri gelince gelinden yardım istemesi normal midir? Ne nasil yapilir? Böyle şeyleri anneme danisamadigim ablamin kv'sinin de sorunlu olduğunu bildigim icin size danisiyorum. Siz kayinvalidenizle neyi ne kadar yapiyosunuz?
Ya ama bu da eşinizin gereksiz konuşması. Yani hiçbiri kv ile alakalı değil ama, ona dönmesin bence davranışlarınız.Geçen söyledi. Esimin ve kp yaninda Kırılıyorum halimi görüyorsunuz bi isin ucundan tutmuyor diye. Eşim zaten eltime laf söyletmez onuda oyle kabul edelim belki beyzaninda kötü huylari vardir dedi onu överken beni yeriyor sanki
Hatta diger kaynim laf soktu eltime. Biz onla beraber hazirliyoduk sofrayi. Kv me gelinin varken ben yapıyorum baksana dedi. Eltim hiç umursamadi bile
Ne kadar ekmek o kadar köfte bana destek oluyorsa yaparımPazar günü kv'min misafirleri gelicek. Nerdeyse bi ay öncesinden bana söylemişti. (Annem ve babam ayri olduğu için ben babamla büyüdüm. Annemle yillardir görüşmüyoruz. Yemek yapmayi biraz ablamdan ve yengemden öğrendim. Evlenmeden önce yemek deneyimim pek olmadi yani)
Kayinvalidem iyi bi insan çoğu seyi evlenince ondan öğrendim bana belki annesiz büyüdüğüm için daha yakin davrandi. Yemek yapmayi öğretti bana bi çok konuda yardimi oldu. Bana misafir gelse kendi evde biseyler yapıp gönderir hemen. Eltime de aynı şekilde yapar. Eltim ne isterse kalkip yapan bi kadin yani. Ama bi sorunumuz var. Birlikte yemek vs olduğu zaman eltim hiçbir işe elini sürmüyor. Hatta bi keresinde kahvaltıyı niye hazirlamadiniz demisti gulerek. Ki genelde biz kahvaltiyi hazirlarken salonda oturup hazir olmasini bekliyo. Bizi iftara davet ettigimde kv ve benden yemek isteyip onu servis etmeyi teklif etmişti. Tabiki kimse hiçbirsey yapmak zorunda degil. Ama eşim ve kaynim haftasonu ailece geçirmek istiyo ve toplaniyoruz. Bir araya gelince ben de otursam bütün iş kv'ye yıkılacak sonuçta yiyip içiyoruz evinde. Kv Kötü bi insan olsa umursamam ama eltimin bu rahat tavrı artik batiyor bana. Amacim onu kötülemek degil ama eşitiz neticede. Ablam da sürekli uyarıyor sen kv ye yardim ettikçe işler sana kalicak sen bişey yapma diye. Orta yolu bulamıyorum artik. Pazar günü de misafirleri gelicek ben güzel yapıyorum diye benden tatli bekliyor. Yaparim sorun değil o da bana cok yardim ediyor ama işin sonunda bazi şeylerin benim gorevim olmasini istemiyorum. Kv'nin misafiri gelince gelinden yardım istemesi normal midir? Ne nasil yapilir? Böyle şeyleri anneme danisamadigim ablamin kv'sinin de sorunlu olduğunu bildigim icin size danisiyorum. Siz kayinvalidenizle neyi ne kadar yapiyosunuz?
Hatta diger kaynim laf soktu eltime. Biz onla beraber hazirliyoduk sofrayi. Kv me gelinin varken ben yapıyorum baksana dedi. Eltim hiç umursamadi bile
Huyu böyle demek ki, eşi de böyle kabullenmiş. Bence onu bırakın sadece kendinize bakın.Genelde öyle yapiyoruz çünkü zaten eltim bizi oturmaya vs cagirmiyor arkadaşlarını davet ediyor.
Çocuğum var bana is yaptırmayın modunda hep. Yasantisini bilmesem ben fesatım derim ama kendi hayatinda da hiçbir şeyi yapmiyor. Ben banyo yıkamaktan tiksinirim ben yikamam der mesela.
Evet fazlasiyla uyanık. İşin kötüsü onun eşi ona hiçbir iş yaptirmazken benim eşim benden bekliyor. Annesine yardım etmemi bekliyor yengesinin hiçbir şey yapmadığını bildigi halde. Eşim eltime karşı çok nazik eşimle resmen kanka gibilerdir ama zamanla anladim ki ona karşı olan samimiyetlerini kullanir. Biz bursaya gitmiştik eşim eltimi aradi yanimda bursadayiz şeftali ister misin aliyim mi sana diye. O mesele çok ayri bi olay zaten eşime bu konuda kizginim abarttigini düşünüyorum. Benim yaptiklarimi gördüğü halde yengesine laf söyletmiyor o ayri mesele işteEltin çok uyanık. Bir de sizden bekliyormuş. Laf sokarsa sen de altta kalma. Kimseye şikayet etme ama ona karşı susma. Yanında kim olursa olsun söyle lafını sakince..
Salak olmadığını anlasın..
Diğer taraftan kv iyi bir kadınmış. Bence sen de yardım et. Eltini bu işin dışında tut ama lafını da esirgeme..
Bizimki ancak hizmet bekler. Esim de farkinda herseyin herkes farkinda. Ama asla eltime laf söyletmez.Ne kadar ekmek o kadar köfte bana destek oluyorsa yaparım
Eltimde aynı sizin elti gibi hazır olsun diye bekler yada oyalanir falan eşim de farkında herkes farkında
ben kyinvakideye yardım ederim çoğunluk ama eltim oturuyorsa, bende oturuyorum ona hizmet ettiğimiz düşünmek cikdirtiyor beni çünkü
Yada esime işaret atıyorum yengesine diyor hadi kalkın böyle oturarak gelmez sofra diye
Elti milleti hiç bı halta yaramaz
Abartili bi şekilde eltime çok fazla toleransli ve düşünceli. Asla laf söyletmiyor ona haksiz da olsaYa ama bu da eşinizin gereksiz konuşması. Yani hiçbiri kv ile alakalı değil ama, ona dönmesin bence davranışlarınız.
Arkadaşlarınız da ablanız da kendi tecrübeleri üzerinden konuşuyorlar, sizin kv iyiyse hiç birini dinlemeyin.
Velev ki değişti o zaman düşünün onu.
Kayinvalideme yapıyorum ama onu da cagiriyoruz ayirmamak icin. Yiyip içip kalkiyor sadece. Bazen kv me canim şunu istiyor diyor kv kalkip yapiyor kiyamadigi icin.o size herşeyi yapıyor da sen neden görev olarak düşünmelerinden korkuyorsunki?
eltin yapmıyorsa o onun sorunu. sen vicdanına yedirebiliyorsan koskoca kadının didinip size bişeyler yapmasını sende yardım etme.
ama ben olsam öyle birine elimden geldiği kadar yardım ederdim.
son soruna da cevap vereyim.
yağmurlu havada su yok ona.
ben kv ye h,ç bir şey yapmıyorum . 5 senelik evliyim 1 kere büfesinin tozunu aldım hastaydı evi temizliyordu başka birşey yaptırmadı . onun dışında bazen yemek gönderirim o da sende 2 3 kere . onun dışında o bana destek olur misafirim geleceğinde yapar gönderir. size dönersek tatlınızı yapın çekilin herşeyi yapmak zorunda değilsinizPazar günü kv'min misafirleri gelicek. Nerdeyse bi ay öncesinden bana söylemişti. (Annem ve babam ayri olduğu için ben babamla büyüdüm. Annemle yillardir görüşmüyoruz. Yemek yapmayi biraz ablamdan ve yengemden öğrendim. Evlenmeden önce yemek deneyimim pek olmadi yani)