Ne olur yardım edin kızlar :(

yani nerdeyse iyi sen kıskanmıyosan bende kıskandırırım dedim bakarım bende başkalarına başkalarıda bana bakar dedim ben güveniyorum sana dedi

ama şimdi bu ayrı demin yazdığınız ayrı eşiniz demek istemiş ki,sen asla böyle bir şey yapmazsın,ben sana güveniyorum anlamında konuşmış

yani nerdeyse iyi sen kıskanmıyosan bende kıskandırırım dedim bakarım bende başkalarına başkalarıda bana bakar dedim ben güveniyorum sana dedi

Şimdi kıskandırmak için başkalarına bakacan onlarda sana bakacak demi ben bunu böyle algıladım yanlışsam düzeltiver :uhm:

ya hayır ben sadece tepkisini merak ettim böyle söyledim yoksa evli bi kadın baskalarına neden baksın benim derdim eşim dozunda beni kıskansın bunun için ne yapabilirim

herkesin görüşü farklı bence iyi istediğine bak herkeste sana baksın dese erkek hoşunuza gidermi

Güvensizlikten bahsedince aklınıza bu örnek mi geldi kaydirigubbakcemile3

Bizim öyle sorunlarımız yok, sevgiyi dokunuşlardan ve bakışlardan falan hissetmekle yetiniyoruz demek ki. Birinin sadakatine inanmak "istediğien bak, onlar da sana baksın benim içim rahat"tan farklıdır, olgunluk gerektirir.

Ama herkesin görüşünün farklı olduğuna katılıyorum. Zira lisedeyken "Beni seven adam şu karşıki çatıya (dört katlı iş hanı) çıkıp ben Handan'ı seviyorum diye bağıracak, yoksa inanmam" diyen bir arkadaşım vardı onu hatırladım şimdi :roflol:

ben eşime çok güveniyorum 10 yllık evliyim fakat ben eşimden çok onu kıskanıyorum,
ilk evlendiğimiz dönemlerde eşim beni gözünden bile kıskanırdı, onu giyme üzerine uzun birşeyelr giy,saçlarını topla,vs.vs.
fakat şuan eşim normale döndü gerektiği zman kıskanıyor ve komik gelebilir ama benim hoşuma gidiyor,
ama bu tatlı kıskançlık dediğimizden,abartısız

Güvensizlikten bahsedince aklınıza bu örnek mi geldi kaydirigubbakcemile3

Bizim öyle sorunlarımız yok, sevgiyi dokunuşlardan ve bakışlardan falan hissetmekle yetiniyoruz demek ki. Birinin sadakatine inanmak "istediğien bak, onlar da sana baksın benim içim rahat"tan farklıdır, olgunluk gerektirir.

Ama herkesin görüşünün farklı olduğuna katılıyorum. Zira lisedeyken "Beni seven adam şu karşıki çatıya (dört katlı iş hanı) çıkıp ben Handan'ı seviyorum diye bağıracak, yoksa inanmam" diyen bir arkadaşım vardı onu hatırladım şimdi :roflol:

:) güldümmm

ben eşime çok güveniyorum 10 yllık evliyim fakat ben eşimden çok onu kıskanıyorum,
ilk evlendiğimiz dönemlerde eşim beni gözünden bile kıskanırdı, onu giyme üzerine uzun birşeyelr giy,saçlarını topla,vs.vs.
fakat şuan eşim normale döndü gerektiği zman kıskanıyor ve komik gelebilir ama benim hoşuma gidiyor,
ama bu tatlı kıskançlık dediğimizden,abartısız

evet işte buu gerektiği zaman niye kıskanmıyo benim eşim

Açılan konu ile ilerleyen konu farklı yönlerde
Eşin düşüncesi nedeni ile seni kısıtlamıyor diye düşündüm okuyunca.
Düşüncesi değişmeden davranışı da değişmez.

ya hayır ben sadece tepkisini merak ettim böyle söyledim yoksa evli bi kadın baskalarına neden baksın benim derdim eşim dozunda beni kıskansın bunun için ne yapabilirim

Bak canım bir erkeğe asla söylenmeycek bir laf etmişsin ya çok farklı bir tepki verseydi sana ne yapacaktın..
Mutlaka kıskanıyordur ama sana belli etmiyor olabilir ..

hiç oralı olma , bu kıskançlık konusunu açma bence,sen yine giyimine özen göster
makyajını yap emin olki sana bunu hissettirecektir,
ama sen sürekli beni kıskanıyormusun diye sorarsan bu terste tepebilir birde bunu dene bakalım
eşini kısaknıyormusun onu bilmiyorum ama eğer kısaknıyorsan sende bunu dile getirme ilgilenmiyormuş gibi davran ki, dikkati üzerine çekeceksindir eminim

Kıskanmak sevginin göstergesi mi sizce?
Ben hayatım boyunca kıskanç biri olmadım, eşimi hiç kıskanmadım, kıskanılmaya tahammülüm yoktur. Bu benim eşimi sevmediğim anlamına gelmez. Kıskanmak bence kişinin önce kendisine sonrada karşısındakine olan güvensizliğinin göstergesidir.
Haaa bu benim görüşüm kimseyide bağlamaz.

hiç oralı olma , bu kıskançlık konusunu açma bence,sen yine giyimine özen göster
makyajını yap emin olki sana bunu hissettirecektir,
ama sen sürekli beni kıskanıyormusun diye sorarsan bu terste tepebilir birde bunu dene bakalım
eşini kısaknıyormusun onu bilmiyorum ama eğer kısaknıyorsan sende bunu dile getirme ilgilenmiyormuş gibi davran ki, dikkati üzerine çekeceksindir eminim

hmm bak bu çok hoşuma gitti ben kıskanç bi kadınım ve bunuda gösteriyorum bide dediğin gibi deniyim teşekkürler

Kıskanmak sevginin göstergesi mi sizce?
Ben hayatım boyunca kıskanç biri olmadım, eşimi hiç kıskanmadım, kıskanılmaya tahammülüm yoktur. Bu benim eşimi sevmediğim anlamına gelmez. Kıskanmak bence kişinin önce kendisine sonrada karşısındakine olan güvensizliğinin göstergesidir.
Haaa bu benim görüşüm kimseyide bağlamaz.

Aynen burbukcum yaaa...
Ben mi anormalim demeye başlamıştım konuyu okurken ki alahtan sen çıktın.....
İnsan niye kıskansın kocasını yaa.. Güveniyorsam niye kıskanayım adamı...
Kıskanılmak isteyen bayanları da asla anlayamadım, anlayamıycam da heralde.. Ben kıskanan adamdan nefret ederim..
Bence kıskançlık insanın kendine ve karşısındakine güven eksikliğinden kaynaklanır....
Beni kıskanan adam bana güvenmiyor kendine güvenmiyor demektir... O adam da benim kocam olamaz...
Allah'tan kend kafamdan birini buldum.... Hiç böyle sıkıntılarım yok....

Ne yapmasını isterdin tatlım... Perdeleri açmanı yasaklayıp, kapıyı üzerinden kilitleyip hiçbir yere göndermemesini, kıyafetlerine karışıp makyaj yapmanı yasaklamasını mı????
Ne var allah aşkına yaa makyaj yapıp dışarı gezmeye çıkıyorsun diye neden kıskansın adam seni....
Demekki sana güveniyor, senin ona bir yanlış yapmayacağını düşünüyor ki kıskanmıyor...

Aynen katılıyorum söyleyecek başka birşey yok alkisalkisalkis

BEN KATILmıyorum benim gibi düşünen arkadslarda fikirlerini söylüyo herkes aynı olucak diye bi kaide yok ben kıskanak + kıskanılmak istenen bi kadınım

Evet canım heresin fikiri, karakteri yapısı farklı....
Ben güvenmediğim ve bana güvenmeyen bir adamı hayatımı sokmadığım ve sokmayacağım için hiçbir zaman kıskançlık gibi bir mevzum oladı hayatta...
Kimisi kıskanan ve kıskanılan bir kadın olmayı tercih ediyor kimisine de (benim gibi) bu istek çok saçma geliyor....

Evet canım heresin fikiri, karakteri yapısı farklı....
Ben güvenmediğim ve bana güvenmeyen bir adamı hayatımı sokmadığım ve sokmayacağım için hiçbir zaman kıskançlık gibi bir mevzum oladı hayatta...
Kimisi kıskanan ve kıskanılan bir kadın olmayı tercih ediyor kimisine de (benim gibi) bu istek çok saçma geliyor....

her insan farklı evet eşim güvenimi sarstı güvenmiyorum bu yüzden gözüm hep üstünde ama bende güvenilmemek deil kıskanılmak istiyorum beyenilmekte olabilir belkide

Back
X