İlçenizdeki sgk ya gidin en doğru bilgiyi oradan alırsınız
Danışmana yönlendiriyorlar sanırım annenide götürmen gerek
ssk bi arayıp görüşsene mağlulen olabilir diye biliyorumne yapacağımı?
kime başvuracağımı?
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
sorum annem emeklilik maaşı alabilir mi?
annem şeker hastası ama açlık 300 bazen 450 lerde nadiren 200 lerde
yıllar önce kısmi felç geçirdi tam etkisi geçti artık düzeldi dedik
işe girdi ama çok zor çalışıyor işe girdikten 86 gün sonra fıtık oldu 1 ay işe gidemedi ama sonra ssk işlesin bana babanızdan fayda yok dedi (fıktık olduktan sonra ilk 10 gün yürüyemedi bile çok zordu çok korktum) işe döndü ve 90 gün olmadığı için iş görememezlik alamadı (ağustos 2017 da işe başladı ekim 207 de fıtık oldu)
gözünda kanama var 2 yıldır takipte gözüne iğne batırıyorlar
%40 gözlerin görmüyor demişler ki önceki randevusuna 1 ay işe gitmedim ssk m işliyor burada işimden olmayayım dedi gitmemişti bu defakine gözleri görmemeye başladığı için gitti
annem emekli olabilir mi?
telefonla arasanda yardımcı oluyorlarssk bi arayıp görüşsene mağlulen olabilir diye biliyorum
Haberdar et olur muannem maalesef oraya gelmez çünkü zor çalışıyor birde 3 vesayet değiştirerek 1 saatlik yola gelmez buaralar bu gözde patlak verdiği için kadın çok cansız kaldıçok üzlüyorum
cevabnız için çok teşekkür ederim
öncelikli kendim gideceğim, belki yardımcı olurlar
Dışardan sigorta primi yatırmak çok riskli. Denetim sonucu sahta olduğu ortaya çıkarsa hem sigorta iptal ediliyor hem de verilen maaş faiziyle geri isteniyor. En iyisi isteğe bağlı ödeme yapılması.Kiyamam
E devlet uzerinden malulen emeklilik basvurusu yapilabiliyor. Tabii siz de sgkya gitseniz mutlaka yardimci olurlar. Sonra yapilacak islemler netlesince anneyi goturursunuz.
Hic bir sey sonuc vermezse elden bagkurunu odeyebilirsiniz annenizin diye biliyorum. Veya tanidik birileri varsa ucreti odeyerek orada calisiyormus gibi gosterebilirsiniz. Tabii bunlar hep maddiyat iceriyor durumunuzu bilmedigimden yine de yazmak istedim
Cok gecmis olsun. Hayirli kazanciniz olsun da siz de annenize yardimci olun ne mutlu size
Valla hic ortaya cikanini gormedim. Kendisi isveren olan herkes tum sulalesini sigortaliyor. Denetime gelen olmuyor bile kucuk isletmelerde. Herkes esini cocuklarini sigortaliyor devlet de aldigi paraya bakiyorDışardan sigorta primi yatırmak çok riskli. Denetim sonucu sahta olduğu ortaya çıkarsa hem sigorta iptal ediliyor hem de verilen maaş faiziyle geri isteniyor. En iyisi isteğe bağlı ödeme yapılması.
Ben sgk da çalışıyorum. Kuruma o kadar çok maaş iptali geliyor ki . Sahte işyeri ve hepsi iptal ediliyor. Sizin çevrenizde denk gelmemiş olabilir ama bu yasal birşey değil.Valla hic ortaya cikanini gormedim. Kendisi isveren olan herkes tum sulalesini sigortaliyor. Denetime gelen olmuyor bile kucuk isletmelerde. Herkes esini cocuklarini sigortaliyor devlet de aldigi paraya bakiyor
Gercekte var olmayip sadece kagit uzerinde var olan isyerleri varBen sgk da çalışıyorum. Kuruma o kadar çok maaş iptali geliyor ki . Sahte işyeri ve hepsi iptal ediliyor. Sizin çevrenizde denk gelmemiş olabilir ama bu yasal birşey değil.
Haberdar et olur mu
İnşallah olumlu sonuçlanır
Hadi bakalımteşekkür ederim
dün yin iğnesini oldu önümüzdeki hafta hastaneye gidip (ki muhtemelen haftaiçi gelmeyecek işyerinde problem olur diye)
cumartesi göz vakfına gidip diğer hafta ben ssk ve kaymakamlığa gideceğim
ssk bi arayıp görüşsene mağlulen olabilir diye biliyorum
Hadi bakalım
Kolay ilerler inşallah
Tedavisinide aksatmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?