ne olur yardım edin

yapunsel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
7
0
86
45
Konya
ben 8 yıllık evliyim ve eşimin 3 senedir konuştuğu birisi var ilk öğrendiğim zaman çok kavgalar ettik o benden ayrılmayı istedi ama ben istemedim aileler falan araya girdi ayrılmadık ve eşim bitti dedi yani beni kandırdı şu an hala konuşuyor :oklava:ve ne yapacağımı bilmiyorum 7 yaşında oğlum var kafayı yiycem.....?fikirlerinize ihtiyacım var..

Neden ayrılmasına izin vermedin.
Eline ne gecdi ayrılmayarak ki:delphin:

Sen benden ayrılmazsan bende snei aldatırım işte... böyle bir cümle cıkardım ben bundannedense:1closedeyes:

Esimin 3 yil konustugu biri var ve benden ayrilmak istiyor..??

Hayatim durumunu bilemem fakat ben olsam coktan bu evliligi bitirmistim...yani ne diye daha evlisinki...:delphin:

Resmen baska birini seviyor adam...daha bunun ötesi varmi ya??:1no2:

3 yıl gibi uzun bir zaman içinde çocuğunuza rağmen hala devam ediyorsa
ve sen bu adamdan ayrılmadıysan sana söyleyecek kelime bulamıyorum
neden kendi gençliğini değerini bilmeyen bir adam için heba ediyorsun
bırak ne hali varsa görsün en azından ayrılacağım diye blöf yap o zaman
anlasın neden bunu neden hazmediyorsun
kusura bakma ama sana çok kızdım bende evliliğimde ufak birşey atlattım ama
hala unutamadım ve elimde kesin deliller yoktu sadece işyerinden arkadaşım
diyordu eve geliş saatleri belliydi pazar günleri evdeyi öyle olduğu halde hala unutamadım
en ufak birşeyini göreyim asla affetmem ben enayi değilim benimde bir gururum var
ve hiçbir evli kadının haketmediği bir şeyi bende haketmiyorum sakın yanlış anlama
yukarıda birden okuyunca sinirlerim bozuldu kendini ezdirme herşeyden önce sen
bir anne ve KADINsın erkeklerin hepsi kuban olsun bizlere

başka birini tercih eden adamın yanında ne işin var.bir şans vermişsin.kendin çocuğun ailen için.halen görüşüyorsa şansını kullanmış demektir.

belki de mecburiyetten boşanmak istemedin,bunu biz bilemeyiz....
ya boşanacaksın yada katlanacaksın...

canım seni sevmeyen ve aldatan biriyle nasıl birliktesin haala..hadi ozaman eşine bir şans vermişsin .ama şu durumda ayrıl derim ben yaa zorla güzellik olmaz ..allah yardımcın olsun ..senağlama

sizin evliliğiniz bitmiş..

bi adam kolay kolay boşanmak istemez..

boşanmayı isteyipte karşısındaki yanaşmazsa bi daha onu tınlamaz..

üzgünüm ama katlanmaktan başka çareniz yok gibi... boşanma teklifini kabul etmiyosanız tabi..

tövbe büyük sözüme ama huylu huyundan vazgeçmez..

sizi istemeyeni siz neden istiyosunuz?
biraz daha gururlu davranmalı hemen kapının önüne koymalıydınız eşinizi!!

kusura bakma ama burda eşine kızamadım nedense adam gelip boşanmak istediğini sölemiş başkasını seviyo besbelli 3 yıl dile kolay hala onlaysa demekki seviyor bunu neden anlamak istemedin anlamadım sonrada ben ne yapcam diyosun bu gurursuzluk yüzsüzlük nie belkide geçerli sebeplerin vardı boşanmamk için onu bilemem ozamanda oturup paşa paşa kabul ediceksin...

ya arkadşlar maddi bir problem yoksa kimse kendisini
istemeyeni istemez herhalde belkide çocuk içinde olabilir ama sebep bunlar deyilse gururunuzu
çiğnettirmeyin daha fazla derim

canım eşin seni ve çocuğuna değer verse zaten verdiğin şansı iyi değerlendirirdi.bence herkesin hayatta bir şansı vardır ve sen o şensı bir kere vermişsin.o yüzden ikinci bir şansa gerek yok bence herkes kendi yoluna gitmeli.

Aldatılmışsınız ve inatla boşanmamışsınız, adama "ben sana muhtacım ne yaparsan yap kabulümdür yeterki beni bırakma" mesajını vermişsiniz.
Arkadaşım bir saniye bile duymayın ve hemen boşanın, ilk boşanan kadın siz olmayacaksınz ve boşanmakla onurunuzu eşinizin ayaklarının altından alacağınıza emin olun.

Bı gururun var tatlım en onemlısı de cocugunun onuru var sana yapılan cocuguna da yapılan bı saygısızlıktır duzelır dıye beklıyorsan bekleme cunku duzelse bıle sen farkında olmasan da senın ıcınde bısıler kırılmıstır ve o seyler asla duzelmezmirmirmirmir Kadını bıraktı dıyelım sana dondu hersey guzel dıyelım pekı ya sonra esının en ufak hareketını kendı kendıne dert edeceksın acaba nereye gıttı ne yaptı zaten bunları dusunmekte mantıksız cocugum ıcın katlanırım dıyorsan yapma canım ınan huzursuz bı aılede buyuyecekse annesıyle daha huzurlu aılede buyumesı daha ıyı boyle yazıları okudukca evlenmekten daha cok korkuyorumsenağlama Insallah aıleler yıkılmaz

zaten eşiniz size bu ilişiyi bitireceğini söylememiş ki, ayrılmak istediğini belirtmiş.
siz de ayrılmayı kabul etmemişsiniz.
bile bile lades değil mi bu?
sizi aldatıp boşanmak isteyen bir insandan ne gibi bir beklentiniz olabilir hala??

yani arkadaşım pes diyorum sana ya yapmayın lütfen biraz gurur yani ya nasıl adam seni istemiyorum demiş ve siz boşanmamışsınız ben anlamıyorum hiç sizi üç senedir hala aldatılıyosunuz ve siz bunu bile bile evliliğinize devam etmişsiniz kusura bakmayın biraz sert olucak ama ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum benim arkamda hiç kimse olmasa bile ben çocuğumula beraber yeni bir hayat kurardım çok zor olsa dahi istenmeyen biri olucam bide onu bırak adam aldatmış yani o yeter zaten boşanmak için bence tabi

ay lütfen ya aldatılan kadınlar ben bunu haketmedim demeyin. aslında eşiniz sizleri haketmiyor ama ben buraları okudukça eşimin yüzüne bakarken içimden (( sonuçta sende erkeksin ve sende aynı şeyi yaparsın kusura bakma sana kendimi yedirmem karşında kul köle olmam )) diyorum. yeri geliyor işten açım diyor biz yedik diyorum. gidiyor kendisi yiyor sonra da ben senden işten gelince bana sarılıp öpmeni hoşgeldin demeni bekliyorum diyor bende (( bu kadar vıcık vıcık olmayalım yani ilerisi için biraz aramızda mesefa olsun hatta mümkünse bazen ayrı yatalım )) diyorum. erkelerin dünyasının merkezi neresidir bilirsiniz. sizden bile önce gelir orası. eee madem onlar için öyle bizde onları dünyamızın merkezine oturtmayalım ki sonra hayal kırıklığına uğramayalım.

arkadaşım sende mümkünse tüm delilleri elinde topla. tek tek saati saatine not al.
Allah sana sabır versin ne diyeyim. ama oğlun varmış ona üzüldüm. sorunlarınızı onun önünde çözmeye çalışmayın ama yapacağın ilk şey eşinle konuş sonra mümkünse birlikte olduğu kızı uyar sonrada kızı ailesine şikayet et. hatta herkese rezil edebilirisin çünkü böyle kadınlar herşeyi hakederler. başımızda vardı böyle birşey ama eşim yüz vermediği için biz eşimle bu kadını çalıştığı okula şikayet ettik rezil ettik diyelim. bilmem nereye sürüldü ama aynı yani evli erkekleri rahatsız etmekten zaten sabıkası varmış

Arkadaslar olay sadece aldatma degil adam asik olmus baska bir kadina ve senden bosanmak istiyorum demis burda bence durust davranmis ( iyi yapmis demiyorum Allah korusun boyle durumlardan hepimizi)ama adam aldatsaydi ve ben pismanim beni af et deseydi bir sans vermis olabilirdi burda verilen sans yok zorla surdurulmeye calisilan mutsuz bir evlilik var sahsen ben ailem bile yardim etmese (ailemde yok) yaliniz basima cocugumla yasamaya calisirim Allah buyuk onume ne insanlar cikar Allah bilir dunyada bir erkek O degil

Son düzenleme:
arkadaşım durumuna gerçekten çok üzüldüm bende beş yıllık evliyim benimde maddi yönden problemlerim var eşimle aramız bu yüzden kötü ama yani büyük konuşmayım ama aldattığını duysam iki tane çocuğum var ve çalışmıyorum buna rağmen evliliğimi sürdüremezdim düşündükçe insan çıldırır hayatında başka biri var ama seni sevmiyosa sende kendini yıpratma gerçekten huzursuz bir evde büyüyen çocuktansa annesiyle huzurlu büyüyen çocuk daha iyidir bence o sizi kaybettiği için üzülsün yuvasını ve çocuğunu başka birine tercih ettiği için üzülsün gerçekten çok üzüldüm allah yardımcın olsun ama sende bu dünyaya bi kere gelecen ve gün gelecekki eşinin birlikte olduğu insanda onunla evlenmek isteyecek belki çocuk isteyecek bunları düşünüyosundur ayyyy bende seni üzmeyim canım allah yardımcın olsun eşinde inşalllah çooooooookk pişman olur bunları sana yaşattığı için

ay lütfen ya aldatılan kadınlar ben bunu haketmedim demeyin. aslında eşiniz sizleri haketmiyor ama ben buraları okudukça eşimin yüzüne bakarken içimden (( sonuçta sende erkeksin ve sende aynı şeyi yaparsın kusura bakma sana kendimi yedirmem karşında kul köle olmam )) diyorum. yeri geliyor işten açım diyor biz yedik diyorum. gidiyor kendisi yiyor sonra da ben senden işten gelince bana sarılıp öpmeni hoşgeldin demeni bekliyorum diyor bende (( bu kadar vıcık vıcık olmayalım yani ilerisi için biraz aramızda mesefa olsun hatta mümkünse bazen ayrı yatalım )) diyorum. erkelerin dünyasının merkezi neresidir bilirsiniz. sizden bile önce gelir orası. eee madem onlar için öyle bizde onları dünyamızın merkezine oturtmayalım ki sonra hayal kırıklığına uğramayalım.

arkadaşım sende mümkünse tüm delilleri elinde topla. tek tek saati saatine not al.
Allah sana sabır versin ne diyeyim. ama oğlun varmış ona üzüldüm. sorunlarınızı onun önünde çözmeye çalışmayın ama yapacağın ilk şey eşinle konuş sonra mümkünse birlikte olduğu kızı uyar sonrada kızı ailesine şikayet et. hatta herkese rezil edebilirisin çünkü böyle kadınlar herşeyi hakederler. başımızda vardı böyle birşey ama eşim yüz vermediği için biz eşimle bu kadını çalıştığı okula şikayet ettik rezil ettik diyelim. bilmem nereye sürüldü ama aynı yani evli erkekleri rahatsız etmekten zaten sabıkası varmış

Canim kusura bakma lutfen yanlis anlama ama yorumun bana cok tuhaf geldiCADIARZU
icimden bu ne pehriz bu ne lahana tursusu gecti ilk once yazdiklarin bana gore tamamen yanlis kocayla arada mesafe olmaz vic vic ne demek koynuna alip yatdigin adam vic vic ne demek benim mantigima cok ters , hele yataga almamak delikafadulden
ikinci bolumde at gitsin diyeceksin sandim o kadar sert konusuyordunki erkeklere birde baktim adama toz yok konustugu kizi rezil et dedin vallahi cok sasirdim bana gore tamamen yanlis yazdiklarin ilk once kocaya gerekli ilgiyi sevgiyi gostermezsen baska dalarda cicekler kesinlikle arar bir erkegi bogazina kadar doyurmaktan yanayim her konuda (yemek anlaminda demyorum RUH anlaminda) yoksa aldatilmaya mahkum oluruz bizde bulamadiklari cilveleri tatli dili guler yuzu bir baskasinda buluverip ucarlar onlarda namus kavramida yok kendileri adina !!! bilmiyorum yazacak cok seyim var ama seni kirmak degil maksadim

Back
X