- Konu Sahibi kaderinisev
-
yardıma ihtiyacım var.. içimden hergün binlerce senaryo geçiyo..onu öldürmeyi bile düşündüm kaç kere.. onca sene ailemden uzak yaşadım okul okudan ne insanlar gördüm .. şimdi kendimi hiç affedemiyorum nasıl böylesine kör oldum.. herşey kör düğün sanki
25 cahil bi yaşta değilim, cahil zamanlarda böyle hatalara düşmedim .. kabullenemiyorum .. boşlugumdan zayıf zamanlarımdan istifade etmesini hazmedemiyorum.. insanların bu kadar zalim olabilecegini tahmin edememiştim
25 cahil bi yaşta değilim, cahil zamanlarda böyle hatalara düşmedim .. kabullenemiyorum .. boşlugumdan zayıf zamanlarımdan istifade etmesini hazmedemiyorum.. insanların bu kadar zalim olabilecegini tahmin edememiştim
bu oyle bi durum ki kimseyle konuşup dertleşemiyorsun .. artık gözüm korktu herkez bana zarar vericekmiş gibi geliyo. psikolojim altüst oldu doktora gittim fakat ilaçlar beni çok kötü yapıyo.. geçmişi hiç yaşanmamıl gibi saymak istiyrum ama olmuyo .. kendimi temiz hissedemiyorum..bi kadın doğum uzmanına gittim konuyu anlattım bana onarım yapılabileceginden bahsetti.. bu kadar dünyanı karartma etik bi durum değil ama böylede bi çözüm var dedi bunuda düşünüyorum acaba yaptırsam eskisi gibi mutlu hissedermiyim kendimi .. bilemiyorum
ben su anki hissettiklerimi hafifletmek için düşündüm ii gelirmi diye ama ne olursa olsun karşımdakini kandıramam anlatrım.. kendimi herkezden farklı hissediyorum, kaybettiğim özgüvenimi kazanmak için yapmayı düşündüm ama ilerde karşıma çıkan insana anlatsam belki bunu bile anlamaz neden yaptırdıgımı off çok farklı bi kafaya sahibim ben ya . zaten kandırmak asla olmaz sonuçta o insana her baktıgımda kendimi kötü hissederim, ekmegini yemek zor gelir bana ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?