Ne olur yardım edin ...

kaderinisev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
122
3
38
Çanakkale
yardıma ihtiyacım var.. içimden hergün binlerce senaryo geçiyo..onu öldürmeyi bile düşündüm kaç kere.. onca sene ailemden uzak yaşadım okul okudun ne böyle işlere kalkıştım nede bu kadar rahat insanlarla dostluk kurdum .. şimdi kendimi hiç affedemiyorum nasıl böylesine bi hataya düştüm ben şimdi ne yapmalı hayata nasıl devam etmeliyim bilemiyorum ..

Son düzenleme:
yardıma ihtiyacım var.. içimden hergün binlerce senaryo geçiyo..onu öldürmeyi bile düşündüm kaç kere.. onca sene ailemden uzak yaşadım okul okudun ne böyle işlere kalkıştım nede bu kadar rahat insanlarla dostluk kurdum .. şimdi kendimi hiç affedemiyorum nasıl böylesine bi hataya düştüm ben şimdi ne yapmalı hayata nasıl devam etmeliyim bilemiyorum ..

Son düzenleme:
Çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun. Kendini üzme sıkma senin için hayırlı olan bir insan evladı çıkar bir gün karşına merak etme. Bir süre ne o adamı ne evlilği düşünme bence yaşın küçükse üni okumadıysan oku derim üni okuduysan çalışmaya başlamalısın, çalışıyor isen de gerisini dert etme. Ekonomik özgürlüğün var ilerde sevgini hakedecek ve diğer şeyleri gözetmeyecek birisi çıkar karşına. Bundan spnra erkeklere güven vb sorunların olacaktır bu konuda uzman bir doktorla da kimseye hissettirmeden görüşmeni tavsiye ederim canım. Allah yardımcın olsun

Canım ne öldürmesi bırak hatta muhattap olma ilişkini kes böyle adamlar kendileri haklıymış gibi birde saçma sapan şeyler yapmaya başlar tehditler leri boyutlara taşınır ailene söylerim o bu vs işin içinden çıkılmaz hale gelir. Yasal yollara başvur derim ama ne kadar sonuç alırsın bilmiyorum üstüne tüm yakınların duyar bunu göze alabilirmisin onu da bilemiyorum canım iyi düşün her yapacağın işi bu konuda

canımm herkes hatalar yapar.sende yapmışsın ama bak pişman olmuşsun.bu dünyanın sonu değil KESİNLİKLE! bundan sonra güzelce işine bak, mesleğini eline al, herşey cinsellik değil, namus da ... arası değildir derler kusura bakmayın arkadaşlar.. gerçekten doğru bi laf...Kimse seni eleştirecek kadar masum değil.ve bence zamanını bekle elbet senin karşına düzgün biri çıkar. Yeter ki Allah a sığın.Dua et.. bak o zaman nasıl güzel oluyo herşey..
Sen yeterki bundan sonraki hayatında, yaptığın hataları tekrar yapma.Kaç yaşındasın bu arada?

öylede oldu aslında .. bi kaç kez tehditlerde de bulundu .. ben ne borç için dahi aramadım şimdi hayatında yeni biri var bilmiyorum ki ya ben şunu aslında kabullenemiyorum bunca zaman kendimi korudum kolladım hayatıma giren insanlar yakınlık kurmadıgım için çoğu kez ayrıldılar benden ben nasıl böyle bi adamla kendimi degersizleştirdim bunu hazmedemiyorum. yoksa bana verdiği maddi zarar umrumda değil ödeyecek durumum var cok şükür ama bu durumum beni kahrediyor . ben kendimi bilen biriyim ama gel görki bunu anlattıgımda karşımdaki adam bana kötü gözle bakarsa kaldıramam çıldırıcam ya düşünmek istemiyorum ama elimde değil her an her saniye bu konu aklımda

25 cahil bi yaşta değilim, cahil zamanlarda böyle hatalara düşmedim .. kabullenemiyorum .. boşlugumdan zayıf zamanlarımdan istifade etmesini hazmedemiyorum.. insanların bu kadar zalim olabilecegini tahmin edememiştim

25 cahil bi yaşta değilim, cahil zamanlarda böyle hatalara düşmedim .. kabullenemiyorum .. boşlugumdan zayıf zamanlarımdan istifade etmesini hazmedemiyorum.. insanların bu kadar zalim olabilecegini tahmin edememiştim

canım benim..insanlar o kadar zalim ki...keşke herkes kendini karşısındakinin yerıne koysa da öyle davransa.ama bence hiçbişey için geç değil.sakın karamsar olma.hele ki şu zor günlerinde!! bak burda herkes senn yanında.

Canım hepimiz hatalar yaparız insanız biz zayıf zamanlarımız olur vs ama bu zamanlarda aldğımız darbeler ile güçleniriz. Hazmedemiyorum diyip kendini yeme Artık yapacak birşey yok değiştiremezsin hibirşeyi maalesef bundan sonra bu konuda fazla birşey düşünmemeye çalış ileriye bak geriye bakasın geldikçe geleceğin hakkında plan yap güzel günlerin geleceğini düşün canım benm. Olmuş ve ölmüşe çare yok derler boşuna kendini üzüp yiyip günlerini senelerini harap etme. Bu da sonuçta Allahın kaderi bundan sonra dikkatli ol mutlaka erkekler zaten en çok bayanların sevgiye ilgiye ihtiyaç duydukları zayıf oldukları anlarda en büyük darbeleri yaparlar. Sen sadece güçlü olarak hayatına devam et, et ki birdaha kimse cesaret edemesin bu tür oyunlara.

bu oyle bi durum ki kimseyle konuşup dertleşemiyorsun .. artık gözüm korktu herkez bana zarar vericekmiş gibi geliyo. psikolojim altüst oldu doktora gittim fakat ilaçlar beni çok kötü yapıyo.. geçmişi hiç yaşanmamıl gibi saymak istiyrum ama olmuyo .. kendimi temiz hissedemiyorum..bi kadın doğum uzmanına gittim konuyu anlattım bana onarım yapılabileceginden bahsetti.. bu kadar dünyanı karartma etik bi durum değil ama böylede bi çözüm var dedi bunuda düşünüyorum acaba yaptırsam eskisi gibi mutlu hissedermiyim kendimi .. bilemiyorum

Açıkçası düzeltme konusunda bi yorumda bulamam ama yaptıranlar var sitede onlar yorum yapabilir bu konuda. Kendini bekaretini kaybettin diye sorgulayıp üzme hala var olan ama onun dışında hala neler neler ypan insanlar var ve yapmaya devam edenler var o senin namus göstergen değil ruhun kalbin teiz olsun. Ama illaki kendini çok üzeceksen tabi ki var çaresi o konuda kendini nasıl rahat edeceksen öyle yap ama ileride bunu yaptığn için pişman olma neden dersen evlilik vs gibi durumlarda eşime söylemedim yalan söyledim ya duyarsa anlarsa sıkıntısı çekmemen için. Dediğim gibi yapacağın herşeyi iyi düşünmeni ve o şekilde yapmanı tavsiye ederim.

ben su anki hissettiklerimi hafifletmek için düşündüm ii gelirmi diye ama ne olursa olsun karşımdakini kandıramam anlatrım.. kendimi herkezden farklı hissediyorum, kaybettiğim özgüvenimi kazanmak için yapmayı düşündüm ama ilerde karşıma çıkan insana anlatsam belki bunu bile anlamaz neden yaptırdıgımı off çok farklı bi kafaya sahibim ben ya . zaten kandırmak asla olmaz sonuçta o insana her baktıgımda kendimi kötü hissederim, ekmegini yemek zor gelir bana ,

Bende onu diyorum işte ilerde bu strese girmemen için iyi düşün her konuda. Ben o tür konulara çk takan bi insan değilim ama tabiiki keşke çok dahafarklı olsaydı diye düşündüğüm bilerek bilmeyerek yaptığım hatalar var ama artık düşünmüyorum olması gerekiyormuş olmui diyorum yoksa düşün düşün hiçbir çare yok değişiklik yok. Bu yüzden kendini üzme alacğaın kararlı şu an değil daha sakin olduğun ilerleyen dönemlerde al ki sonra yine pişman olup stres yapma. Evleneceğim insan takarmı anlarmı beni vs diyede düşünme şu an bunu düşünmene gerek yok hayatında biri olacğaı zaman bunu düşün hiç olmazsa böyle bir şey ikafasına takmayan bir adamsa en azından şu an boşu boşuna daha ortada olmayan biri için kendini üzmemiş olursun. Hayatına girecek güvendiğin sağlam bir kişi olursa o zaman o kişinin kişiliğine hal ve hareketlerine göre yapacak ve anlatacaklarını düşünüp karar verirsin. Şu an sadece kendine eziyet edersin hepsi bu.

Rica ederim keşke elimden daha fazlası gelse. Allah yardımcın olsun umarım tez zamanda atlatırsın yüreğin ve zihnin daha fazla yorulmadan.

ZOR Bİ DURUMDASIN ŞUAN KAFANDA BAYA KARIŞIK... bENİM Bİ ARKDŞIM VARDI ESKİ ERKEK ARKADŞI KIZ AYRILCAKLARINI SÖLYLEYİNCE ONA TECAVÜZ ETMİŞTİ ONDAN AYRILAMASIN HEM ONA BAĞIMLI YAŞASIN DİYE AMA KIZ BUNA RAĞMEN TERKETTİ ÇOÇUK GİTTİ KIZIN AİLESİNİN YANINA KIZINIZ HAMİLEMİ DEĞİLMİ KONTROL ETTRİN BİLE DEDİ ARKADŞIM BAYA AİLESİYLE SORUN YAŞADI HATTA BABASI KONUŞMADI BİLE AMA ŞUAN 2 YIL GEÇTİ ARADAN HAYATINDA 6 AYDIR BİRİ VAR VE KIZ GEÇENLER BAKİRE OLMADĞINI BAŞINDAN GEÇENLERİ HEPSİNİ ANLATTI ÇOÇUK HALA YANINDA ONUN ÇÜNKÜ GERÇEKTEN SEVİYO VE DEĞER VERİYO SENİNDE BİRAZ ZAMN GEÇSİN DOĞRU İNSANI BULCAKSIN

BU BİR KUSUR DEĞİL NAMUS İKİ BACAK ARASINDA OLMAZ BUNU UNUTMA...

ya bak arkadasının basındaki gbiydı durum aslında .. kafamın karışık oldugunu biliyordu ve bazen sıkılıyordum ondan ayrılcam diye ödü kopuyordu .. zaten bu ilişki yurumıcak boşuna benide kendinide yıpratma diyordum .. işte ona mecbur kalayım diye bunu yaptı allahın belası yaa...

İleride zaten karşınızdakine anlatmayı düşünüyosanız bahsedilen işlemi yaptırmaya gerek yok.
Bu benim fikrim ama hataysa her insan hata yapabilir.Nası doğru yaptıklarımızı sahipleniyosak,yanlış yaptıklarımızı da sahiplenirsek sanki bu kadar düşüncelere,sorgulamalara gerek kalmaz gibi geliyo.Geçmiş geçmişte kalmış sonuçta,ileriye bakmak lazım.Ben açıkçası seven insanın böyle bir şeye takılcağına da inanmıyorum.Seviyosa seviyodur,ileride umarım karşınıza sizi mutlu eden biri çıkabilir.
Şu an için bu düşüncelerden kurtulamıyosanız,bi terapistle görüşseniz.Konuşmak iyi gelirdi.

Hani derler ya namus iki bacak arasında değil, kafada biter diye... Aşkta cahil yaş aralığı yoktur. Aşık insan her daim cahildir, gözleri görmez ve kısa sürer. Bu süre zarfında bazı hatalar yapmış olabilirsin, ama gel gör ki hepimiz insanız ve hatalar bize mahsus... Allah'ın verdiği canı almaksa, sadece yine Allah'a mahsustur. Şimdi kararlı bir adım atmak hatalarını telafi etmek zorundasın. İçinde bulunduğun durum yüzünden hayatı kendine zindan da etsen, ağlayıp üzülsen de, bak etrafına yaşam devam ediyor. Yemek yiyor su içiyorsun, hayatın tatlı telaşesinde koşturuyorsun. Demek ki neymiş güçlü olacak, güçlü duracak ve yaşamaya devam edeceksin. Ve merak etme herkesin farklı da olsa hataları, kusurları var. Kimse kusursuz değil. Bu bir kusur değil ama varsayalım öyle, o zaman evleneceğin insan seni kusurlarınla, artılarında eksilerinle kabul etmiyorsa onu zaten sen isteme!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…