cevap veren herkese çok teşekkürler. açıkçası bunun iki boyutu var. sağlık açısından mutlaka alınması gerektiğini söyledi dr. yani Allah korusun dillendirmek istemediğim riskler var maalesef. keşke sadece estetik kaygıyla söyleyebiliyor olsaydım. tabii alındıktan sonra estetik kısmı da aklına gelir insanın, bu kaçınılmaz, bu kadar şekilci bir dünyada aksini söyleyen yalan söylüyordur.
benim burada paylaşmamın başlıca amacı şuydu, aynı durumu yaşayan birisi varsa ne yaptı sonuç ne oldu, sağlık açısından riskler ortadan kalktı mı ve aldırınca görünüm ne oldu? keşke bir kişi olsaydı bunu yaşayan.
tabii ki başka başka dertler var Allah her zaman beterinden korusun ama şu an benim dünyamdaki sorun bu, araştırmadan aman boşver demem imkansız.
dua ediyorum Rabbim tez zamanda kolaylıkla geçirir diye, sizler de dua edin lütfen. varsa böyle bir şey yaşayan tanıdığınız, tecrübelerinden faydalanmak isterim.
annelik çok başka bir şey, endişe korku mutluluğun her zaman önünde...
benim burada paylaşmamın başlıca amacı şuydu, aynı durumu yaşayan birisi varsa ne yaptı sonuç ne oldu, sağlık açısından riskler ortadan kalktı mı ve aldırınca görünüm ne oldu? keşke bir kişi olsaydı bunu yaşayan.
tabii ki başka başka dertler var Allah her zaman beterinden korusun ama şu an benim dünyamdaki sorun bu, araştırmadan aman boşver demem imkansız.
dua ediyorum Rabbim tez zamanda kolaylıkla geçirir diye, sizler de dua edin lütfen. varsa böyle bir şey yaşayan tanıdığınız, tecrübelerinden faydalanmak isterim.
annelik çok başka bir şey, endişe korku mutluluğun her zaman önünde...