• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur yardım edin

cevap veren herkese çok teşekkürler. açıkçası bunun iki boyutu var. sağlık açısından mutlaka alınması gerektiğini söyledi dr. yani Allah korusun dillendirmek istemediğim riskler var maalesef. keşke sadece estetik kaygıyla söyleyebiliyor olsaydım. tabii alındıktan sonra estetik kısmı da aklına gelir insanın, bu kaçınılmaz, bu kadar şekilci bir dünyada aksini söyleyen yalan söylüyordur.
benim burada paylaşmamın başlıca amacı şuydu, aynı durumu yaşayan birisi varsa ne yaptı sonuç ne oldu, sağlık açısından riskler ortadan kalktı mı ve aldırınca görünüm ne oldu? keşke bir kişi olsaydı bunu yaşayan.
tabii ki başka başka dertler var Allah her zaman beterinden korusun ama şu an benim dünyamdaki sorun bu, araştırmadan aman boşver demem imkansız.
dua ediyorum Rabbim tez zamanda kolaylıkla geçirir diye, sizler de dua edin lütfen. varsa böyle bir şey yaşayan tanıdığınız, tecrübelerinden faydalanmak isterim.
annelik çok başka bir şey, endişe korku mutluluğun her zaman önünde...

sevgili dilek7760 ,

sana özelden msg atamadım msg sayım 50 altı olduğu için. rica etsem özelimden bana mail adresini gönderir misin? bazı şeyler sormak istiyorum, çok teşekkürler...

Bir anne olarak endişenizi anlıyorum.
Ancak bu kadar telaşlanacak, uykularınızı kaçıracak bir durum değil.
Gözünüzün önünde takip edebileceğiniz bir lezyon.
İç organlarında problem olsa hiç farkına varamazdınız değil mi?
Herhangi bir değişiklik farkettiğinizde doktora başvurun.
Ya da daha iyisi, işinin ehli bir dermatoloğa ara ara kontrole götürün.
Alalım derlerse de panik yapmayın. Hafif bir sedasyonla 5-10 dakikada alınır.
Bebekler sandığınız kadar kırılgan değildir. Merak etmeyin.
Geçmiş olsun.

hepinize çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. aynı durumu yaşayan biri ne yazık ki yok sanırım ama bu şekilde paylaşmak bile hafifletiyor insanı, etrafımda böyle şeyleri konuşabileceğim arkadaşım yok. Allah yavrularımıza bizlerle beraber sağlıklı mutlu hayırlı uzun ömürler kısmet etsin, bahtlarını güzel eylesin inşallah.

Şuan tüylerim diken diken oldu yemin ediyorum sinirden..
Çok çok haklısınız.İnsanlar söz konusu kendi çocukları olmayınca hemen toz pembe yorumlar yapıyor.
Estetik kaygılarla olsa ne olur?Bir annenin çocuğunu kusursuz görmek istemsi kadar daha doğal ne olabilir?
Benim konumu belki biliyorsunuzdur.Kraniosinistoza bağlı plagiosefali var kızımda.Ben 4 aylıkken kızımı ameliyat ettirdim kafatasından.Hiç de pişman değilim.
Çünkü çocuğun suratı sola doğru eğriliyodu,bir göz çukurlaşıyodu,kafası tek taraflı büyüyordu.Şuan düzeliyo yavaş yavaş.Ama 2.ameliyat riski de var.Bakalım bekliyoruz.
Konu sahibi beni iyi dinle,
kendi çocuğunla ilgili en sağlıklı,en doğru kararı sen verirsin.Sana boşver zamanla düzelir diyen hiç kimseye doktor bile olsa aldırış etme.
İÇİN RAHAT EDENE KADAR DOKTOR DOKTOR GEZ ALLAH AŞKINA.
Ben 4 ay teşhis koydurana kadar yırttım kendimi.En sonunda internetten hastalığı buldum ve çok iyi bir beyin cerrahına gittim.
Çoğu insan 2 yaşına kadar teşhis koyduramazken,ben hiç kimseyi dinlemeyip 4 ay kafasındaki hafif eğrilik için kaygı yaşadım..
Çevrem sağlıkçı kaynıyo,ama herkes beni evhamlı olmakla suçladı.Yemin ederim tepki almamak için gizli gizli gezdiriyodum çocuğu hastanelerde.
Estetik kaygıysa estetik kaygı yaptır hiç kimseye aldırış etme.
İnsanlar söz konusu kendi çocukları olmayınca bol keseden toz pembe konuşurlar..

canım çok çok geçmiş olsun Allah meleklerimizi korusun, hepimizi de iyi insanlarla karşılaştırsın.

canım merhaba benim sana özelden yazıp tavsiye ettiğim doktor çocuk cerrahı eğer imkanın varsa ona göster derim en azından bir fikir olur sana.. Allah acil şifa versin inşaallah

Şuan tüylerim diken diken oldu yemin ediyorum sinirden..
Çok çok haklısınız.İnsanlar söz konusu kendi çocukları olmayınca hemen toz pembe yorumlar yapıyor.
Estetik kaygılarla olsa ne olur?Bir annenin çocuğunu kusursuz görmek istemsi kadar daha doğal ne olabilir?
Benim konumu belki biliyorsunuzdur.Kraniosinistoza bağlı plagiosefali var kızımda.Ben 4 aylıkken kızımı ameliyat ettirdim kafatasından.Hiç de pişman değilim.
Çünkü çocuğun suratı sola doğru eğriliyodu,bir göz çukurlaşıyodu,kafası tek taraflı büyüyordu.Şuan düzeliyo yavaş yavaş.Ama 2.ameliyat riski de var.Bakalım bekliyoruz.
Konu sahibi beni iyi dinle,
kendi çocuğunla ilgili en sağlıklı,en doğru kararı sen verirsin.Sana boşver zamanla düzelir diyen hiç kimseye doktor bile olsa aldırış etme.
İÇİN RAHAT EDENE KADAR DOKTOR DOKTOR GEZ ALLAH AŞKINA.
Ben 4 ay teşhis koydurana kadar yırttım kendimi.En sonunda internetten hastalığı buldum ve çok iyi bir beyin cerrahına gittim.
Çoğu insan 2 yaşına kadar teşhis koyduramazken,ben hiç kimseyi dinlemeyip 4 ay kafasındaki hafif eğrilik için kaygı yaşadım..
Çevrem sağlıkçı kaynıyo,ama herkes beni evhamlı olmakla suçladı.Yemin ederim tepki almamak için gizli gizli gezdiriyodum çocuğu hastanelerde.
Estetik kaygıysa estetik kaygı yaptır hiç kimseye aldırış etme.
İnsanlar söz konusu kendi çocukları olmayınca bol keseden toz pembe konuşurlar..
Merhaba, ablamin iki gun once bebegi dogdu, ilk gordugumde cenesinde ve kafasindaki asimetriyi farkettim, kimseye soyleyemiyorum ama bariz. Iki gundur arastiriyorum ve plagiosefali olduguna eminim diyebilirim. Sizin tecrubeniz var, benimle paylasabilir misiniz, hala bu siteyi kullaniyor musunuz bilemiyorum ama, ben de yeni uye oldum bu konu icin.

Merhaba, ablamin iki gun once bebegi dogdu, ilk gordugumde cenesinde ve kafasindaki asimetriyi farkettim, kimseye soyleyemiyorum ama bariz. Iki gundur arastiriyorum ve plagiosefali olduguna eminim diyebilirim. Sizin tecrubeniz var, benimle paylasabilir misiniz, hala bu siteyi kullaniyor musunuz bilemiyorum ama, ben de yeni uye oldum bu konu icin.
Yanita gerek kalmadi, sanirim ben evhamlanmisim, her gun daha guzellesiyor bebegimiz, tum bebekler saglikli olsun

Doktoruyla konusun burada kim ne yardim edecek Allahaskina??

Oglumun kulagina Doktor ameliyat olmasi gerek yoksa duyma ve konusma problemi çeker demisti 3 Doktor gezdik en son cocuk Doktor buyudukce burnunu fiskirarak Siler ve su toplanmaz bir sene bekleyin dedi gercekten de bekledik ve Ben arka odada onunla ilgili konussam ta baska odadan duyar beni

Kiyamamistik ameliyat etmeye 4 yasindaydi anesteji dikis hastane neden yasasin hayati tehlikesi yoksa Allah gistermesin

Siz birakin tehlikeli degilse buyudugu zaman kendisi karar versin daha El kadar bebek

Merhaba, acaba bebginiz artık büyümüş tabi ama sağlığı ne durumda acaba? Bilgi verir misiniz. Benim kızıma da korionostoz teşhisi koydu doktor bugün. Biz 27 ayligiz. Ameliyat dedi doktor. Çok üzülüyorum. Acaba nasıl bir süreç, acaba bilgi verie misiniz.

Merhaba, acaba bebginiz artık büyümüş tabi ama sağlığı ne durumda acaba? Bilgi verir misiniz. Benim kızıma da korionostoz teşhisi koydu doktor bugün. Biz 27 ayligiz. Ameliyat dedi doktor. Çok üzülüyorum. Acaba nasıl bir süreç, acaba bilgi verie misiniz.
Konu sahibi en son 2015 yılında girmiş foruma. Sorunuza cevap vermez maalesef.

cevap veren herkese çok teşekkürler. açıkçası bunun iki boyutu var. sağlık açısından mutlaka alınması gerektiğini söyledi dr. yani Allah korusun dillendirmek istemediğim riskler var maalesef. keşke sadece estetik kaygıyla söyleyebiliyor olsaydım. tabii alındıktan sonra estetik kısmı da aklına gelir insanın, bu kaçınılmaz, bu kadar şekilci bir dünyada aksini söyleyen yalan söylüyordur.
benim burada paylaşmamın başlıca amacı şuydu, aynı durumu yaşayan birisi varsa ne yaptı sonuç ne oldu, sağlık açısından riskler ortadan kalktı mı ve aldırınca görünüm ne oldu? keşke bir kişi olsaydı bunu yaşayan.
tabii ki başka başka dertler var Allah her zaman beterinden korusun ama şu an benim dünyamdaki sorun bu, araştırmadan aman boşver demem imkansız.
dua ediyorum Rabbim tez zamanda kolaylıkla geçirir diye, sizler de dua edin lütfen. varsa böyle bir şey yaşayan tanıdığınız, tecrübelerinden faydalanmak isterim.
annelik çok başka bir şey, endişe korku mutluluğun her zaman önünde...
Iyi dusunun iyi olsun rabbim evladinizi saglikla buyutmeyi nasip etsin korkularinizi bosa cikartsin insallah.

Eski konuymus umarim iyi haberler almistir

Back
X