ne olur yardım edinnn??

isimmine

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
85
1
16
İstanbul
ne olur yardım edın tip 2 şeker varmış bende hamilelikte çıktı 3ay oldu doğum yapalı geçmedi insülüne başladım oda şekerimi çok düşürüyor acıktırıyo zaten çok yüksek deyilki şekerim bu hastalıktan kurtulmanın yolu yokmu inanın geçmedini öğrenınçe günlerce ağladım:(( yokmu bir yolu kurtulmanın allah aşkına emzırdıyım için hap verilmezmiş

canım öncelikle çok geçmiş olsun benim annem de de var. Oda insülin kullanıyo sen kaç yaşındasın kı. Birde morel çok önemli bu hastalığın tedavisi morel no üzüntü sorularına gelince anneme bir sorarım yarın o nasıl yapıyormuş emzirme falan sen niye bu kadar genç yaşta bu illete kapıldın ki

canım öncelikle çok geçmiş olsun benim annem de de var. Oda insülin kullanıyo sen kaç yaşındasın kı. Birde morel çok önemli bu hastalığın tedavisi morel no üzüntü sorularına gelince anneme bir sorarım yarın o nasıl yapıyormuş emzirme falan sen niye bu kadar genç yaşta bu illete kapıldın ki
canım çok teşekürler ben 36yaşındayım annen kaç yaşında her şeye kafayı takan bırıyım :(((çok moralımı bozuyor bu hastalık

canım çok teşekürler ben 36yaşındayım annen kaç yaşında her şeye kafayı takan bırıyım :(((çok moralımı bozuyor bu hastalık

canım annem 47 falan ama o 13 senedir çekiyo bu hastalık da destek morel çok önemli şimdi daha çok üzülürsen olmaz kıyamam yaa ne güzel bebeğin de varmış

Bence morelinizi bukadar çok bozmayın diyabet bizde genetik anneannem ben bıldım bılelı insülin kullanır annemde 2 senedır ınsulıne basladı daha onceden tıp 1 dı. dıyetini yapar ve ilacını ıyı kullanırsa, bu hastalığı taşımayan bır insana göre çoook daha uzun sureler yaşıyormuş şeker hastaları çünki bu hastalıkta sağlıklı beslenmek temel amaç. sağlıkla kalın inşallah...

evet canım bebeyimde var 3aylık en çokta bundan üzülyorumya nerde moral verecek insan:(
canım daha çokta gençsin üzülme bu kadar allahın dediği olur. Kaçış yok bozma morelini ailevi sıkıntıların var mı ne olursa olsun içine atma. ayol istediğin morel olsun 7/24 veririm sana :P

canım daha çokta gençsin üzülme bu kadar allahın dediği olur. Kaçış yok bozma morelini ailevi sıkıntıların var mı ne olursa olsun içine atma. ayol istediğin morel olsun 7/24 veririm sana :P
morale çoook ihtiyacım var maneviyata çok var ihtiyacım sen ne kadar iyisin canım ekleyelim birbirimizi istersen tabi yazışırız?

evet canım bebeyimde var 3aylık en çokta bundan üzülyorumya nerde moral verecek insan:(

merhabalar benim de annemde benimm doğumumla çıkan bir şeker hastalığı var diğer arkadaşın da dediği gibi en iyi çözüm moralinin yüksek olması. en küçük bir üzüntüde çıkıveriyor çünkü. ayrıca bildiğim kadarıyla acıkmaların ani düşüşlerin oluyorsa insülün fazla geliyordur doktorunla tekrar konuşmanı tavsiye ederim

merhabalar benim de annemde benimm doğumumla çıkan bir şeker hastalığı var diğer arkadaşın da dediği gibi en iyi çözüm moralinin yüksek olması. en küçük bir üzüntüde çıkıveriyor çünkü. ayrıca bildiğim kadarıyla acıkmaların ani düşüşlerin oluyorsa insülün fazla geliyordur doktorunla tekrar konuşmanı tavsiye ederim
evet ani düşüşlerim acıkmalarım oluyor günde iki defaydı insülün sabah akşam şimdik sadece sabah yapıyom ama yinede baya düşüp acıktırıyo kulanmadan önce böyle deyildim ya akşamkını bırde yaptığım zaman mutfaga gece gidip neye saldırcamı şaşırıyodum

morale çoook ihtiyacım var maneviyata çok var ihtiyacım sen ne kadar iyisin canım ekleyelim birbirimizi istersen tabi yazışırız?

tabii ki canım. Çok iyi olur sen yeter ki iyi ol bak bu mübarek günde yaradan hiçbir dua kapısını boş çevirmez üzülme allaha sığın canım ben herzaman destek olurum çünkü benim annem de hasta ve çok iyi anlıyorum

evet ani düşüşlerim acıkmalarım oluyor günde iki defaydı insülün sabah akşam şimdik sadece sabah yapıyom ama yinede baya düşüp acıktırıyo kulanmadan önce böyle deyildim ya akşamkını bırde yaptığım zaman mutfaga gece gidip neye saldırcamı şaşırıyodum

teyzem şuan aynı durumda o da insülün kullanıyor doymak bilmiyorum diyor tekrar doktora gitti bir ilaç verdi biraz daha azalmış açlık hissi. gerçi senin bebeğinde varmış umarım başka bir yolu da vardır. bu arada bebeğini de Allah bağışlasın canım :)

Back
X