- 3 Eylül 2015
- 168
- 112
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkekler mastürbasyon yaparlar. sebebi de o anda istemişlerdir ama hemen olsun istemiştir. kendi kendine çabucak halletmiştir. bunda büyütülecek bir şey yok. seni sevmediğini istemediğini beğenmediğini göstermez.İyi geceler eşimin dört beş gün önce eşimin mastürbasyon yaptığını farkettim. Çamaşırını makinaya atarken... Söylemedim önce bugun söyledim. Önce yalan söylemeye kalktı sen o zaman adet olmuştun diye oysa yalan.. Bunu kendi de kabul etti daha sonra bana öyle bir açıklama yaptı ki şok oldum resmen.. Dışarda yanlış yapmamak için başka kadına gitmemek için yaptım. İyi de ben sana yetmiyor muyum dedim. Ne alakası var dışarda birine gözüm kalmasın diye incelemiyim başkalarını diye yaptım dedi. Bana bundan çıkarmam gerekeni söyler misiniz. Bu arada düzenli cinsel hayatımız var
Açıklamalar bir bahanedir inşallaherkekler mastürbasyon yaparlar. sebebi de o anda istemişlerdir ama hemen olsun istemiştir. kendi kendine çabucak halletmiştir. bunda büyütülecek bir şey yok. seni sevmediğini istemediğini beğenmediğini göstermez.
acıklayı da becerememiş :) komik olmuş..
Arkadaşlar ne olur biri bişey yazsın bu konuşmalar durup dururken nereden çıktıEşimle yine konuştuk konuştukça şüphrlerim artıyor ben sana yetersiz mi geliyorum da dışarıya gözüm kaymasın dedin dedim. O da ben öyle bişey olmasın diye uğraşıyorum dedi.. Senin yetersiz kalmanla ilgili bişey değil dedi. Yoksa Adriana lima bile aldatılıyor dedi. Ben taktım arkadaşlar bişey yokken ortada bu konuşmalar ne
bu adamın gözü zaten dışarda ve yakalandığı için böyle saçmalıyo. şu an sadece bakmakla yetiniyo o kadınlarla bişey yaşayamadığı için bu şekilde işini görüyo. bu saçma sapan bahanelerin başka açıklaması yok. uçkur düşkünüArkadaşlar bişeyler yazın ne olur
Bana da öyle geliyor durup dururken oldu konuyu belki biraz yanlış ifade ettim belki konu aslında onun mastürbasyon yapması değil yaptığı açıklamabu adamın gözü zaten dışarda ve yakalandığı için böyle saçmalıyo. şu an sadece bakmakla yetiniyo o kadınlarla bişey yaşayamadığı için bu şekilde işini görüyo. bu saçma sapan bahanelerin başka açıklaması yok. uçkur düşkünü
Hiç hesapta yokken bunlar neden konuşulurBana da öyle geliyor durup dururken oldu konuyu belki biraz yanlış ifade ettim belki konu aslında onun mastürbasyon yapması değil yaptığı açıklama
İki üç günde bir mazeret yoksalNe kadar sıklıkla beraber oluyorsunuz?
Demek ki adam daha fazlasını ıstıyor veya tatmın olmuyorİki üç günde bir mazeret yoksal
hergün hergün olmaz diyen adam yorgunum diyen adam mı doymuyor acabaDemek ki adam daha fazlasını ıstıyor veya tatmın olmuyor
İyi geceler eşimin dört beş gün önce eşimin mastürbasyon yaptığını farkettim. Çamaşırını makinaya atarken... Söylemedim önce bugun söyledim. Önce yalan söylemeye kalktı sen o zaman adet olmuştun diye oysa yalan.. Bunu kendi de kabul etti daha sonra bana öyle bir açıklama yaptı ki şok oldum resmen.. Dışarda yanlış yapmamak için başka kadına gitmemek için yaptım. İyi de ben sana yetmiyor muyum dedim. Ne alakası var dışarda birine gözüm kalmasın diye incelemiyim başkalarını diye yaptım dedi. Bana bundan çıkarmam gerekeni söyler misiniz. Bu arada düzenli cinsel hayatımız var
Yaptığı açıklamaya takıldım zatenNeden?
Görüp geçemez miydiniz?
Neden söyleme gereği duydunuz?
Onu sorguya çekiyormuşsunuz gibi geldiği için bahaneyi saçmalamış.
Ama evli erkekler için de kadınlar için de seks de mastürbasyon da normal olabilir. Hepsi için demiyorum ama seks başka mastürbasyon başka.
"Dondurmaya para vermeyelim, evde karpuz var soğuk soğuk" gibi bir şey. Karpuz dondurmanın yerini tutmazsa dondurma da karpuzun yerini tutamaz.
Seks de mastürbasyonun yerini tutamaz, tersi de geçerli.
O yüzden habire sorup sorup durmayın. Neden yaptın diye?
Yaparken illa da başka kadınları düşünmüştür diye de şartlanmayın. Belki sizi düşündü??? Nerden bilebilirsiniz?
Suç işlemiş gibi adamı sorguya çekmekten vazgeçin. Kendinizi mutsuz ediyorsunuz.
Eşiniz bence gözüne ve iradesine hakim olamayan biri okuduklarımdan bu çıktıİyi geceler eşimin dört beş gün önce eşimin mastürbasyon yaptığını farkettim. Çamaşırını makinaya atarken... Söylemedim önce bugun söyledim. Önce yalan söylemeye kalktı sen o zaman adet olmuştun diye oysa yalan.. Bunu kendi de kabul etti daha sonra bana öyle bir açıklama yaptı ki şok oldum resmen.. Dışarda yanlış yapmamak için başka kadına gitmemek için yaptım. İyi de ben sana yetmiyor muyum dedim. Ne alakası var dışarda birine gözüm kalmasın diye incelemiyim başkalarını diye yaptım dedi. Bana bundan çıkarmam gerekeni söyler misiniz. Bu arada düzenli cinsel hayatımız var