Ne olur yardım kafayı yiyeceğim

Bana bahanesi oldukça saçma geldi ama o durumun verdiği utanmadan dolayı olabilir diye düşünüyorum.evli değilim,ama karşıdan bakınca mastürbasyon çok doğal geliyor.hani eşim ile düzenli bi seks hayatım olsa yine de arada ben de mastürbasyon a başvururum diye düşünüyorum.

Yanlış mu düşünüyorum kızlar acaba eşim başka bayanlara heves ediyor. Bunu gerçekte yaşayamadığından hayalini yaşıyor

İyi geceler eşimin dört beş gün önce eşimin mastürbasyon yaptığını farkettim. Çamaşırını makinaya atarken... Söylemedim önce bugun söyledim. Önce yalan söylemeye kalktı sen o zaman adet olmuştun diye oysa yalan.. Bunu kendi de kabul etti daha sonra bana öyle bir açıklama yaptı ki şok oldum resmen.. Dışarda yanlış yapmamak için başka kadına gitmemek için yaptım. İyi de ben sana yetmiyor muyum dedim. Ne alakası var dışarda birine gözüm kalmasın diye incelemiyim başkalarını diye yaptım dedi. Bana bundan çıkarmam gerekeni söyler misiniz. Bu arada düzenli cinsel hayatımız var
erkekler mastürbasyon yaparlar. sebebi de o anda istemişlerdir ama hemen olsun istemiştir. kendi kendine çabucak halletmiştir. bunda büyütülecek bir şey yok. seni sevmediğini istemediğini beğenmediğini göstermez.
acıklayı da becerememiş :) komik olmuş..

erkekler mastürbasyon yaparlar. sebebi de o anda istemişlerdir ama hemen olsun istemiştir. kendi kendine çabucak halletmiştir. bunda büyütülecek bir şey yok. seni sevmediğini istemediğini beğenmediğini göstermez.
acıklayı da becerememiş :) komik olmuş..
Açıklamalar bir bahanedir inşallah

Eşimle yine konuştuk konuştukça şüphrlerim artıyor ben sana yetersiz mi geliyorum da dışarıya gözüm kaymasın dedin dedim. O da ben öyle bişey olmasın diye uğraşıyorum dedi.. Senin yetersiz kalmanla ilgili bişey değil dedi. Yoksa Adriana lima bile aldatılıyor dedi. Ben taktım arkadaşlar bişey yokken ortada bu konuşmalar ne

Eşimle yine konuştuk konuştukça şüphrlerim artıyor ben sana yetersiz mi geliyorum da dışarıya gözüm kaymasın dedin dedim. O da ben öyle bişey olmasın diye uğraşıyorum dedi.. Senin yetersiz kalmanla ilgili bişey değil dedi. Yoksa Adriana lima bile aldatılıyor dedi. Ben taktım arkadaşlar bişey yokken ortada bu konuşmalar ne
Arkadaşlar ne olur biri bişey yazsın bu konuşmalar durup dururken nereden çıktı

Arkadaşlar bişeyler yazın ne olur
bu adamın gözü zaten dışarda ve yakalandığı için böyle saçmalıyo. şu an sadece bakmakla yetiniyo o kadınlarla bişey yaşayamadığı için bu şekilde işini görüyo. bu saçma sapan bahanelerin başka açıklaması yok. uçkur düşkünü

bu adamın gözü zaten dışarda ve yakalandığı için böyle saçmalıyo. şu an sadece bakmakla yetiniyo o kadınlarla bişey yaşayamadığı için bu şekilde işini görüyo. bu saçma sapan bahanelerin başka açıklaması yok. uçkur düşkünü
Bana da öyle geliyor durup dururken oldu konuyu belki biraz yanlış ifade ettim belki konu aslında onun mastürbasyon yapması değil yaptığı açıklama

Ne kadar sıklıkla beraber oluyorsunuz?

masturbasyon yapabilir. ben olsam bu kadar büyütmezdim. sonuçta iki üç günde bir beraber oluyomuşsunuz. sizinle bi sıkıntısı yok demek ki. bahanesi saçma olmuş ama.

İyi geceler eşimin dört beş gün önce eşimin mastürbasyon yaptığını farkettim. Çamaşırını makinaya atarken... Söylemedim önce bugun söyledim. Önce yalan söylemeye kalktı sen o zaman adet olmuştun diye oysa yalan.. Bunu kendi de kabul etti daha sonra bana öyle bir açıklama yaptı ki şok oldum resmen.. Dışarda yanlış yapmamak için başka kadına gitmemek için yaptım. İyi de ben sana yetmiyor muyum dedim. Ne alakası var dışarda birine gözüm kalmasın diye incelemiyim başkalarını diye yaptım dedi. Bana bundan çıkarmam gerekeni söyler misiniz. Bu arada düzenli cinsel hayatımız var

Neden?

Görüp geçemez miydiniz?
Neden söyleme gereği duydunuz?

Onu sorguya çekiyormuşsunuz gibi geldiği için bahaneyi saçmalamış.

Ama evli erkekler için de kadınlar için de seks de mastürbasyon da normal olabilir. Hepsi için demiyorum ama seks başka mastürbasyon başka.
"Dondurmaya para vermeyelim, evde karpuz var soğuk soğuk" gibi bir şey. Karpuz dondurmanın yerini tutmazsa dondurma da karpuzun yerini tutamaz.
Seks de mastürbasyonun yerini tutamaz, tersi de geçerli.

O yüzden habire sorup sorup durmayın. Neden yaptın diye?
Yaparken illa da başka kadınları düşünmüştür diye de şartlanmayın. Belki sizi düşündü??? Nerden bilebilirsiniz?

Suç işlemiş gibi adamı sorguya çekmekten vazgeçin. Kendinizi mutsuz ediyorsunuz.

Neden?

Görüp geçemez miydiniz?
Neden söyleme gereği duydunuz?

Onu sorguya çekiyormuşsunuz gibi geldiği için bahaneyi saçmalamış.

Ama evli erkekler için de kadınlar için de seks de mastürbasyon da normal olabilir. Hepsi için demiyorum ama seks başka mastürbasyon başka.
"Dondurmaya para vermeyelim, evde karpuz var soğuk soğuk" gibi bir şey. Karpuz dondurmanın yerini tutmazsa dondurma da karpuzun yerini tutamaz.
Seks de mastürbasyonun yerini tutamaz, tersi de geçerli.

O yüzden habire sorup sorup durmayın. Neden yaptın diye?
Yaparken illa da başka kadınları düşünmüştür diye de şartlanmayın. Belki sizi düşündü??? Nerden bilebilirsiniz?

Suç işlemiş gibi adamı sorguya çekmekten vazgeçin. Kendinizi mutsuz ediyorsunuz.
Yaptığı açıklamaya takıldım zaten

insanın kendi bedeniyle ilgili şeylerine de karışmayın bi...adam kendine dokunma istemiştir,hesap ı verecek size??
sormasaydınız böyle saçma açıklamalara da maruz kalmadınız...

Eşiniz bence gözüne ve iradesine hakim olamayan biri okuduklarımdan bu çıktı

Back
X