• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur yardım

Maestro78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
111
50
98
Merhaba konuyu nereye açsam bilemedim.
Kendimi devamlı huzursuz hissediyorum. Hep içimde bir sıkıntı var. Dua edemiyorum namaza başlayıp bırakıyorum. Devamlı aklımda kötü düşünceler nefes sorunum oluyor. Telefon çalsa kapı çalsa korkuyorum. Böyle olunca boynumnfalan tutuluyor çok ağrıyor. Baz n kafayı yiyecek gibi oluyorum herşey üst üste geliyor. Akıl fikir verin nolur ne zamwnnkinunacsam hiç cevap verilmiyor

Doktora gittiniz mi bu şikayetleriniz için?

Akıl fikir vererek çözüm bulacağıniz şeyler değil bunlar.

Bizim buradan yapabileceğimiz bir şey yok ki. Sizin uzman yardımına ihtiyacınız var. Kan ve vitamin değerlerinize baktırabilir bir psikologla görüşebilirsiniz.

Sanki panik atak yaşıyormuşsunuz gibi geldi bana. Nefes almada güçlük çekmeniz, her şeyden korkmanız vs bence hemen bir uzmandan destek almalısınız. İlerlemeden yani. Psikolog gerek duyarsa psikiyatra yönlendirir zaten. Geçmiş olsun.

Allah bir değil binlerce kez razı olsunleun sizden. Doktora gidince ilaç veriyor ve ben vardiyalı çalışıyorum bilemedimnki

Back
X