- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
- Konu Sahibi Kelebeketkisiii
Yanlış anlamazsanız sizin sorununuz nedir evliliginizde cok merak ettim insallah duzelir diyeyim. Cok haklısınız aşk yoktur ama bunu direkt yüzüöe söylemesi cok gucume gitti ayrılmak istiyor diye dusundum oyle yapacağımı bilirdi cunku sonra istemiyorum dedi en som kabul etti bilmiyorm yıllarıma hayallerime cok üzülüyorum boyle mi bitecekti..
Benim sorunum sizinkinden biraz farklı biraz değil aslında.
Bizim de aşkımız bitti.
O eski romantizmler romantik mesajlar, bakışmalar, birbirini düşünmeler, uzun uzun sohbetler bitti.
Ben hep diyordum ki evlenince aşkın bitecek. Hayır diyordu bitmeyecek göreceksin.
Şimdi adama diyorum ki hiç muhabbet etmiyorsun benimle, konuşmuyorsun, beraber bişey yapmıyoruz. Karşındakini mutlu etmek parayla pulla olmaz, bazen onu düşünerek aldığın bir toka, bir dal çiçek, onu düşündüren bir şey görünce fotoğrafını çekip yollamak, gözünün içine bakmak, yemeğe çıktığında mekana rezervasyon yaptırmak bile bir incelik, bir romantizmdir.
Suratıma bööönnn bööönnn bakıyor biliyor musun....
BÖÖÖÖNNN BÖÖÖNNNNNN
Bir tek laf bile etmiyor.
Haklısın da demiyor, karşı da çıkmıyor...
Sen de yapmıyon diyor.
Ona yaptıklarımı söylüyorum onları saymıyor...
Bir ara bunları tatlı tatlı anlattıktan sonra dedim acaba bir gün yapar mı...
Kaç akşam neşe içinde heyecanlanarak açtım kapıyı...
YOK YOK YOK!
Ben bir senelik mi evliyim 30 senelik mi hiiiiiiiç belli değil!
Bu da ne demek?
Aşkın bittiği anlamına geliyor işte...
Ortada bir sevgi var..
O da ne zaman biterse.
Ama bu benimki gibi olmak zorunda da değil.
Aşk bitecek o kesin.
Sizinkinde olduğu gibi aşkı bitmiş yerini akıllı bir sevgiye bırakmışsa o ilişki sağlam bir düzeye inmiş demektir.
Bu durumda aşkın pek önemi yok.
Çok da üzülme kalbini dinle.
Çok aşık olarak evlenenlerin de hali ortada.
Evlilik çok güzel bişey değil.
Özgürlüğüne düşkünsen, paranı kazanıyorsan, çocuk da istemiyorsan evlenmek dünyanın en saçma şeyi.
Ben yaptım, sen yapma.