Ne olur yorum yapın çok acı çekiyorum çok kötüyüm ölmek istiyorum:(

Ne tuhaf konu bu ya ,
+ Sana aşık değilim
- O zaman ayrılalım.
+ Ama çok seviyorum.
- Olsun yine de ayrılalım.
Bize sorulan soru ; geri döner mi ?
E bacım sen terketmişsin çocuğu ?
Ben terketmedim terketmek zorunda bırakıldım ben mi anlatamıyorum anlamadım sagolun yine de deger verip cevaplıyosunuz Allah razı olsunda. Sana asık değilim heyecan duymuyorum yoklugunu aramıyorum asıgım diyince sana bi tuhaf geliyor dedikten snra seviyorum dese ne olur demese ne olur yüzsüz gibi nasıl devam edecektim ayrıldım ama belkş özler bu dedikleirni ben yokken hisseder diye ayrıldım öyle umdugum icin size de sormak icin sizce anlar mı istedigim sekilde döner mi mesela yoklugunu aradım der mi diye. Bazen sen ayrılırsın sözde ama karşı taraf ayrılman icin seni zorlar aslında o ister bilmiyorum tam anlatabildim mi

4 hafta görüşmemişsiniz yokluğunuzu aramamış heyecan bitti.demiş üzüldüğünr mi.inanıyorsunuz ya Allah aşkına yani üzülecek adam 1 ay nasıl dayanır? bir üye vardı defalarca konu açtı ayrıldık ama seviyorum diye hep mesaj atıyordu çocuğa kabullenmiyordu ona benziyorsunuz yoksa o musunuz diyesim geldi pişman falan değil
Haklısınız sanırım bende ki de bi umut

Ay bu kadınları anlamak zor valla.
Bu adamla barışsan ne olacak, sana çeyiz alsalar ne olacak.
Evlenseniz bi seneye kalmaz adam ayrılır.
Ölsen ne olacak ki yada kendini harap etsen.
Adam güzel güzel diyeceğini demiş, ailelerin araya girmesiyle olacak işler değil.
Yok çok kötüymüş de bla bla.
Böyle bişey diyen kişinin içinde ipler kopmuştur.
Bu kelimeler edilip karşı tarafa söylenmiş daha ne pişmanlığı adam olan sözünün arkasında durur.
Unutursun acında geçer, zamanda her şeyin ilacı.
Ben neler yaşadım neler atlattım.
Şimdi ki aklım olsa böyle dengesizlere harcanan zamanı sokak köpeklerine harcar. Hiç değilse dilsiz kullara derman olurdum.

İnsallah değerimi anlasın aşık olsun istiyorum ben de suan kabul etmem gibi geliyor ama bilemiyorum cok kurıldum ve üzüldüm yıllar geçirdiğim insanın kaybedecegini bilerek böyle seyler demesi cok koydu
O yüzden her zaman bir acaba bırakın kendinize, kimseye kendinizden fazla değer vermeyin restini çekmiş cevabını almış inanamıyor ağlayıp zirlarsin sanmış olmamis böyle devam

Ay bu kadınları anlamak zor valla.
Bu adamla barışsan ne olacak, sana çeyiz alsalar ne olacak.
Evlenseniz bi seneye kalmaz adam ayrılır.
Ölsen ne olacak ki yada kendini harap etsen.
Adam güzel güzel diyeceğini demiş, ailelerin araya girmesiyle olacak işler değil.
Yok çok kötüymüş de bla bla.
Böyle bişey diyen kişinin içinde ipler kopmuştur.
Bu kelimeler edilip karşı tarafa söylenmiş daha ne pişmanlığı adam olan sözünün arkasında durur.
Unutursun acında geçer, zamanda her şeyin ilacı.
Ben neler yaşadım neler atlattım.
Şimdi ki aklım olsa böyle dengesizlere harcanan zamanı sokak köpeklerine harcar. Hiç değilse dilsiz kullara derman olurdum.
Evet ben de sizin gibi dusunuyorum kendi kendime diyorum kendine gel zaten kaybetmek istemeyen böyle şeyler söyler mi. Sonra bi karamsarlık çöküyor aklıma kurduğumuz hayaller geliyor yıkılıyorum. Bi insan cok mutlu iliskisinden neden sıkılır kaçar aklım almıyo ayrılacagımı bilerek söyledi vicdan yaptı benden bekledi.. belki bi gün anlar dedim ama dediginiz gibi ne hayır gelir neye yarar. Güzel yorumdu sağolun

O yüzden her zaman bir acaba bırakın kendinize, kimseye kendinizden fazla değer vermeyin restini çekmiş cevabını almış inanamıyor ağlayıp zirlarsin sanmış olmamis böyle devam
Evet bundan sonra cok değişicem zaten kimseye güvenim kalmadı. Dediğiniz gibi yıkılcam sandı benim onu cok cok sevdigimi bilir söylerdi zaten o da şaşırmıştır

Bence aşk zamanla biter zate ,yerini derin bir sevgiye bırakıyorsa korkmamak lazim.
Sevgiden kastım da şu ama,
Mesela sizi birkaç gün görmemiş yokluğun koymadı demiş ya işte sevdiğiniz insanı görmeyince ya da irtibat kurmayınca özlersiniz.

Eşime aşık mıyım ? Ilk zamanlar evet görünce kalbim falan deli gibi çarpardı ,yemek yiyemezdim yanında ama şimdi kalbimiz birlikte atıyor ve birlikte yemek yiyoruz.
Onu göremediğin gün burnumun direği sızlıyor ,onsuz kalma fikri içimi acıtıyor.

Eğer birbirinize duyduğunuz his bu gibiyse aşık değilim demesinin çok da önemi yok.
Sevgi dilde değil kalpte yaşanır

Cocuk sana ne diye sacmasapan bir aciklama yapmis hic anlamadim. Kimin kalbi her daim gumbur gumbur atar. Heyecan tabi ki ayni kalmaz. Cok luzumsuz aciklama ve ayrilik olmus. Karar senin. Boyle bos bos konusan biriyle beraber olmak da zor olur.

Canı isteyince ayrilabilecek güveni varmış eski sevgilinizin siz bırakınca boşluğa düşmüş.

Size bu şekilde davranmaya hakkı yoktu. Ilişkimiz göstermediği saygıyı siz O' na gösteriyorsunuz takdir ettim ama lütfen önünüze bakın. Hak ettiğiniz değeri verenle olmanızı dilerim.

İnsallah değerimi anlasın aşık olsun istiyorum ben de suan kabul etmem gibi geliyor ama bilemiyorum cok kurıldum ve üzüldüm yıllar geçirdiğim insanın kaybedecegini bilerek böyle seyler demesi cok koydu
Adam aşkım bitti demiş hala yeniden aşık olur mu diyorsun. Hem gururuna yediremeyip ayrılıyorsun hem de bir umut aşık olur mu diye bekliyorsun ama aslında istedigin kirilan gururunu, ezilen egonu tamir etmek.
Bu saatten sonra aşığım dese de sırf barismak icin yalan söylemıs olacak. Sen yalanına bile razısın, yeterki aşığım desin!
Bence aşkım bitti diyip ayrılığı kabul eden birisinin pişman olup aşkının tekrar alevlenmesini beklemek daha gurursuzca ve fazla hayali.
Ayrılıga hazir degilmis, birden terkedilince bosluga dusmu o kadar. Sensiz kalabilmeyi sindirince o seni terkedecek. Ne de olsa 4 hafta yoklugunu hissetmemis.

Arkadaşlar merhaba. 3,5 yıl süren iliskim vardı iliskim boyunca ne kavga ettik ne ayrıldık ilk sevgilisiyim. Her sey harika giderken bir anda heyecan bitti dedi seni cok seviyorum ama asla ayrılmak istemiyorum sadece bunu söylemek istedim sevgimin niteligini dedi mesela 4 hafta gorusmedik yoklgunu öyle aramadım dedi bende dedim ki madem aşkın bitti heyecan yok ne gereği var sevgili olmamızın dedim sen resmen ayrılmak icin konusmussun bitti o zaman dedim. Neyse ayrılıgı kabul etti 3 gün sonra sonra ailesi aradı kızım bitirmeyin oglum cok kötü yemeden icmeden kesildi yanlış anlamışsındor askta neymiş falan dedi bende aşık değilse gerek yok sagolun yinede aradıgınız icin dedim sonra aksamı bu yine yazdı bana cok üzgünüm sensizlik icimi parcalıyo asık degilim ama cok seviyorum sonucta falan dedi bende istemedim bitirdim 2 hafta oluyo ayrılalı bi kac gun önce arkadası instagramdan hikaye paylaştı cok üzgün gorunuyodu ben goreyim diye yapmışlar resmen öyle bitti cok üzgünüm bunu haketmedim öyle iyi davranmıştım ki asla haketmedim cok üzülüyorum pişman olur mu dersiniz daha 2 hafta önce ailem ceyiz hazırlıyo sana diyordu..
bence asıl olan sevgi aşk biter heyecanda sanıyor musun bundan sonraki ilişklerinde heyecan aşk en üst seviyede olacak bende sende pişman olabilirsin

Kesinlikle o kadar sacma ki hangi kafayı yaşıyor çözemedim siZce bu ayrılık iliskiye iyi mi gelir yoksa tamaöne biter mi
Gerçekten dediği gibi sizi seviyorsa ve bağlıysa değerinizi anlamasını sağlayabilir ayrılık. Ama ben olsam barışmazdım çünkü muhtemelen araya başkası girmiş. Öyle değilse bile bir kere ''aşık değilim'' konusunu gündeme getirmesi hep getireceğine işaret bence. Evlenip ileride ''kocam bana ilgi göstermiyor'' konulu başlıklar açarsınız sonra burada.

Dengesiz galiba biraz. Asik degilmismis ama seviyormusmus 3 gun sonra asikmisim yeni anladim derse hic sasirmam....ayrilmakla iyi yapmışsınız. Gorusmemeniz hayriniza uzulmeyin. Dengesiz biriyle iliski cok zor olur

3,5 yıl sonra mı durust davranıyor benim giden yıllarım ne olcak sence bu durustluk mudur ayrılacagımı biliyordu böyle konusarak.. sanırım ben kendimi tam ifade edemedim neyse teşekkür ederim
Onerilerimiz
3,5 yıl sonra mı durust davranıyor benim giden yıllarım ne olcak sence bu durustluk mudur ayrılacagımı biliyordu böyle konusarak.. sanırım ben kendimi tam ifade edemedim neyse teşekkür ederim
İfade ettin canım.soylediklerimiz hosuna gitmesede çoğumuz ablan yaşındayız. İnan tecrübelerini söylüyor herkes üzülmen için söylemiyoruz. Gerçek yaşam var sadece flört değil. gerçeği anlatmaya çalışıyor herkes. Ha tam detayları bilemeyiz tabi.
3,5 yıl sonraki de dürüstlüktür ,evet belki de ayrılman için söyledi . O psikolojisiyle seninle evlense ve mutsuz olsan ne diyecektin ,evlenmeden söyleseydin diyecektin. Sırf evlilik hayali kurduk diye geri dönüşü olmaz değildir , kimse duygularının degismeyecegine söz veremez.
5 yıl iliskime emek verdim
13 yıldır evliyim
O flört 5 yıl yolun çok başıymis meğer . Hatta evliligimin ilk 2 yılıda çok başıymis diyorum. Bence 10 çocuklu olsakda sevmeyen yanımızda durmasın. Yıpratıcı kısımlar çok zor çünkü.
Sen ayrılmak la en doğrusunu yapmışsın. Dönsede kırıldin bı kere güven kalmadı. Asla sevgisinden emin olamazsın . Sevse evet özler . Ama herkesin tarzı başka çocuğu tam tanımıyoruz.
İçine sinmiyorsa , dengesiz diyorsan hiç canın yanmasın arkana bile bakma. inan çok başındasin yoruldum zannetme.

Back
X