Ne olur yorum yapın çok acı çekiyorum çok kötüyüm ölmek istiyorum:(

Ay o kadar saçma bir durum ki bu, yani aşkın bitmiş ama sevgin tavan, değer veriyorsun, ayrılmayı düşünmüyorsun, ok. Peki öyleyse neden aşık değilim diye sis atıyorsun ki? Ses verme takıl işte. Bir insan neden bunu dillendirme ihtiyacı hisseder ki? Böyle laf olsun diye konuşan insanlardan nefret ederim, başlı başına soğuma sebebi.

Ayrıca sevgilinizden ayrıldığınız için ölmek istemenize imrendim. Büyük bir lüks olsa gerek, ben hiçbir zaman o kadar dertsiz olamadığım için anlayamıyorum bu duyguyu.

tabi ki öyle. baktı ki diğerlerinde hayat yok. eldeki kuş teldeki kuştan iyidir dedi. ama şimdilik.:dondurma:

Yani bilmiyorum herkes aynı mıdır ama bana da sensiz ben eksiğim, senden koparsam ömür boyu acı çekerim diyen, ömür boyu beni seveceğini, vazgeçmeyeceğini söyleyen, ilk zamanlar ben olumsuz konuştuğumda etrafta ruh gibi dolaşan kişi bir ay konuşmayınca görücü gittiği kişiyle bir hafta içerisinde nişanlandı, şu an ona aşık, ona aşk cümleleri kuruyor. :) Erkeklerin sevgi anlayışları bizler gibi değil. Olmazsa olmaz diye bir şey yok sanırım. Canınızı sıkmayın, size gerçekten sevdiğini hissettirmeyen biri için üzülmeyin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Alışkanlık olmuşsun onun için.
Yani senden sıkılmış ama alışmış kudurmuştan beterdir.
Ölmek nedir yahu.
Evladını kaybedenler bile yaşıyor.
Senin ölmek ne haddine.

Adam gayet olgunca konuşmuş aşkı bitmiş ve sizinle paylaşmış.
O aşk bitiyor sonra herkes aşığım diye rol yapıyor.
Aşk dünyanın en geçici duygusudur.
Ben de eşime aşık değilim mesela. Kendisi inkar da etse o da bana aşık değil.
Kimse de bunu kabul etmiyor.
Yüzümüze söyleyemiyoruz.
Ama o kadar iyi biliyorum ki artık bana aşık olmadığını...
İsterseniz ayrılın siz bilirsiniz.
Ama bundan sonraki ilişkinizde de aşkın biteceğini unutmayın.
Aşk gidip yerine sevgi ve bağımlılık geliyor. Rol yapmaya devam ediliyor.

Adam gayet olgunca konuşmuş aşkı bitmiş ve sizinle paylaşmış.
O aşk bitiyor sonra herkes aşığım diye rol yapıyor.
Aşk dünyanın en geçici duygusudur.
Ben de eşime aşık değilim mesela. Kendisi inkar da etse o da bana aşık değil.
Kimse de bunu kabul etmiyor.
Yüzümüze söyleyemiyoruz.
Ama o kadar iyi biliyorum ki artık bana aşık olmadığını...
İsterseniz ayrılın siz bilirsiniz.
Ama bundan sonraki ilişkinizde de aşkın biteceğini unutmayın.
Aşk gidip yerine sevgi ve bağımlılık geliyor. Rol yapmaya devam ediliyor.
zaten evliliklerin çoğu da böyle değil mi?

zaten evliliklerin çoğu da böyle değil mi?

Ben zaten, beni kesseniz evli insanların hele hele çocukluların mutlu olduğuna, huzurlu ve aşık olduğuna ikna edemezsiniz. İMKANSIZ! Hepsi paket süsü, hele hele sosyal medyada rol yapmak. Ben çevremde eşinden bahsederken gözlerini devirmeyen tek bir insan bile tanımıyorum. Ben de dahil. Keşke ama keşke evlenmeseydim. Kendime neden bu kötülüğü yaptım aklım almıyor. Gerçekten basiretim bağlandı galiba. Fıstık gibi işim vardı, ailemle mükemmel anlaşıyorum, çatır çatır para kazanıp gezip tozuyordum, alışveriş gırla, biraz daha bekleyip kendi evime bile çıkardım belki, araba alır yurt dışında tatillerden tatil beğenirdim, istediğim şehre yerleşir belki yurtdışına yerleşirdim çiçek gibi hayatım vardı. Yahu neden yaptım bunu ya neden?

Aptalım aptal! Tek kelime ile aptalın ta kendisiyim. Herkesten tekme tokat ve hakaret belkiyorum yoksa içim soğumaz!

Ben zaten, beni kesseniz evli insanların hele hele çocukluların mutlu olduğuna, huzurlu ve aşık olduğuna ikna edemezsiniz. İMKANSIZ! Hepsi paket süsü, hele hele sosyal medyada rol yapmak. Ben çevremde eşinden bahsederken gözlerini devirmeyen tek bir insan bile tanımıyorum. Ben de dahil. Keşke ama keşke evlenmeseydim. Kendime neden bu kötülüğü yaptım aklım almıyor. Gerçekten basiretim bağlandı galiba. Fıstık gibi işim vardı, ailemle mükemmel anlaşıyorum, çatır çatır para kazanıp gezip tozuyordum, alışveriş gırla, biraz daha bekleyip kendi evime bile çıkardım belki, araba alır yurt dışında tatillerden tatil beğenirdim, istediğim şehre yerleşir belki yurtdışına yerleşirdim çiçek gibi hayatım vardı. Yahu neden yaptım bunu ya neden?

Aptalım aptal! Tek kelime ile aptalın ta kendisiyim. Herkesten tekme tokat ve hakaret belkiyorum yoksa içim soğumaz!
evet ne yazık ki toplum baskısı sonucu ortaya çıkan durumlar. bana da şimdi konu komşu evlen evlen deyip duruyor. ama? okusan da fayda yok. kadınsan hep eziksin ne yazık ki.

Yorum atmaya degmez, eminim ki birkaç hafta sonra tekrar konuşacaksıniz. Çünkü siz ayrılmak istemiyorsunuz, sadece trip atiyorsunuz.
Adamin ilk sevgilisi olduğunuz nasıl da belli, taktik,usül erkan bilmiyor . Eğer bilseydi arkadaşı acı dolu resim değil kalabalik bir alkollü ortamda, kahkahalar içinde bir resim paylaşırdi. Sen de 'gitti canımın cancağızı' moduna girerdin. Bir anda kacan o kovalayan sen haline gelirdiniz.
Konuya gelince. Madem ayrılıkta kesin kararlisiniz, size ne ondan? İster pişman olsun ister gününü gün etsin. Ayrılık şu demek : bu saatten sonra ben yokum
Yani umrunuzda bile olmamalı. Umarım o da mutlu olur.
Ki olur zaten ya.
Eğer uzuntunuzde samimiyseniz hiç üzülmeyin boşuna.
İlk ilişkisi, bu kadar uzun sürmüş...
Şimdi biraz üzülür elbet de yeni yeni insanlarla tanıştıkca, keyifli mekanlara girip çıktıkça bekar erkek olmanın güzelliklerini farkeder, eskisinden de mutlu olur. Onun için üzülmene gerek yok. Bu da Bir deneyim.
Hatasını anlar mı dersen ortada hata falan yok. İnsan sevgilisiyle konuşurken hesap kitap yapıp konuşmaz. İçinden geldiği gibi davranır. Bu yüzden de, içinden geleni dediği için hatalı falan değil
Ne tribi anlamadım ben ayrılmak istemiyordum 3,5 senelik iliskinizde erkek durup dururken karsınıZa geçip sana aşık degilim yoklugunu hic hissetmiyorum heyecan duymuyorum artık aşıgım diyince falan garip geliyo bilmek bunu hakkın dese yine de devam mı edersiniz ben içim yanarak ayrıldım hala trip diyorsunuz anlamadım ben mi cok gururluyum? Ne ugruna devam ediyim aşık olmadıgını bilerek mi? Evet yeni insanlarla tanısır mutlu olur sagolun desteğiniz için

Arkadaşlar merhaba. 3,5 yıl süren iliskim vardı iliskim boyunca ne kavga ettik ne ayrıldık ilk sevgilisiyim. Her sey harika giderken bir anda heyecan bitti dedi seni cok seviyorum ama asla ayrılmak istemiyorum sadece bunu söylemek istedim sevgimin niteligini dedi mesela 4 hafta gorusmedik yoklgunu öyle aramadım dedi bende dedim ki madem aşkın bitti heyecan yok ne gereği var sevgili olmamızın dedim sen resmen ayrılmak icin konusmussun bitti o zaman dedim. Neyse ayrılıgı kabul etti 3 gün sonra sonra ailesi aradı kızım bitirmeyin oglum cok kötü yemeden icmeden kesildi yanlış anlamışsındor askta neymiş falan dedi bende aşık değilse gerek yok sagolun yinede aradıgınız icin dedim sonra aksamı bu yine yazdı bana cok üzgünüm sensizlik icimi parcalıyo asık degilim ama cok seviyorum sonucta falan dedi bende istemedim bitirdim 2 hafta oluyo ayrılalı bi kac gun önce arkadası instagramdan hikaye paylaştı cok üzgün gorunuyodu ben goreyim diye yapmışlar resmen öyle bitti cok üzgünüm bunu haketmedim öyle iyi davranmıştım ki asla haketmedim cok üzülüyorum pişman olur mu dersiniz daha 2 hafta önce ailem ceyiz hazırlıyo sana diyordu..
Dürüst davranmış en azından. Aşkın en babası 4 yıl diyor uzmanlar. Bu süre evliliğe denk gelen şanslı bence ama evlilik öncesi tüketen gerçek yaşama dönsün.
Aşk bitince sevgi devamsa , evlilik varsa ve anlasabiliyorsan paylaşım başlıyor.birbirinin üstünü örtmek, aciktigini bilmek , zevklerine saygı , hastaliginda ilgilenmek , çocuk babayı seviyor ve sen çocuğunun sevdiğini severek tekrar bağlanıyorsun. Mutlu aile ortamını içine içine çekmek istiyorsun. Tabi anlasabiliyorsan..
Yani heyecan bitsede sevgiyle mutlu olurmuyum ?
Ve bu heyecan yada mutluluk bana milattan öncemi gerekli milattan sonrami ? Neye ne zaman ihtiyacım var?

Ne istedigini iki tarafta iyi bilmeli bence

Dürüst davranmış en azından. Aşkın en babası 4 yıl diyor uzmanlar. Bu süre evliliğe denk gelen şanslı bence ama evlilik öncesi tüketen gerçek yaşama dönsün.
Aşk bitince sevgi devamsa , evlilik varsa ve anlasabiliyorsan paylaşım başlıyor.birbirinin üstünü örtmek, aciktigini bilmek , zevklerine saygı , hastaliginda ilgilenmek , çocuk babayı seviyor ve sen çocuğunun sevdiğini severek tekrar bağlanıyorsun. Mutlu aile ortamını içine içine çekmek istiyorsun. Tabi anlasabiliyorsan..
Yani heyecan bitsede sevgiyle mutlu olurmuyum ?
Ve bu heyecan yada mutluluk bana milattan öncemi gerekli milattan sonrami ? Neye ne zaman ihtiyacım var?

Ne istedigini iki tarafta iyi bilmeli bence
3,5 yıl sonra mı durust davranıyor benim giden yıllarım ne olcak sence bu durustluk mudur ayrılacagımı biliyordu böyle konusarak.. sanırım ben kendimi tam ifade edemedim neyse teşekkür ederim

Ay o kadar saçma bir durum ki bu, yani aşkın bitmiş ama sevgin tavan, değer veriyorsun, ayrılmayı düşünmüyorsun, ok. Peki öyleyse neden aşık değilim diye sis atıyorsun ki? Ses verme takıl işte. Bir insan neden bunu dillendirme ihtiyacı hisseder ki? Böyle laf olsun diye konuşan insanlardan nefret ederim, başlı başına soğuma sebebi.

Ayrıca sevgilinizden ayrıldığınız için ölmek istemenize imrendim. Büyük bir lüks olsa gerek, ben hiçbir zaman o kadar dertsiz olamadığım için anlayamıyorum bu duyguyu.
Kesinlikle o kadar sacma ki hangi kafayı yaşıyor çözemedim siZce bu ayrılık iliskiye iyi mi gelir yoksa tamaöne biter mi

Yanlış anlamazsanız sizin sorununuz nedir evliliginizde cok merak ettim insallah duzelir diyeyim. Cok haklısınız aşk yoktur ama bunu direkt yüzüöe söylemesi cok gucume gitti ayrılmak istiyor diye dusundum oyle yapacağımı bilirdi cunku sonra istemiyorum dedi en som kabul etti bilmiyorm yıllarıma hayallerime cok üzülüyorum boyle mi bitecekti..

Back
X