Ne olursa olsun sizin varliginiz yeter.(kp evime gelip beni azarlamasi)

Hayir onlar gidecektide sen gitmeyinmi dedin, meraklilarsa gitsinler kalsinlar geline bu zulum.niye? Benim esim bile zorlayamaz gorumceme gitmek icin, bunlar ailecek azarliyor resmen niye gitmiyorsun diye. Hayir halden anlamazmi insan cocuk kucuk, hava sicak, ortalik karismis. Bundam belki kalamiyor diye
Yok inat yapıyorum diyorlar hep kv yuzunden Allah bilir ne dedi o kadar Bunaldim ki ne yapacagimi bende sasirdim

Yok inat yapıyorum diyorlar hep kv yuzunden Allah bilir ne dedi o kadar Bunaldim ki ne yapacagimi bende sasirdim

Bolca dua et canim,rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah. Kocani ve onun ailesini en iyi taniyan sensin. Duruma gore davran bence. Kararin ne olursa olsun esini öne sür. O soylesin kararinizi, sen hic muhatap olma

Bu kadar olay oluyor, yorum yapmiyor mu sana ?

Bak samire , biraz topu eşine atmayı öğren. Kp. Seni öyle azarlarken , " çocuk uyumuyor " diye açıklama yapacağına , " daha X ile konuşmadık, gidip göremeyeceğimiz be değil de mesela ?

Dert dert yuklene yükleme hastalanacaksin. Bırak biraz eşine bazı konuları, esin de gölge olmaktan vazgeçsin.

Dikkatimi çeken bir diğer konu da , annene gitmekle görümcene gitmeni eş tutuyorlar. Birincisi hicbirsekilde kıyaslama hakları yok, kendileriyle dahi. Hadi kiyasladilar , annenle gorumceni bir tutamazlar.

Oğluna saygısı olan karısını azarlamaz .

Oda hep baski altinda büyümüş onlar gidince cok üzüldü ya esimi öyle gondermezler ki zaten gitsek bile öyle ikimiz kp yine diyordu sen zaten gidip hemen gelme niyetin hic kizima ugramiyacaksin oyle mi dedu

Yahu siz ayri bir ailesiniz ne demek gondermezler? Biz gunu birlik gidip gelicez baba diyemiyor mu esiniz??
Ayrica oraya gezmeye gitmiyorsunuz, kv ve kp in keyfi olsun diye gorumcende kalmak zorunda da degilsin. "Kalmiyorum" deyin gecin. Kp inde cok terbiyesizmis samire kusura bakma ama insan hic geliniyle boyle catir catir kavga eder mi yahu??

Bence de gitme...
Ya küçük çocukla başka bir yerde kalmak çok zor oluyor..
İnsanın evinde bir düzeni, rahatı var..
Çok zorunluluk yoksa, aynı gün dönme imkanı varsa, kesinlikle kızımla evimde uyumak isterim ben..

İşin diğer kısmı, sen hissetmişsindir görümcenin istemediğini ama gel gör ki bunu söylesen eşin de, kv de, kp de yanlış anlayacak, mantıklı bir şekilde açıklamanın yap ben böyle rahat ediyorum günü birlik gideceksek gidelim, gitmeyeceksek de gitmeyiz de, kapat konuyu..

Onlar üste çıkmak için konuyu çok başka yerlere götürmüşler, sen bilirsin ama daha çok seni ezmemeleri için bu defa gitme bence.

ya gtme bu ne mecburiyet.. eşine laf anlat sadece seni anlamasını sağla. gerisiyle muhatap bile olma

Bu kadar olay oluyor, yorum yapmiyor mu sana ?

Bak samire , biraz topu eşine atmayı öğren. Kp. Seni öyle azarlarken , " çocuk uyumuyor " diye açıklama yapacağına , " daha X ile konuşmadık, gidip göremeyeceğimiz be değil de mesela ?

Dert dert yuklene yükleme hastalanacaksin. Bırak biraz eşine bazı konuları, esin de gölge olmaktan vazgeçsin.
Evet esim biraz geri planda eğer ona biraksaydim gidecektik bende gitmek istemiyorum deyince bu defa tum oklar bana döndü olaydan sonrada esim beni sakinlestirmeye çalışıyor du o kadar kalbim agridi ki hala çok kotuyum

Yahu siz ayri bir ailesiniz ne demek gondermezler? Biz gunu birlik gidip gelicez baba diyemiyor mu esiniz??
Ayrica oraya gezmeye gitmiyorsunuz, kv ve kp in keyfi olsun diye gorumcende kalmak zorunda da degilsin. "Kalmiyorum" deyin gecin. Kp inde cok terbiyesizmis samire kusura bakma ama insan hic geliniyle boyle catir catir kavga eder mi yahu??
Aynen ama biliyorum hep kv doldurdu kp uzerime saldi ins onlarda ayni aciyi yaşarlar artik beni de beddua ettiriyorlar ya diyecek söz bulamiyorum

Bence de gitme...
Ya küçük çocukla başka bir yerde kalmak çok zor oluyor..
İnsanın evinde bir düzeni, rahatı var..
Çok zorunluluk yoksa, aynı gün dönme imkanı varsa, kesinlikle kızımla evimde uyumak isterim ben..

İşin diğer kısmı, sen hissetmişsindir görümcenin istemediğini ama gel gör ki bunu söylesen eşin de, kv de, kp de yanlış anlayacak, mantıklı bir şekilde açıklamanın yap ben böyle rahat ediyorum günü birlik gideceksek gidelim, gitmeyeceksek de gitmeyiz de, kapat konuyu..

Onlar üste çıkmak için konuyu çok başka yerlere götürmüşler, sen bilirsin ama daha çok seni ezmemeleri için bu defa gitme bence.
Bende bunu anlamiyorum bu neyin üste çıkması valla dün aksamdan bu yana ölü gibiyim kizlarinin evine gitmedim diye azar işitiyorum herhalde tartissam gorumceyle bu defa doverler beni

gidip bi gece kalacaktin bu kadar olay da olmuycakti yani kardes sonucta ben oyle bi durumda okadar yol gidip kardesimde de kalmak isterdim mesela..ama simdi boyle bi durumda biz kizinca dedigimiz yapiliyor diye dusunmesinler diye gitmezdim.ancak suan onemli olan cocugun sagligi..

Samire herseyden once su kocanla konus.

Sizin evliliginiz sizin karariniz. Onlara b.k yemek duser!
Oyle de esimden cok bunlar karışıyor herseye sanki herseyim cok guzelde bide bunlar tuz biber oluyor o kadar kötü durumdayim ki annesine bi laf soylesem hepsi ablali abili kardesli hepsi uzerime geliyor bıktım artik dayanacak gücüm kalmadi

Azonce resmen aglama kirizi gecirdim artik dayanacak gücüm kalmadı Allahim canimi al da kurtuluyum diye dua ediyorum hala o kadar üzgün kirginim ki kizimin göğsünde sislik oldugu icin doktor araştırma hastanesine sevk etmisdi bundan alti ay once bir gittik kayseriye esimin ablasi var orda bir gun orda yattik ertesi gun doktora gittik simdu tekrar cagirdi doktor ilk gittiğimizde kizim gece boyu hic uyumadi cok huzursuzlandi hatta konum var bu kayserideyken baya moralim bozulmustu bende dedim ki esime gitmiyelim zaten orda yapılan testlerim aynısı burda da yapıldı diye eşim eğer sen bidaha gidelim dersen birsey olursa bu defada ben gitmem dedi tamam öyleyse perşembe sabah gidelim aksama dönelim kalmayalim dedim esim annesine dedi kv gitti kp dedi oda demiş ki çarşamba dan gidelim diye bu defa esim samire gitmek istemiyor dedi sonra kp bana sen ne yapmak istiyorsun diye sordu bende baba kizim durmuyor agliyor sabah gidelim olmaz mi dedim kv ne dediyse artik adama niye kostur kostur gidiyon da falan da filanda dedi.
Ben birsey demedim bu defa aramis beni bize gelin konusalim diye bende esime anlattim gitmeyelim zor olur sicakta zaten ayni testleri yaptılar birsey çıkmadı dedim oda tamam demişti sonra kv deye dedim anne biz gitmeyecegiz diye oda tamam dedi ama agzinin icinden de gitmezsen gitme dedi ondan sonra biz oturuyoruz kp kv bi hışımla bize geldiler ki kp soluğu burnundan alıyor iste sen benden üste cikamazsin da sen esini seviyorum diyorsun da ablasina gitmek istemiyorsun da sen niye inatlasiyorsun da falan da filan da eger sen benim kizima deger vermezsen bende senin kardesine deger vermem de bundan uc gun oncede kv yle tartismamiz olmuştu. Sen Niye on gündür annenle kussunde senin bizi kirmaya hakkin yok da halbuki kv benimle konuşmuyordu esimde baba tamam suc bende falan dedi ama hala devam ediyor bayramin birinci gunu annemlere gitmisdik sen gidiyon bayramin birinci gunu niye kizima gitmiyon da baba durmadi yatmıyor orda dedim iste teyzesinin kucaginda yatıyor babanin evinde yatıyor da halasinin evinde mi yatmıyor da aslında ben yine gidecektim Gorumcem bana uc defa kayseriye gelecek misiniz diye sorunca bu defa bizi istemiyor lar diye düşünce oldu bide ayni testler olunca gitmek istemedim sicakta kp yarin giderseniz 4 de gidelim diyor gitmezseniz siz bilirsiniz dedi gitti o kadar cok sikmissim ki kendimi onlar gittikden sonra cok kötü ağlama krizine girdim simdi ben bu lafları yutup gidiyim mi yoksa gitmeyim mi gitmesem daha kötü seyler olacak bu defa uc Gorumcem de bana gelmeyecek kv kp de ayni onlarda gelmez ler ne yapiyim sizce
Hiç bir noktalama işareti yok.Sonuna kadar okuyamadım başım ağrıdı inan.Hiç bir şey anlamadım gittin gitmedin dedin demedin.Sadece takıldığım ve anladığım tek şey.Evlat sahibisin.Dünyan başına mı yıkıldı,çok büyük bir dertle mi karşı karşıyasında Allah ım canımı al diye dua ediyorsun.Ya ne kadar büyütüyorsunuz herşeyi hayatta.Kitap oku.Kendini geliştircek sitelere gir imla kılavuzu filan oku.Kafan dağılır.Daha az dert edersin herşeyi.

Hiç bir noktalama işareti yok.Sonuna kadar okuyamadım başım ağrıdı inan.Hiç bir şey anlamadım gittin gitmedin dedin demedin.Sadece takıldığım ve anladığım tek şey.Evlat sahibisin.Dünyan başına mı yıkıldı,çok büyük bir dertle mi karşı karşıyasında Allah ım canımı al diye dua ediyorsun.Ya ne kadar büyütüyorsunuz herşeyi hayatta.Kitap oku.Kendini geliştircek sitelere gir imla kılavuzu filan oku.Kafan dağılır.Daha az dert edersin herşeyi.
Tamam peki

Back
X