ne olursunuz bu erkegin karakterini soyleyin.evlendigi kisiye nasıl davranır?

sandero

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
7
3
1
46
Internetten tanisip bekaret alip yari yolda birakan tekrar donen ilk baslarda askim diyen sonradan sevemedim diyen bazen de sana alistim diyen, para isteyen (normal bir araba parasi kadar para alan) duygulari somuren hep asagilayan evlenebilecegim tek kizsin deyip tekrar para isteyen (bu defa istedigi parayi vermeyince) iki hafta sonra baska bir kizla nisanlanip iki hafta sonra da nikah kiyan ve düğün yapan bir erkek. bu kisi hakkinda ne dusunursunuz? Bu kiz icin soyleyecekleriniz neler ? yorumunuza cok ihtiyaci var.

yalnız ben anlamadım sen hangi mağdursun?

Pislik herifin tekiymis derim. Tam bir serefsiz. O kiz o öküzden uzak dursun, ayagina sarmasin belayi daha fazla.
Bekaret alip yari yolda birakan demissiniz, kimse kimsenin bekaretini alamaz kiz istemedikce. Kiz icinde üzüldüm, aklini basina almasini öneririm ve uzak dursun bu adamdan. Bekaretini aldi diye bu pislikle evlenirse cok mutsuz olacagi acik.

Boyle adam hakkinda yazmak bile zaman kaybi ....

Kardeşim bırak gitsin zararın neresinden dönersen kardır

Sen yine ucuz kurtulmuşsun kız kaosa sürüklenmiştir..

Kiz baya bi gözü körmüş... araba parasi gibi bi miktar verilirmi sevgiliye... gecmis olsun soguk bi bardak su içsin....

O değilde 2 hafta nisan 2 hafta sonra evlilik varsa ilk olarak şunu düşündüm bence evlendiği kiz hep vardı parayida o kuz icin istio gibi geldi düğün nisan öncesi hazırliklar.. Bu kız da yedek de mutsuz anlarında canı sıkkın iken uğradığı bi durak ama gerçekten para meselesi diğer kız için onun evlilik hazırlıklari

fake de olma ihtimali var tabiki de :) yoksa bu kadar kafasızlık ne bilim imkansız ya
öyle umuyorum. gerçekse böyle kızların olmasına çok üzülüyorum. kendilerini kullandırmasınlar.

kız aptallık derecesinde saf, herif para yiyen şeref yoksunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…