hahahaoksijen israfı
yalnız ben anlamadım sen hangi mağdursun?Internetten tanisip bekaret alip yari yolda birakan tekrar donen ilk baslarda askim diyen sonradan sevemedim diyen bazen de sana alistim diyen, para isteyen (normal bir araba parasi kadar para alan) duygulari somuren hep asagilayan evlenebilecegim tek kizsin deyip tekrar para isteyen (bu defa istedigi parayi vermeyince) iki hafta sonra baska bir kizla nisanlanip iki hafta sonra da nikah kiyan ve düğün yapan bir erkek. bu kisi hakkinda ne dusunursunuz? Bu kiz icin soyleyecekleriniz neler ? yorumunuza cok ihtiyaci var.
yorum yapmaktan vazgeçtimhahahasüper yorum aynen katılıyorum
Boyle adam hakkinda yazmak bile zaman kaybi ....Internetten tanisip bekaret alip yari yolda birakan tekrar donen ilk baslarda askim diyen sonradan sevemedim diyen bazen de sana alistim diyen, para isteyen (normal bir araba parasi kadar para alan) duygulari somuren hep asagilayan evlenebilecegim tek kizsin deyip tekrar para isteyen (bu defa istedigi parayi vermeyince) iki hafta sonra baska bir kizla nisanlanip iki hafta sonra da nikah kiyan ve düğün yapan bir erkek. bu kisi hakkinda ne dusunursunuz? Bu kiz icin soyleyecekleriniz neler ? yorumunuza cok ihtiyaci var.
kararsız kaldım valla zaman kaybıhahahasüper yorum aynen katılıyorum
kararsız kaldım valla zaman kaybı
kurgu olduğuna inanmak istiyorum.aynen ya
hala daha ne dersiniz diyor
daha ne denir arkadaş adam yapmış yapacağını bize niye soruyon dimi ama
fake de olma ihtimali var tabiki de :) yoksa bu kadar kafasızlık ne bilim imkansız yakurgu olduğuna inanmak istiyorum.
öyle umuyorum. gerçekse böyle kızların olmasına çok üzülüyorum. kendilerini kullandırmasınlar.fake de olma ihtimali var tabiki de :) yoksa bu kadar kafasızlık ne bilim imkansız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?