ne olursunuz bu erkegin karakterini soyleyin.evlendigi kisiye nasıl davranır?

Giden para olsun. Hiiicccc düşünme bilee!!! Ucuz kurtulmuştur. Bu tip bi erkek erkek değil bi kere!!

Benimle evlenir misin şu aralar paraya ihtiyacım var da.

Araba parası kadar parayı kaptırmışın bi psikolog parası da ayarla be kardeşim. Bezdik beleşe yara sarmaktan. Paran varsa biz niye analiz ediyoruz oğlanın karakterini. Ne bilelim biz. Ya da sana evinin erkeği zevcesinin zevci olur desek inanıcan mı.

Kesin evlendigi kadin cok zengindir onada isi geregi parasi oldugu kadar iyi davranir sonra postalar

Kiz tam bir zavallı.. Adamı adam sanıp aşık olmuş bağlanmış ve elde tutmak için herşeyini vermiş. Aldığı dersle daha sağlam adımlar atar artık.. Bir pislik ten kurtulduğuna sukretsin☺

Internetten tanistigi dun ki adama bekaretini teslim ediyorsa yapacak yorum kalmamis bence.Hem internetten tanisiyo,hem namusunu veriyor,hem parasini veriyor,hem gururunu,hem hayatini..Ama bunlari sorgusuz sualsiz veren kisi kendisi.Artik gecmis olsun demekten baska yorum kalmamis.

Erkek müsvettesi için babası keşke prezervatif kullansaydı,
Kadın için anası babası daha fazla portakal yeseydi keşke.

Hep erkekler suçlu değil,hep kadınlar da suçlu değil. Suçta,günahta İki kişiliktir !

kız hala bu kişinin karısına nasıl davrandıgını mı düşünüyor? ben söyleyeyım adam evlense de bu kız bu kafayla adamın metresı olmaya devam edecek. allah akıl versin. insan kendine deger vermelı önce

Bekaret alan erkek. Kız da bekaret veren kız mı oluyor bu durumda. Ay şöyle iprenç deyimler kullanmayın allah aşkına. Seviştik de geç.

Sevgili S sandero , psikolojik problemlerin mi var? Hiç sevilmedin mi? Psikologa gittin mi? Şerefsize denk gelir kanarsın da her şeyini ona verecek kadar nasıl kandın?

Ya ben anlamıyorum. Bu parayo nerden Buluyosunuz neden veriyosunuz bu kadar kiymetsiz mi borc icinde olmak? Annem 2 senedir kredi cekelim sana araba alalim diyor isteniyorum. Elin adamina nasil bu kadar guveniyosunuz. Bence burda seninde hatan var. Evlendiği kisiye nasil davranacagina bagli. Kadin taviz vernezse bi cacik yapamaz kadina

Kıza tecavüz etmediğine göre kız saf beyinsizmis. Internetten tanıştığı birine guvenirse akıbeti böyle olur tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…